midiaudio logo

Sugedo Tannoy_5:S

Gintas T. (IP Logged)
March 06, 2017 10:09PM

Nupušo penktukas Tannojus... Ūžia stiprus fonas ir garsiakalbį stumia pirmyn, kada įjungi. Specai tikriausiai žino, kas ten nudegė.Klausimėlis, ar verta remontuot, ar jau atidirbo savo (aštuni ar devyni metai)...
Re: Sugedo Tannoy_5:S
kwlw (IP Logged)
March 07, 2017 09:23AM

Jei ten viso labo pastipo LM'ke (bent jau kazkuriuose buvo LM3886), tai turbūt verta taisyt. Darbo ten ne per daugiausiai. Jei rasi, kas ta atliks kulturingai. Pati mikre - apie 8-10 euru kainuoja. Geriau butu keist abiejuose i vienodos partijos mikres. Bet, kaip minejau, reikia rasti kas ta atliktu kulturingai, tas nera paprasta, deja. Nes geri meistrai ishdidus, uzhsieme, o shudarankiai/amatininkai taip remontuoja, kad kartais verkti norisi ir supranti, kodel daug kas neima jau remontuotu daiktu dar karta remontuot. Galima juos suprasti aishku ir tie ju paaishkinimai "niekas nemokes tau uzh tai, ko nepastebes", "ilgai krapshtysies - vaikai alkani sedes","vel suges, tai gerai - ir vel pinigas" - nera ish lubu paimti, tiesiog gyvenimas padaro juos tokiais. Vat taip ir gyvenam 8-).

Arba man parduok pigiai, man kaip tik norisi mazhu kolonkiu prie kompo >:D<

Sau

If you scratch surface of any skill - you will find thousands of hours developing it



Edited 1 time(s). Last edit at 03/07/2017 09:27AM by kwlw.
Re: Sugedo Tannoy_5:S
Gintas T. (IP Logged)
March 07, 2017 09:58PM

Aciu uz atsakyma. Jau remontuoja. o pigiai, kwlw, tai kiek....?:)
Re: Sugedo Tannoy_5:S
kwlw (IP Logged)
March 08, 2017 01:01PM

Na chia toks pajuokavimas buvo daugiau, nei rimtas pasiulymas - neplanuoju ishleisti >100eur, nes man nereikia vidinių stiprintuvų ir pan.

Tiesiog prie vieno kompo turiu senas vokiškas koloneles, kurios labai maloniai ir detaliai groja, tai prie kito kai prisedu, su kinishkom kolonkem - jau bishki truksta kokybes.

Sau

If you scratch surface of any skill - you will find thousands of hours developing it
Re: Sugedo Tannoy_5:S
Gintas T. (IP Logged)
March 08, 2017 10:04PM

Supratau jumora :).>:D<
Sorry, only registered users may post in this forum.