midiaudio logo

[2010 10 09 Palanga Klubas "Ramybe"] 20 val Palanga Gyvai

adp (IP Logged)
September 20, 2010 07:31PM

Pasirodo:
Povilas Urbis
Naktinė Pufaika
David Smash Band
AD (zaibux) JG - rock n roll after party
...
Grupė Naktinė Pufaika gimė 2006 metų vasarą Žemaitijos širdyje - Plungėje. Įrašiusi „ale albuma“ (mega tūrbišką demo gabalų kratinį), grupė Naktinė Pufaika sumanė okupuoti Lietuvą. 2007 metais, vykusiame aršiame mūšyje „Artistų artistas“ Vilniuje, žemaitiškiesiems Pufaikiškiams atiteko antra vieta. Po mūšio įsivyravo taikos ir ramybės metai. Šitą taiką ir ramybę Jie sudėjo į antrąjį albumą 2008 m., tačiau Valdžios ir kovos troškimas Naktinės Pufaikos viduje tik augo ir stiprėjo. Ne visi Jos viduje tai atlaikė...
Kad ir kaip žemaičius bebūtų draskęs likimas, jie atgijo, sustiprėjo ir pasidarė dar agresyvesni! 2009 metų pavasarį Vilniaus „House of music“ tvirtovėje įvyko istorinis mūšis „Frype.lt: House of music“. Naktinė Pufaika tapo nugalėtojais!
(„Ar tai sustabdys Juos ir įsivyraus taika? Nemanau. Bus dar daug kraujo ir skerdynių.“- sako istorikas, politologas A.Kulgrinda).

Grupės DAVID SMASH BAND koncertai tai tikra bomba, kuri sudrebina kievieną. Grupės vokalistas daug kam pažįstamas iš TV3 šou "Lietuvos talentai 2009" multiinstrumentalistas Dovydas Maščinskas. Grupė DAVID SMASH band dalyvavo konkurse "Talentų ringas 2009" taip pat tapo finalistais. Neseniai vykusioje Bliuzo dvikovoje - 2 Lietuva - Amerika, grupė DAVID SMASH BAND grojo kartu su KANDYE CANE (USA). Festivalyje-konkurse ČIA ir DABAR 2010 grupė laimėjo oficialų kvietimą dalyvauti Suwalki blues festival. Festivalyje-konkurse GROCK UOSTAS apdovanojimas "Geriausias instrumentalistas" - Dovydas Maščinskas iš grupės "DAVID SMASH BAND"

Povilas Urbis
Alternatyviosios muzikos grupės „KarmaKoma“ vokalistas.
„Grubiojo“ teatro trupės aktorius
Sėkmingai dalyvauja įvairiose muzikinėse bei teatrinėse veiklose.
Vaidino mokyklos rengiamame teatro vaidinime „Obelis“, taip pat „Grubiojo“ teatro vaidinimuose „Pasaka apie angelus“, dalyvavo Teatro improvizacijos varžybose Palangoje.
Dalyvavo Pabaltijo tarptautiniame vokiškų dainų konkurse Rygoje „Deutsches Lied 2008“, jaunimo muzikos grupių konkurse Druskininkuose „Foozas 2009“, jaunimo festivalyje Kretingoje „EINAM 2009“, jaunimo dainuojamosios poezijos konkurso Gargžduose „Skambant gitaroms“ II vietos nugalėtojas.
Organizavo pirmąjį „Palanga Gyvai“


Rock n Roll su AD (zaibux) JG
http://www.facebook.com/rocknrolldj

Renginį remia: Palangos miesto savivaldybė

www.klubasramybe.lt

skype: adpalanga
Sorry, only registered users may post in this forum.