midiaudio logo

2009-04-04, Šeštadienis, Vilnius] Rusiško roko vakaras@Musė

frank (IP Logged)
April 01, 2009 04:27PM

Balandžio 4 d. 21 val. klube "Musė"
Jonas Čepulis, FAILTE, "Cojus" (Vaidotas Mineikis)

"Cojus" (Vaidotas Mineikis) - tai žmogus tiek savo išvaizda, tiek balsu primenantis Cojų. Atlikėjas užaugęs toje epochoje, kur Cojus buvo mylimas už atvirumą, o jo įrašų kasetės keliavo iš rankų į rankas. Tikrai neįtikėtina ir verčianti dainuoti programa. Atlikėjas pritariant gitarai atliks Cojaus ir DDT kūrinius.
http://www.dpoezija.lt/naujienos/vaidotas-mineikis

Jonas Čepulis - atviros sielos ir karšto temperamento atlikėjas, stiprus balsas, įsimintina išvaizda ir sugebėjimas isijausti į muziką ir savo atliekamas dainas.
http://www.myspace.com/jonascepulis

Tarptautinė grupė FAILTE groja ne tik koverius, bet ir savo kūrybos rusiško roko kūrinius. FAILTE išdygo 2005 metais. Kolektyvas spėjo pasižymėti daugelyje Lietuvos alternatyvaus roko festivalių (nuo "Brodvėjus STAR" iki "Naujo Kraujo") bei įvairiausiose šalies koncertinėse aikštelėse (nuo Forum Palace erdvių, Tamstos, Brodvėjus Pub, Intro klubų iki Siemens Arenos bei LITEXPO parodų rūmų scenų).

FAILTE aktyviai dalyvauja aktualiuose renginiuose, palaikydamas įvairias socialines akcijas prieš terorizmą, tautinę ir rasinę diskriminaciją, už brolybę, lygybę ir laisvę, koncertuoja įvairiuose menų, kultūros festivaliuose, miestų šventėse. FAILTE įvardina savo muziką kaip eclectic rock.
http://failte.frype.lt

Koncerto metu skambės Kino, DDT, Voskresenje, Agata Kristi, Akvarium, Korol i shut, Splin žinomos dainos.

Bilietas: 15 Lt.
Sorry, only registered users may post in this forum.