midiaudio logo

[2009-04-18, Šeštadienis, Ryga, LV] Dano Suzuki Live

Mindaks (IP Logged)
April 10, 2009 02:48PM

Organizatorių pranešimas spaudai:

2009 m. Balandžio 18 d. buvęs, dabar jau nebeegzistuojančio, legendinio Vokietijos krautrock kolektyvo "CAN" lyderis Damo Suzuki pasirodys Rygos scenoje drauge su unikaliu, vienam kartui susibūrusiu vietinių muzikantų kolektyvu, "The Burning Kluba".

Muzikinių improvizacijų vakaras Rygos žydų bendruomenės salėje bus vienintelis Baltijos šalyse. Bilietai į renginį yra parduodami per internetinį portalą [url=http://www.bezrindas.lv]http://www.Bezrindas.lv/[/url]. Dabartinė bilietų kaina šiuo metu yra 7 Lvs (~35 lt). Kaina kils artėjant renginiui ir taip pat renginio dieną.

Durys bus atvertos 19:00 val. Prieš pat koncertą bus rodomas specialūs vaizdai iš Jem Cohen audiovizualinio projekto "Evening's Civil Twilight in Empires of Tin", kuris buvo buvo atliktas Viennalėje 2007 metais. Atliekant šį vizualinį Coheno pasirodymą, jam akomponavo gyvai grojanti muzikos grupė, sudaryta iš grupių Silver Mt. Zion, Fugazi ir kt.

Grupė "The Burning Kluba" susideda iš vietinių muzikantų, kurie yra nariai tokių grupių kaip Soundarcade, Tesa, Mona De Bo ir Dun Dun.


Visa informacija:

[url=http://www.damosuzuki.de]www.damosuzuki.de[/url]
[url=http://www.cstrecords.com/promo/cst056/]CSTRecords[/url]


Promoter:

SKYR
[url=http://www.myspace.com/silencekillsyou]www.myspace.com/silencekillsyou[/url]
skyr@inbox.lv




---
k i l l t h e m e s s a n g e r



Edited 1 time(s). Last edit at 04/10/2009 03:04PM by Mindaks.
Sorry, only registered users may post in this forum.