midiaudio logo

Trukineja signalas repeticijose HELP

rokasj (IP Logged)
May 01, 2013 02:49AM

Sveiki,
repetuojant su grupe buna kad nusoka garsas is kompo playback'o pusei sekundes, kartais net iki poros sec. ar imanomas varijantas kad nepatempia patalpa elektros? Ant rozetes yra pajungta: gitaros kubas/pedalboard'as, boso kubas/pedalboardas, 2 koloneles (gal po 300w, nezinau tiksliai..), mixeris mackie profx12, kompresorius art tube pac, laptopas, audio interface'as rme fireface uc, senheiser 300 g3

Laptopas naujas, tai is jo signalas abejoju ar gali "lagint", + meginau perinstaliuot suformataves visa pc - nepadejo.
Turim 2 spejimus - arba elektra nusokineja ir garso korta praradus pastovia srove sutrukcioja (bet nej vienas neturim nieko bendro su elektra, tai gal sitas musu spejimas truputi juokingas), arba tiesiog reikia greiciau nest garso korta i garantini, nes signalas nusoka ir bugnininkuj i ausines, o jam signalas eina tiesiai is garso kortos, o ne mixerio.. vadinasi stringa dar pradinis signalas laptopas/garso korta. gal kas esat susidure su kazkuo panasaus ir galetumet uzvest ant kelio? ar tai akivaizdi garso kortos problema? ar tai lbai realu kad gali but patalpoj kazkas su elektra. bet gal tada nusokinetu ir garsas is kubu ir panasiai?

p.s.
atjungus kompresoriu, in ear ir ant mixerio nutildzius visiskai vokala/aux tai nutinka zymiai reciau arba nenutinka visai. bet tikrai nezinom ar tai sutapimas ar "maziau sunaudojamos" elektros itaka.

p.s.2.
naudojant ta pacia garso korta namie su stacionaru - to lyg ir nebuna. zinoma konkreciai to projekto su 2 skirtingais output grot tiek laiko nemeginau, pameginsiu. bet paleidus netgi apkrauta vsti projekta to nebuna.

didelis dekui uz mintis
Re: Trukineja signalas repeticijose HELP
(IP Logged)
May 01, 2013 11:19AM

Pabandyk atjungti PC antišoką. Turėtų padėti.
Re: Trukineja signalas repeticijose HELP
rokasj (IP Logged)
May 01, 2013 12:13PM

amm, gal butu galima placiau kur tai rast ir kaip ta padaryt, nes google nelabai ka randu.
Re: Trukineja signalas repeticijose HELP
Olegarich (IP Logged)
May 02, 2013 10:29PM

pabandyk namie uzlesti i pratestuok. Kiek suprantu elektra seip jeigu neislaikyti tai pasijaustu ne tik per kompiuteri, na ir kiek suprantu jei del elektros tai jum turetu ismusineti kamscius, bet kubas kompas in ear sistema ir dar pajunges pora kubu tai vistiek tai nera tiek daug. Tai manau kompe butu ar kortoj.
Re: Trukineja signalas repeticijose HELP
shaulyz (IP Logged)
May 03, 2013 09:20AM

Gali but kompo beda, kad uzsilagina. Pabandyk padidint buferi interfeisui.
Tiesa, gali but dar viena problema, tai kabelis. Yra buve ir man bedu del jo. Nevisi kabeliai uztikrina dideli duomenu perdavimo greiti. Pabandyk pajungt trumpesniu ir/arba storesniu kabeliu.



Edited 1 time(s). Last edit at 05/03/2013 09:32AM by shaulyz.
Re: Trukineja signalas repeticijose HELP
gnommusic (IP Logged)
May 05, 2013 09:06PM

Spėčiau, kad siunčiat garsą į kompą ir kompas nespėja garso skaitmenizuoti. Daug ką čia nepatarsi, nerašot nei kaip "trukcioja" (persoka garsas ar pradeda toj pacioj vietoj), nei kokią kortą naudojat, nei koks setupas. Gal korta pajungta į lėtą USB jungtį - perjunkit į kitą lizdą.
Re: Trukineja signalas repeticijose HELP
rokasj (IP Logged)
May 06, 2013 01:56PM

gnom:)) paskaityk dar karta visa post'a, parasyta ir garso korta ir setupas;) signalas groja toliau, niekas nesustoja, tiesiog kaip kad spusteletum mute ir atspaustum greit.

kitiems dekui uz patarimus, visus ismeginsiu butinai
Re: Trukineja signalas repeticijose HELP
pablito (IP Logged)
May 15, 2013 01:14PM

Rokai, čia laptope graičiausiai bėda. Bandžiau kažkada keletą nešiojamų pc, tai su visais būdavo trukdžių įrašinėjant keletą kanalų vienu metu. Vienas trukčiodavo, kitam RME draiveriai berašant vis nušokdavo, kitam dar kažkas. Kiek teko girdėt, labai jau su tasis laptopais pc sunku gerą ir užtikrintą variantą išsirinkt, jei noori, kad firewire gerai eitų... Pirk obuolėlį.
Re: Trukineja signalas repeticijose HELP
pranza (IP Logged)
May 17, 2013 08:28PM

pabandyk playback'ą leist iš USB birkos arba USB hdd
Sorry, only registered users may post in this forum.