midiaudio logo

[2011-04-28, Ketvirtadienis, Kaunas] BONJEANS (BonJovi projektas) @ KTU III-ieji rūmai, Kaunas

jumbo (IP Logged)
April 20, 2011 10:30AM

[img]http://www.tiketa.lt/files/2011.04/id_2029_900x600.jpg[/img]

www.bonjeans.lt

Bonjovi projektas „Bon Jeans“
Viso Pasaulio stadionuose mintinai dainuojami hitai ir naujai atrasti, kitų BonJovi projektų pamiršti, skambiausi kūriniai daugiau nei valandos trukmės uždegančiame, Amerika dvelkiančiame muzikiniame šou, atliekamam vienų žinomiausių Kauno muzikantų. Tai eiles prestižinių muzikinių apdovanojimų pelnę ex grupių Vitražas ir Angelas įkūrėjai Ramūnas Grybauskas (boso gitara, vokalas) ir Dalius Mintaučkis (klavišiniai, pritariantis vokalas), bei jaunosios kartos roko gitaristas, amerikiečių gitarų "Hamer" lietuviškas reklaminis veidas Mr.Jumbo (Giedrius Balčiūnas) , 2007 spėjęs nukauti geriausio Lietuvos gitaristo titulą ir apšilti kojas pas lietuviško hardroko legendas S.B.S, bei LNK projekte "Muzikos akademija", sėkmingai įsikūnyjęs į Ritchie Sambora. Robertui Dusevičiui dirbusiam su begale Lietuvos įvairiausio plauko atlikėjų (Richie Mack Band, Age, Tina Turner project, 16Hz, Tigro metai, Sindrome of Chaos ir t.t.) patikėta sunkioji artilerija ir manieringas BonJovi būgnininko Tico Torres būgnų alsavimas. Visa tai ir dar daugiau pamatysite ir išgirsite 2009 gegužės mėnesį "Baikerių naktyse" debiutavusiame, koncertavusiame kaimyninėje Lenkijoje, laukiamame ir geidžiamame nuo sostinės Vilniaus iki Lietuvos pajūrio, Amerikietiško roko biblijos kūrėjų BonJovi tribute projekte iš Kauno - BON JEANS!

Daugiau informacijos apie projektą - www.bonjeans.lt

Prisijunk prie „Tiketos” klubo ir sulauk neįtikėtinų pasiūlymų! Į šį renginį bilietus gali įsigyti patogiausiu būdu – „Tiketos” kasose arba e. bilietus internetu.

Dėl pardavimų grupėms susisiekite su „Tiketos“ tiesioginių pardavimų vadove Manta darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 val. (manta@tiketa.lt , +370 685 05480).

Renginio vieta: KTU III rumų salė, Laisvės al. 13, Kaunas.
Renginio data: 2011 balandžio 28 diena, 19:00 val.
Durys atidaromos: 17:30 val.
Renginio trukmė: 2 val.

Bilietų kaina nuo: 10-20 Lt (paslaugos mokestis +3 Lt vienam bilietui, +5 Lt rezervacijos mokestis, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose).

Nuolaidos (taikomos internetu): NE.

Vaikai įleidžiami nemokamai: NE.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.
Renginio organizatorius „Combo muzikos agentūra“.
Daugiau informacijos: www.combo.lt
Sorry, only registered users may post in this forum.