midiaudio logo

ISDN SADiE

ramil (IP Logged)
April 15, 2013 02:28PM

Sveiki,

Iskilo klausimas kuriam noris siek tiek apsisviest. Gal kas yra susidure galetu placiau pakomentuoti ties tuom. Gyvas irasinejimas editinigas ir visa medziaga dalinamasi tarp dvieju studiju skirtinguose miestuose per ISDN.

Klausimas: kaip konfiguruojama sistema jog sekmingai viskas veiktu? Domina labiau programine dalis ir ypac kas liestu SADiE. Gal kokiu patarimu ties workflow turite dirbant tiesiogiai su nuotoline studija.

Aciu



Edited 1 time(s). Last edit at 04/15/2013 02:28PM by ramil.
Re: ISDN SADiE
Ignas G (IP Logged)
April 15, 2013 08:51PM

Tu gal verčiau papasakok, ką bandai padaryt:))))
Kaip tu "pasidalinsi medžiaga" per ISDN? Streamą tai gali įrašyt, gali atgal pagrot, bet ne daugiau.. SADiE gal moka viena kitą valdyt per ISDN, nors nesu niekad to girdėjęs/matęs..
Re: ISDN SADiE
ramil (IP Logged)
April 15, 2013 09:12PM

Is esmes noriu zinot visa ISDN set up'a kaip pasidaryt. Matai poroj studiju pastebejau jie daro isdn linkus ir streamina viska is vienos studijos i kita. Pvz vienas irasineja vienoj studijoj radijo programa ir streamina tiesiogiai i kita studija perklausai. Itariu ateiti manes prasys set up'int isdn linka kad streamint galeciau i kita studija, bet toj studijoj labai retai lankaus tad nera ten kada krapstytis o ateinantis projektai kogero bus jog busiu paliktas vienas toj studijoj ir reikia bent nutuokt kas ir kur jei vel reikes streama paleist :) zinau tik tiek jog tarp studiju yra BT ISDN30 linijos paketas.
Re: ISDN SADiE
Ignas G (IP Logged)
April 15, 2013 09:41PM

Naudingos nuorodos:

http://www.isdnaudio.com/isdnguide.html
http://www.glensound.co.uk/uat/categories.php?cat_id=33&top_cat=Products&l=2
http://telos-systems.com/products/default.htm
http://www.audiotx.com/communicator.html
Re: ISDN SADiE
ramil (IP Logged)
April 16, 2013 12:16AM

(tu)
Sorry, only registered users may post in this forum.