midiaudio logo

dėl usb interfeiso

krl (IP Logged)
August 15, 2011 05:01PM

Sveiki, taigi iškilo toks klausymas, buvau midiaudio parduotuvėje nusižiūrėjęs steinberg ci1 interfeisą, o dabar kai prisiruošiau pirkti žiūriu sandelyje nebėra, tai gal kas patarsit kokį kitą variantą ar iš kur būtų galima daugiau nusipirkti, svarbu kad būtų 24bitai, jungiama per usb, fantominis maitinimas, norisi kuo geresnio varianto, bet esu dirbantis ir daug važinėjantis žmogus tai neišeina pačiam daug laiko skirti ieškojimui, tai kreipiuosi į jus, ačiū už pagalba iš anksto

ps tam galiu skirti 500-600lt
Re: dėl usb interfeiso
laurynas.lt (IP Logged)
August 15, 2011 05:45PM

Tu pasiklausk, ar ten tikrai nėra sandely, nes aš pirkau Twiną, tai lyg ir buvo, po to jau nebebuvo, nesupratau, kas ten vyko, bet reikėjo laukt, kol priims naują siuntą.

Susisiek in person su jais.
Re: dėl usb interfeiso
krl (IP Logged)
August 15, 2011 10:11PM

gerai, ačiū Laurynai, kaip pats nesusipratau :)
Re: dėl usb interfeiso
krl (IP Logged)
August 16, 2011 10:55PM

dar norėčiau paklausti jūsų apie roland quad-capture, ką manote apie šį gražų daigčiuką, gal turit kas, pasidalinkite patirtimi, apžvalgos yra viena, o su tuo susidūrusiu žmonių nuomonė yra kita. ačiū kas bandysite padėti :)

With a pair of premium VS Preamps onboard, plus superb 24-bit/192 kHz audio quality, ultra-low latency performance, and convenient USB bus power, QUAD-CAPTURE sets a new standard for portable USB 2.0 audio interfaces. Its compact, durable design and pristine sound makes it the perfect foundation for portable, multichannel computer-based productions on the go. With quality and performance that far exceeds its size and price, QUAD-CAPTURE stands at the head of its class.

Two combo XLR/TRS inputs with premium mic preamps (VS Preamps), two TRS outputs, coaxial I/O, headphone out, and MIDI I/O
Graphical Control Panel software provides fast, intuitive control of the VS Preamps
Phantom power, ground lift, and Hi-Z switches
One-click AUTO-SENS function intelligently sets optimal input levels for the preamps
Extreme low-latency VS Streaming driver
Low-noise, wide-range power supply
Compact with durable aluminum body and Direct Box functionality
Bundled with Cakewalk SONAR X1 LE
Sorry, only registered users may post in this forum.