midiaudio logo

[ 2011-06-30 Kaunas BERT DEIVERT @ Nautilus ]

LuckyLuke (IP Logged)
June 11, 2011 09:07PM

BERT DEIVERT (USA/SWE)

2011 m. birželio 30 d. 20 val.
Bert Deivert – vienas iš profesionaliausių bliuzo mandolinos ir gitaros virtuozų visame pasaulyje.

Muzikantas gimė 1950 m. Bostone, Masačusetse, tačiau šiuo metu gyvena Švedijoje. Kai Bert buvo mažas, jis daug keliavo su šeima iš vienos vietos į kitą, kol galiausiai rado nuolatinę gyvenamąją vietą San Fransiske, kuriame ir pradėjo kelią į muziką. Keturiolikmetis Bert grodavo San Fransisko gatvėse ir su kitais „gatvės“ muzikantais, kaip šių laikų žymusis Peter Case, ir taip įgavo patirties muzikuoti didelei auditorijai.

1974 m. Bert Deivert iškeliavo į Švediją ir pradėjo profesionalaus muzikanto karjerą. Bendradarbiavo su tokiais atlikėjais kaip Peter Case, bliuzo virtuozu Eric Bibb, Michael Powers, T-Model Ford, Sam Carr, legenda tapusiu Tom Paley, viena rokenrolo pradininkių vadinama Wanda Jackson ir daugeliu kitų. Išleido 3 solinius albumus, 6 dueto albumus, jo muzika taip pat skambėjo ir kitų atlikėjų kūryboje.

Bert Deivert pasirodymai kupini nepakartojamos meilės muzikai, tikro garso ir nesuvaidintų jausmų. Atlikėjas muzikuoja kiekvienai auditorijai taip, tarsi tai darytų pirmą kartą – su tokia pačia aistra, noru nustebinti ir įrodyti magiška muzikos galia. Būtent dėl šių savybių žmonės traukia iš įvairiausių pasaulio kampelių pamatyti ir išgirsti išskirtinai galingo balso savininko Bert Deivert nepriekaištingų pasirodymų.

www.deivert.com
muzikantams su MidiAudio protekcija 10lt.



Edited 2 time(s). Last edit at 06/11/2011 09:09PM by LuckyLuke.
Sorry, only registered users may post in this forum.