midiaudio logo

Mikrofonai būgnams

Okis69 (IP Logged)
December 05, 2010 01:29PM

Kokius mikrofonus patartumėt bugnų įrašams?
Jei galite pateikite pigių, vidutinių bei brangių (kokio norėtumėte, o gal ir turite)mikrofonų sąrašą.
Beje, geriau pirkti komplektus, ar atskirus mikrofonus?
Žinau, kad viskas nuo daug ko priklauso, nuo to kokio skambesio norima,bet idomi jūsų nuomone.
Žinau, kad tokia panaši tema yra buvusi, tačiau niekaip nesugebu jos rasti.
Re: Mikrofonai būgnams
ISG (IP Logged)
December 06, 2010 05:34PM

Na as galiu pasakyti taip: Jeigu tu planuoji irasineti ne pro (tikriausiai taip ir yra, nes kitaip apskritai nekiltu tokie klausimai), tai pirkt BELENKOKI komplekta. Paziurek thomane, ten pilna visokiu "T-bone" ir panasiu mikrafu, kurie yra ale klonai normaliu micu. Esme tame, kad jei nusipirksi gerus mikrafus, tu paprasciausiai neisnaudosi ne puse ju potencialo, nes irasinejant bugnus svarbiausia yra patalpa, bei paciu bugnu skambesys. Na ir aisku pats "garso inzinierius" kuris irasineja, ir suvedineja. Tai jau geriau padalink biudzeta kazkaip, ir viska subalansuok, kad nebutu taip, jog irasineji gerais mikrafais kambary kuris yra isklotas plytelem kaip kokioj vonioj, nes rezultatas gausis ziaurus. :) O siaip nieks tau neisduos ka naudoja, ypac jei turi kazkokiu idomesniu variantu :D Bet yra standartai kuriuos tinkamai naudojant gausi tikrai gerus rezultatus: sm57,sm81,beta52,d112,md421...
Re: Mikrofonai būgnams
(IP Logged)
December 07, 2010 01:10AM

Pigių vairantų nežinau.

Vidutinės klasės tai yra Shure ir AKG rinkiniai būgnams. Man asmeniškai kojai patinka AKG D112 ir Shure B91 bačkos viduje. Solinukui du B57 (iš viršaus ir iš apačios), tomams visai neblogai B98 na ir overiams aišku AKG C451 :) Čia jei papigiai.

Jeigu brangiau, tai reiktų dairytis į rimtesnį komplektėlį būgnams garsint http://www.earthworksaudio.com/our-microphones/drumkit-series-2/dk50r/.
Sorry, only registered users may post in this forum.