midiaudio logo

kaip vertinate DYNACORD IR YAMAHA stiprintuvus?

dbmeter (IP Logged)
August 25, 2011 04:08PM

kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
kuo jie geresni ar blogesni nei kiti?
KOKIA JUSU NUOMONĖ APIE stiprintuvą zeck PT 7 ?
Ar verta tokius naudoti klubuose ir renginiuose?


[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1984[/img]


Prie to pačio dar norėjau paklausti ką manote apie:
DYNACORD LX serijos aparatus ir apie YAMAHA Tn serija?



Edited 4 time(s). Last edit at 01/10/2013 03:15PM by dbmeter.
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
(IP Logged)
August 25, 2011 09:51PM

Priklauso nuo poreikių. Galima naudot, kodėl gi ne :)
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
RoLaS (IP Logged)
August 27, 2011 03:43PM

Geri stiprintuvai, kiek matosi iš foto - netgi nenukankintas, tai tikrai gerai
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
JuliO (IP Logged)
August 27, 2011 05:32PM

"Amerika pirtyje" stovėjo, gal ir tebestovi Zeck pora stiprintuvų, nepamenu modelių bet vienas žemiems vienas viršums. Du dvigubi viršūs su pakeistais Beyma viduriais (nedaug pasikeitė skambesys po pakeitimo) ir du subai po scena, mano nuomone, diskotekai tai labai gerai skamba sistema, vadinasi ir stiprintuvai negadina labai garso
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
savasalgis (IP Logged)
August 30, 2011 04:50PM

Kaimynas turi PT9. Ten praktiskai tas pats tik galingesnis uz taviski.
Kiek klausiau, skamba visai neblogai. Prie dugnu astriu clipu lyg ir nesijaucia. Ar ten yra limiteriai, nezinau. Bet va girdejau ir siek tiek kitokia nuomone. Cia jau liecia remonto klausima. Is vieno, daug kam gerai pazystamo stiprintuvu "vilko", girdejau kad jai jis taip sakant "nuruksta", tai kad parinkti galinius tranzistorius su vienodu stiprinimo koeficiantu, ju reikia tureti kibira!
Labai blogai kad techniniame aprasyme itampos kilimas duotas tik operacinio stiprintuvo. O ten jis net >100V/ms!. Demping faktorius taip pat labai zemas. Tik 200 ir tai prie 1kH ir 8 omu apkrovos. T.y. kai idialios darbo salygos. Is to isplauktu kad zemam dazniui, jis tinka nelabai. Iskraipymu koeficiantas taip pat didokas.
Mano manymu, tai vidutines klases, kaina atitinkantis aparatas :-)
Jai nesiruosi juo virinti ir dirbti ten kur aparatura "negali" pavesti ar extremaliomis salygomis, isigijas ji tikrai nenusikalsi...
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
RoLaS (IP Logged)
September 04, 2011 10:39PM

įtampos kilimo greitis ir damping faktorius nelabai ką pasako apie aparato kokybę.. kas iš to, kad visų mylimieji crown macrotech turi dideli DF, ir visi galvoja, kad klauso tikro žemo, o tuo tarpu prie didesnių apkrovimų dėl maitinimo konderių trūkumo išlenda tinklo pulsacijos (100Hz). tai ir klausom muzika moduliuoto maitinimo šaltinio, o čia tai garsas.. Taip, kad kiek dirbau su tais zekais - nieko blogo pasakyti negaliu; tikrai bus geriau, nei didelė dalis dabartinio modernaus šroto, kurio privalumas - svoris. Kas dėl tranzų parinkimo - gali visko būti, bet dabar taip yra su dauguma tranzistorių, nes niekas jų nesistengia gaminti gerų, o jei parenki prie tam tikrų sąlygų vienodus - padidėjus srovėms (stiprinimo režime) - tie koeficientai vėl išsibėgioja. žodžiu; "tegyvuoja mp3" ..
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
savasalgis (IP Logged)
September 04, 2011 10:54PM

"tegyvuoja MP3"... ...Geras:-)!!!...
Na neesu kietas elektronikas, tai del stiprinimu koeficiantu, per virs negaliu kazka pasakyti. Tik man atrodo kad tie diedai, kurie sedi valandu valandas prisipyle kibirus tu tranzu ir is ju renka tinkamiausius, gal but ne be reikalo ten sedi:-)?
Del sroves trukumo, tu teisus. Bet asmeniskai as, esu tik uz tai kad jai pvz. mano dinamikas turi apie 950wt RMS'o o jo varza 8 omai, tai jam kabinti idialiausia butu stiprintuva, kurio RMS (be tilto), yra 2kw prie 4 omu. Cia tik mano maza patirtis ir nuomone kurios niekam nepersu. Daugiau omu - toliau gaisras:-)...
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
laurynas.lt (IP Logged)
September 04, 2011 11:26PM

"Bet asmeniskai as, esu tik uz tai kad jai pvz. mano dinamikas turi apie 950wt RMS'o o jo varza 8 omai, tai jam kabinti idialiausia butu stiprintuva, kurio RMS (be tilto), yra 2kw prie 4 omu..."

O kuo, jei nėra paslapties, geriausia?
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
savasalgis (IP Logged)
September 05, 2011 01:04AM

Per gala srove maziasne teka, maitinimo sroves daug losi... Gal isitikinimas, bet kai matau kaip zmones tilto rezime kabina 4 omus, man norisi gesintuva pasiulyti:-)
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
RoLaS (IP Logged)
September 05, 2011 12:13PM

na.. gesintuvo gal ir nereikės, bet yra tokia tendencija,kad dabar aparatai savo kokybe ne gerėja , o smunka, tai iškraipymai dėl tiltuoto stiprintuvo ir "perekoso" tarp kanalų, kurie tikrai nėra idealiai vienodi, ko reikia stiprinant simetrinį signalą - neatrodo toks baisus dalykas.. kas dėl kilovatų - čia buvo idomi patirtis, kai testavom skirtingus stiprintuvus, kad dabartiniai, netgi labai išgirti lab gruppen (fp serija) ar powersoft (K serija) smarkiai neišgroja muzikinio materiolo, ta prasme nukramto garsus, nors matuojant populiariais metodais - nieko įtartino nepastebi. kai tuo tarpu tikrai kokybiškas AB klasės stiprintuvas duoda daug didesnį akustinį įspūdį, nors jis pagal galingumą būna ženkliai silpnesnis (moralų nereikia, į iškraipymus su AB niekas neįlindo). nors tai irgi ne pagrindinis rodiklis, nes net ir dabartiniai populiarūs stiprai su AB klasėje veikiančiu galu - daugeliu atveju grajina taip pat nekažkaip. kaip ir dideji "monstrai" su krūva kilovatų sukištų į miniatiūrinį klengvą korpusėlį. čia biški OT, bet kartais norisi išlieti nuoskaudą ..



Edited 1 time(s). Last edit at 09/06/2011 10:29PM by RoLaS.
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
savasalgis (IP Logged)
September 05, 2011 03:45PM

Visiskai pritariu tau kolega. As beja blogu zodziu ir neminejau "Zeck'o" atzvilgiu. Tik konstatavau tai ka gamintojas pats parases. Apskritai, dabar ziuriu tiek mes visi pradejom knaisiotis prie visokiu "ale" parametru, kad oj oj oj! Geriausias parametru analizatorius, tai imi ir klausai.
Pamenu kazkada buvau susitveres stiprintuveli pagal KVOD 405.("RADIO84; 5nr") Taip, senas kaip gyvenimas.Sudetingas. 825/827 tranzu tais laikais buvo nelabai ir gauti imanoma. Ten buvau sukeles maitinima iki +/- 40v Ir klausiau jo per elementarias S90 (kitokiu nebebuvo), pradini naudojau "Estonia 001" Ir ka jus manot? ...Tokio skambesio koki turejau tuo met, dar ir siai dienai reikia paieskot... Platu, dinamiska, svelnu...
Pries keliata metu, rode laida, kaip expertai isrinkinejo uz uzuolaidu pakavota geriausia skambancia buitine aparatura. ir stai jums rezultatas: juostinis magnetofonas AKAI, AB klases tranzistorinis stiprintuvelis ir keturiu juostu SONY firmos koloneles. Zodziu padejo i vieta visus tehnologijos klyksmus ir netgi, kas labai nustebino, lempinius agregatus!!!
Nezinau. Gal senstu, gal kurteju, gal kitaip durnas, bet as kazkodel tuose, senesniuose (laiko isbandytuose) prietaisuose, randu labai daug geru dalyku, kuriuos naujoviu kurejai stengiasi "isgyvendint"...
Kad ir del to paties DF. Daug kur sklando nuomones, kad sitas parametras labiau yra gamintojo triukas skaiciams parodyti nei is tiesu jis itakoja veiksma...
Jai kazkokiu madu nesivaikai, tai pirk ta ZECK'a ir nematysi vargo...
Juk daikta perki ne tam kad ji sudegintum nusipirkes:-)...
Beja man kuo toliau bendrauju su ismananciais zmonemis, tuo labiau kyla mintys kad kai turesiu litus crown'ams ar crest'ams, tai vargu ar as juos pirksiu:-)... O kam?... Kam moketi pinigus vien uz tai, kad brend'as pasaulinis?..
Na del tu musu KV2, kurias beja parduodam nes negrojam, mano nuomone nesikeicia: is vidutines klases aparaturos, tai dalykai geri ir kaina ju tikrai "i tema"
(Kas is to kad viskas "i tema" o visviena niekam neidomu:-(...)
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
ivanivanov (IP Logged)
September 05, 2011 07:11PM

,,,tai dalykai geri ir kaina ju tikrai "i tema,,,
kv2
kolonkiu dezes - pagamintos labai gerai
visa kita - normaliai
garsas,grojant kokybiskas fonogramas - normalus
garsas,grojant gyvai - tragedija
uz ka moketi babkes?
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
savasalgis (IP Logged)
September 05, 2011 09:02PM

Neturiu ka pasakyti...
Tik jau skaitau antraja tavo zinute, ir matau kad yra zmoniu, kuriems visada ir viska blogai...
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
laurynas.lt (IP Logged)
September 05, 2011 09:13PM

"Tik jau skaitau antraja tavo zinute, ir matau kad yra zmoniu, kuriems visada ir viska blogai..."

2 žinutės nėra viskas. Plius, matyt, viskas yra gerai, kas nėra blogai.
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
savasalgis (IP Logged)
September 05, 2011 09:34PM

Supranti Laurynai, tu teisingai sakai kad dvi zinute dar ne viskas bet kai tolkom nieko nepasakoma kodel vienas arba kitas dalykas garai arba blogai o tik "konstatuojama", tai skamba gan itariai...:-).
Nelinkiu niekam blogo:)-D...
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
ivanivanov (IP Logged)
September 06, 2011 12:17AM

,,, bet kai tolkom nieko nepasakoma kodel vienas arba kitas dalykas garai arba blogai o tik "konstatuojama", tai skamba gan itariai...:-).
,,,

neseniai siame forume buvo paklausta,su kuo lietuvos bosistai grojo pries daug metu.kazkas parase,kad su beag.parasiau,kad beag buvo veliau.toliau ,kiek netingejau, parasiau apie regentus.pabaigoje pasiuliau ,jeigu kam idomu,pratesti.susidomejusiu 0 .
isvada: nera ko viska is eiles kloti.kam idomu,tas paklaus.konkreciai.
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
savasalgis (IP Logged)
September 06, 2011 12:37AM

Salyginai tu teisus. Bet tik salyginai... (Tai visai nereiskia kad teisus as:-)!)
Pavyzdziui mano skelbtoje temoje "klausimas", as klausiau apie multikorus. Is midi atstovo (itariu) gavau vos ne pasiulyma isigyti(nors klausiau visai ne to:-)), o kai uzsiminiau apie lieptelius, pasirodo ten viskas H...a H...a H...a Kas, kaip, kodel? -anei zodelio... O juk tema tai i tema:-)!!!
Del to kad beveik niekam neidomu kas ir kaip kazkada grojo, as jau beveik nesijaudinu... Tik nuosirdumo ir idejos nostalgija jauciu... Pats matai, dabar kur kas svarbiasnes temos kaip dar ka nors labiau"suspausti:-)... ...Evoliucija:-)...
Kazkada uz panasius isgyvenimus ka pats dabar isgyveni, as ELEKTRONIKA.LT mintimis i visas toliausias vietas issiuntinejau, ir nuo to laiko, ten nebuves... ...Nes ten ir veikti nera ka...
Baja pats ar radistuoji ar muzikuoji?
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
ivanivanov (IP Logged)
September 06, 2011 01:13AM

,,,Kazkada uz panasius isgyvenimus ka pats dabar isgyveni,,,

nemanau,kad kazka isgyvenu.tiesiog parasiau.
zinau,kad yra elektronikalt.paskaitinejau. manau ,kad tai moksleiviams/studentams.

,,,Baja pats ar radistuoji ar muzikuoji?,,,

geras klausimas.aciu.prasau kita klausima.
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
savasalgis (IP Logged)
September 06, 2011 01:25AM

Neparuosiau:-(...
Re: kaip vertinate Zeck stiprintuvus?
dbmeter (IP Logged)
January 10, 2013 03:14PM

Prie to pačio dar norėjau paklausti ką manote apie:
DYNACORD LX serijos aparatus ir apie YAMAHA Tn serija?

http://www.yamahaproaudio.com/global/en/products/poweramps/tn_series/index.jsp
Sorry, only registered users may post in this forum.