midiaudio logo

[2009-01-31, Šeštadienis, Vilnius] PSYCH-ROCK EVENING@"Musė"

frank (IP Logged)
January 17, 2009 06:16PM

2009 metų sausio 31 d. 21 val grupė SoundArcade (psychedelic/progressive/experimental, Latvija) surengs naujo studijinio albumo "Daughters of Molestia" pristatymo koncertą klube "Musė". Vietinei instrumentinės muzikos scenai atsovaus grupės .D.S.. (instrumental rock) ir MIDDLE MOUNTAIN DRIVE (alternative/psychedelic/rock).
Tai jau antrasis oficialus grupės studijinis darbas, konceptualus albumas, įkvėptas Šv. Augustino bei Martino Heidegerio molestijų koncepcijos.
7 albumo dainos - tamsios istorijos - pasakoja apie keliones, kuomet yra lengviau keliauti jau pramintais takais ar suręstais tiltais, negu praminti savo kelią. Grupė įrašinėdama albumą leido įvairiems kontrastams, kaip kad pelkėtams liūnams ir raudonams spanguolių žiedams įsiskverbti į jų instrumentuotes bei giedojimus, taip padarant šią sagą kiek įmanoma brutalesnę bei tamsesnę, tuo pačiu trapią ir kupiną liūdesio.
Albumas buvo prodiusuotas grupės gyvų pasirodymų inžinieriaus Oliverio Tarvido kartu su buvusiu grupės vokalistu Ģirts Laumanis (Lomiks) bei Māris Lācis. Instrumentų bei vokalo įrašams nebuvo naudojami juokie papildomi kompiuteriniai efektai, stengtasi išgauti kuo natūralesnį skambesį. Šiuo metu grupės myspace puslapyje galima pasiklausyti dviejų naujo albumo dainų: White Leech bei Hunt Royal.

http://www.myspace.com/soundarcade
Hunt Royal performed @ TESA CD Presentation http://www.youtube.com/watch?v=aSx2JhGXDYw
White Leech performed @ Antipops008 http://www.youtube.com/watch?v=FJ-SYDNkh4Y
Promo video:
http://www.youtube.com/watch?v=hBngH3CBq9U

http://www.myspace.com/middlemountaindrive
http://www.myspace.com/dalsegnoband
http://www.museclub.lt
Sorry, only registered users may post in this forum.