midiaudio logo

[2010.10.31] Eastern European Funk Halloween Party with INCULTO (London, UK)

boolve (IP Logged)
October 25, 2010 04:14PM

http://www.facebook.com/event.php?eid=157032747671039

Laikas
2010 m. Spalio 31 j. · 20:00 - 23:30
Vieta The Queen of Hoxton
1 Curtain Road, EC2A 3JX
London, United Kingdom

Daugiau informacijos

Jungtinės Karalystės lietuvių jaunimo sąjunga (JKLJS) ir „Culture Jam” kartu su grupe „InCulto“ rengia beprotišką „Halloweeno“ vakarėlį ir kviečia visus ateiti jo švęsti „Eastern European Style“. Vakarėlio metu pirmą kartą nuskambės naujausia grupės „InCulto“ koncertinė programa, kurioje bus atliekamos ne tik dainos iš naujausios grupės albumo „Closer Than You Think“, pasirodysiančio lapkričio mėnesį, bet ir puikiai žinomi grupės kūriniai.

Naujojo albumo pristatymo proga „InCulto“ rengia koncertines gastroles „Arčiau tavęs“, kurias reklamuojantį klipą galima išvysti internete: www.inculto.net arba http://www.youtube.com/watch?v=8tzllD_LTJU

„InCulto“ koncertas Londone vyks spalio 31 d. 20 val. „The Queen of Hoxton“ bare (adresas: 1 Curtain Road, EC2A 3JX). Pasak grupės lyderio Jurgio Didžiulio, muzikantai jau kurį laiką planavo aplankyti Didžiąją Britaniją, tuo labiau, kad dėl Islandijos vulkano išsiveržimo nepavyko to padaryti pavasarį eurovizinės kampanijos metu. „Atsigriebsime šį kartą ir visi kartu smagiai padūksime per Helovyną“, – gerai nusiteikęs kalbėjo Jurgis Didžiulis, laukdamas artėjančio koncerto Londone.

Grupės „InCulto“ naują koncertinę programą pristato radijo singlas „Close to Midnight“. Šią dainą muzikos gerbėjai gali atpažinti ir iš „InCulto“ eurovizinio turo kampanijos, kurios metu šis kūrinys jau ne kartą skambėjo koncertuose ir pasirodymuose Lietuvoje ir užsienyje.

„Closer Than You Think“ bus trečiasis albumas „InCulto“ diskografijoje: 2005 metais grupė išleido savo debiutinį albumą „Postsovpop“, o po dvejų metų pasirodė antrasis grupės darbas „Marijos žemės superhitai“. Šiais metais ruošdamasi dalyvavimui „Eurovizijos“ dainų konkurse grupė išleido mini albumą „Eastern European Funk EP“.

Bilieto kaina £10 perkant išanksto internetu (http://www.theticketsellers.co.uk/tickets/eastern-european-funk-hollowee/10013420), renginio dieną £12. Daugiau informacijos rasite www.jkljs.org arba el. paštu info@jkljs.org.
Sorry, only registered users may post in this forum.