midiaudio logo

The Machine Started To Flow Into A Vein (Vol. 4) - 2014 11 08 - Anykščiai

liquidspace (IP Logged)
September 11, 2014 02:05PM

[img]http://www.moontrix.com/files/machine-started-poster-2014-web-1000px-lt.jpg[/img]

[b]2014 metų lapkričio 8 dieną[/b] Anykščių kultūros centre (A. Baranausko aikštė 2) įvyks renginys [b]The Machine Started To Flow Into A Vein (Vol. 4)[/b].

Koncertą rengia eksperimentinio garso, vaizdo ir dizaino organizacija [b]Moontrix[/b], padedant [b]Lietuvos kultūros tarybai, Anykščių kultūros centrui ir Anykščių miesto savivaldybei[/b].

Festivalyje koncertuos gerai žinomas elektroninės muzikos atlikėjas [b]Ivan Pavlov[/b]. [b]CoH[/b] slapyvardžiu besivadinantis [b]I. Pavlov[/b] yra kilęs iš Rusijos, tačiau nuo 1995 metų gyvena Švedijoje. Atlikėjas bendradarbiavo su kultine britų grupe [b]Coil[/b], o 2007 metais kartu su vienu iš projekto narių [b]Peter Christopherson[/b] buvo susibūrę į projektą [b]SoiSong[/b]. Elektroninės muzikos duetas kūrė iki [b]P. Cristopherson[/b] mirties 2010 metais.

Renginyje pasirodys ir [b]Colin Potter[/b] iš Didžiosios Britanijos. 2012 metais Anykščiuose [b]Nurse With Wound[/b] sudėtyje grojęs C. Potter šįkart atliks solo programą. Daugiau nei prieš 30 metų pradėjęs eksperimentuoti su garsais [b]Colin Potter[/b] bendradarbiavo su tokiais atlikėjais kaip [b]Darren Tate (Monos), Nurse With Wound, The Hafler Trio, Current 93, Organum, Jonathan Coleclough[/b], o savo įkurtoje leidybinėje kompanijoje ([b]ICR[/b]) išleido dešimtis įrašų.

Taip pat festivalio lankytojai išgirs tiek žinomų, tiek debiutuojančių projektų iš [b]Lietuvos[/b] programas – [b]Morrigun[/b], [b]Inwards[/b] bei bendra [b]Oorchach[/b] ir [b]Skeldos[/b] koloboracija.

Durys į renginį [b]The Machine Started To Flow Into A Vein (Vol. 4)[/b] atidaromos [b]17:30[/b], koncerto pradžia [b]19:00[/b].

PILNA INFORMACIJA: http://www.moontrix.com/lt/blogas/the-machine-started-to-flow-into-a-vein-vol-4-20141108

IŠANKSTINIAI BILIETAI: http://www.moontrix.com/market/lt/pagrindinis/50-bilietas-the-machine-started-to-flow-into-a-vein-vol-4-2014-11-08-9-pristatymas.html/lt/pa...istatymas.html

[hr]

http://www.circulating-oils-library.com/en/start
Sorry, only registered users may post in this forum.