midiaudio logo

[2008-11-22 šeštadienis, Vilnius] "UMKA I BRONEVIK" @ "MUSE"

frank (IP Logged)
November 17, 2008 11:43AM

Kultinė Rusijos undergroundo grupė - UMKA I BRONEVIK(blues/garage/psychedelic) klube „Musė" skleis Vudstoko laikų dvasią. Muzikantai įkvėpti JAV ir Anglijos 7-8 dešimtmečio geriausių roko tradicijų , savo dainose puikiai suderina bliuzo, garažinio ir psichodelinio roko bei dainuojamosios poezijos muzikos elementus.
Charizmatiška grupės vokalistė Umka Lietuvos klausytojus nustebina ne tik savita dainų lyrika, bet ir tai, kad ... puikiai bendrauja lietuviškai. Maskvos literatūros institute baigusi lietuvių kalbos studijas, į rusų kalbą išvertė nemažai lietuvių poezijos. Pati Umka sako, kad Vilnius – tai vienas iš dviejų mylimiausių jos miestų, kur jai visada malonu sugrįžti. Čia gyvena nemažas jos draugų būrys, o grupės gerbėjų gausėja po kiekvieno apsilankymo.
Umka (Ania Gerasimova) koncertuojanti nuo 1986 metų ir jau 11 metų grojanti su grupe UMKA I BRONEVIK išleido virš trisdešimt albumų. Mėgstamiausiais savo atlikėjais įvardija „Greateful Dead", „The Kinks", „Velvet Underground" ir ankstyvuosius „Pink Floyd".

http://www.umka.ru/
www.museclub.lt

Bilietas 15 Lt
Sorry, only registered users may post in this forum.