midiaudio logo

INSANE LIVE@ ExtazeClub 07.05 21val.

LuckyLuke (IP Logged)
July 01, 2009 11:34AM

[img]http://www.youtube.com/watch?v=EGzkfB0zD9Y[/img]


Karštą liepą dar labiau kaitins vengriškas metalas
Liepos 5d. į Kauno klubą „Extazė“ pakvies vengrų metalo/ sunkiojo roko grupė „Insane“. Dešimtmetį atšventusio kolektyvo paskutinysis albumas „Our Island – Our Empire“ šiemet buvo apdovanotas svarbiausiuose Vengrijos muzikiniuose apdovanojimuose kaip geriausias 2008-ųjų roko/ metalo įrašas. O jų vaizdo klipas „Hocus Pocus“ MTV roko tope užėmė antrąją vietą.
„Insane“ 1998 metais Budapešte įkūrė Gaboras Érsekas (jis tebegroja grupėje būgnais) ir Oszkaras Knappas. Po metų grupė pradėjo koncertuoti, o 2001- aisiais jau dalyvavo Szigeto bei kituose panašiuose dideliuose festivaliuose. 2002 metais išleistas debiutinis albumas buvo didysis kolektyvo proveržis – jie susilaukė palankių įvertinimų, gerbėjų ir muzikinių televizijų dėmesio. Grupė leidosi į gastroles po Europą ir pasirodė vienoje scenoje su „Soulfly“, „Sick of it All“, „Napalm Death“, „Most Precious Blood“, „Diecast“ ir daugeliu kitų sunkiosios muzikos žvaigždžių. Patys aktyviausi vyrukams buvo 2006 – 2007 metai, kai jie sugrojo 67 renginiuose ir aplankė 15 Europos šalių.
Pasikeitus grupės sudėčiai, paskutinysis grupės albumas gavosi melodingesnis, nors įprastų sunkių gitarų rifų vaikinai neatsisakė. Pristatydami „Our Island – Our Empire“ „Insane“ leidosi į turą, kurio metu užsuks ir į Lietuvą. Beje, maloni detalė – liepos 5 d. į grupės koncertą klube „Extazė“ visi muzikantai bus įleidžiami nemokamai.



Edited 1 time(s). Last edit at 07/01/2009 11:37AM by LuckyLuke.
Sorry, only registered users may post in this forum.