midiaudio logo

[2010-02-18,Ketvirtadienis, Kaunas] Chris Magerl & Bob Wiseman@ NAUTILUS

LuckyLuke (IP Logged)
February 18, 2010 12:02AM

http://www.youtube.com/watch?v=MLWpiS0wAtc

Chris Magerl - Austrijos grupės „Once Tasted Life“ lyderis.
Savo soliniuose pasirodymuose Chris Magerl pristato naujus autorinius kūrinius, o taip pat ir unikalias akustines kai kurių dainų versijas, sukurtas drauge su „Once Tasted Life“. Jo muziką galima apibūdinti kaip tiltą, tarp labai lėtų ir melancholiškų melodijų ir energingų, išjudinančių dainų, kurių pagrindas labai poetiška ir vaizdinga lyrika, pasakojanti istorijas iš kasdienio žmonių gyvenimo.



Kartu su Chrisu Magerliu koncertuos kanadiečių dainininkas ir filmų kūrėjas Bobas Wisemanas. Jis yra net 12 folko/ džiazroko solinių albumų autorius.
Atlikėjas buvo „Blue Rodeo“ narys nuo šios grupės įkūrimo (1984 m.), tačiau paliko grupę po jų 1992 metų albumo „Lost Together“ išleidimo. 1989 metais išleido pirmąjį solinį albumą „Bob Wiseman Sings Wrench Tuttle: In Her Dream“.
Jo žinomiausias dainos: „Have a nice day" (iš 1993-iųjų albumo „City of Wood“), šiurkšti ataka prieš kontraversišką kanadiečių teisininką ir Vakarų Kanados koncepcijos autorių Dougą Christie, dažnai ginantį rasistus ir neonacius klientus, ir „What the Astronaut Noticed and Then Suggested“ (iš „Present by Lake Michigan Soda“, 1991 m.), egzistencinė dainelė, kuri vėliau tapo CBC televizijos serialo „Material World“ teminė daina.
Nuo 2000 m. Bobas Wisemanas sukūrė 8 filmus ir vaizdo klipus, kuriems jis gyvai akompanuoja akordeonu, gitara ir fortepijonu. Su šiuo unikaliu projektu muzikantas daug keliauja – paskutinysis turas 2009 metais buvo po Naująją Zelandiją.
Bobas Wisemanas gastroliavo su Feistu, „Final Fantasy“, Scottu Thompsonu ir buvo kviestinis atlikėjas „Wilco“, „The Wallflowers“, Edie Brickell koncertuose. Jis taip pat buvo „The Hidden Cameras and Slutarded“ narys.
Wisemanas taip pat yra daugelio Kanados atlikėjų prodiuseris. Šiuo metu jis yra „TAIS and the Blocks Recording Club“ (Toronte) direktorių tarybos narys. Bobo brolis Ronas Wisemanas yra žydiškojo džiazo/ Regio atlikėjas ir autorius, kitas brolis Howie – režisierius, o sesuo Gabrielė Emmanuelė – pjesių autorė.
Sorry, only registered users may post in this forum.