midiaudio logo

2010-04-24 XESS albumo "We, The Great Newrotics" pristatymas

Laurent (IP Logged)
April 21, 2010 04:50PM

[img]http://i91.photobucket.com/albums/k286/beska/siaip/Nautilus_plakatas_small.jpg[/img]

Po prailgusio tylos laikotarpio į aktyvią muzikinę veiklą su trenksmu grįžta skandalingieji Kauno metalurgai [b]XESS[/b]. Juos vadino gotais, jų nemėgo nei pankai, nei metalistai, tačiau [b]XESS[/b] meta kovos pirštinę visiems – jau kitą savaitę dienos šviesą išvys antrasis grupės albumas [b]„We, The Great Newrotics“[/b]. Trys metai permainingo darbo, cisterna alaus bei šiek tiek Ginto Liundbergo magijos – išties, ko gero, tobula formulė kiekvienam metalo įrašui. Albumo įrašinėjimas pradėtas dar 2007 m. rudenį, tačiau jį dėl įvairiausių priežasčių pavyko užbaigti tik 2010-ųjų pradžioje.

„Albumo idėjų visuma – visa apimanti visuomenės ir asmens neurozė ir nusivylimas vertybėmis, akistata su laikinumu ir beprasmiškumu,“ - teigia grupės idėjinis lyderis Laurynas Arminas. Atlikus klinikinį eksperimentą, paaiškėjo, kad albumas neurozės negydo, tačiau sukelia nenumaldomą norą užsukti garsą iki maksimumo ir visiškai išvesti iš proto visus kaimynus. Albumo kūrinių jau galima pasiklausyti grupės [b]MySpace[/b] puslapyje - [url]http://www.myspace.com/xesslt[/url].

Patys pirmieji naujuoju disku pasidžiaugti galės grupės gimtojo Kauno gyventojai – pirmasis pristatymo mini turo koncertas numatomas [b]balandžio 24 d.[/b], [b]„Nautilus“[/b] klube laikinojoje sostinėje, kur su [b]XESS[/b] taip pat koncertuos [b]K.A.N.G.[/b] (hardcore/metal, Kaunas) ir [b]SOUND INJECTED[/b] (modern metal, Kaunas).

Nuskriausti neliks ir gerbėjai iš kitų miestų: [b]Balandžio 30 d. XESS[/b] kartu su grupe [b]INQUISITOR[/b] (avantgarde melodic black metal, Vilnius) pasirodys [b]„Kreivojoje sąramoje“[/b] Klaipėdoje, na, o visi vilniečiai [b]„We, The Great Newrotics“[/b] įvertinti galės [b]gegužės 7 d.[/b] vyksiančio festivalio [b]„Kunigunda Lunaria“[/b] metu.

[b]„We, The Great Newrotics“[/b] išleidžia Lietuvos metalo muzikos leidykla [b]„Atra Musica“[/b]. Diskas parduotuvių lentynose pasirodys [b]balandžio 26 d.[/b] Į piniginę įsimetę [b]25 Lt[/b], ieškokite neurotikų [b]„Ragainėje“[/b] Vilniuje, keliose dar išgyvenusiose [b]„Muzikos bombose“[/b] bei leidėjų [b]interneto svetainėje[/b] - http://www.atra-musica.com.

http://xess.lt



Edited 1 time(s). Last edit at 04/23/2010 12:21PM by Laurent.
Sorry, only registered users may post in this forum.