midiaudio logo

Pasiulikit gitarini procesoriu

Cerberis666 (IP Logged)
April 22, 2005 08:58PM

Pasiulikit gitarini procesoriu, bet labai paprasta, pigu (aisku uz 100lt as nesitikiu kazka nupirkti :) ) ir gera :) nu as visada kaip tikras Lietuvis :):):) Zodziu man reikia, kad butu normalus draivas,flanger,horus ir delay...vsio nieko daugiau man siam gyvenime nereik!!!Gali buti naudotas.
Fuuu nu atrodo pasakiau ko noriu tik vargiai tai gausiu :):):)
Mokesiu iki 250lt.



Edited 2 time(s). Last edit at 04/23/2005 12:06PM by Cerberis666.
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Cerberis666 (IP Logged)
April 23, 2005 04:21PM

Hmm...nu negi nieks nieko neturi uzspaudes?...:)
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Edwa (IP Logged)
April 23, 2005 07:03PM

nu ka galeciau pagamint :) jie jau taip reik
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
je (IP Logged)
April 23, 2005 07:16PM

jei labai biednas,keisk profesija.
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Xenon (IP Logged)
April 23, 2005 09:42PM

Sakau, nieko normalo nerasi. Uz tokius pinigus nusipikrsi tik suda kuriame 150 xujevu effektu :)
Eik i http://www.bosscorp.co.jp/products/en/p_compactpedals.html ir klausyk pedaliu demkes.Is distortion`u man patiko SD1 ir MT-2 kiti - suds.
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Cerberis666 (IP Logged)
April 24, 2005 02:13PM

As dar karta sakau ne piniguose reikalas, pofig tie pinigai! Esme tame, kad ar tu mokesi didelius pinigus uz kaip kazkas pasaket 150 muilinu FX ar mokesi tuos pacius pinigus uz kelis, bet normalius draiva,flanga ir t.t...
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Kristoferis (IP Logged)
April 24, 2005 04:42PM

Tai, bet vargu ar taip buna (keli geri efektai uz nedidele kaina)... Nebent, va, Xenon siule atskirus pedaliukus susipirkt.


Jei jau tikrai tik 250lt gali skirti, tai manyciau geriausia butu isigyt koki naudota Zoom 505 uz 100lt (turesi flanger, chorus, delay ir t.t.) ir koki naudota Distortion pedaliuka uz 200lt (pvz. Boss MT-2) arba dar gali Midiaudio isigyt nauja Distortion pedaliuka DOD FX-86 (tik 187lt!).


O siaip, tai nepatariu pirkt pigiu procesoriu. ;) Tuo labiau jeigu naudojai kube esancius efektus (pigiam proce geriau nebus).
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Xenon (IP Logged)
April 24, 2005 07:39PM

Kristoferis Jo, pas Zoom`a viskas gerai, bet distortion ... suuuds :) Del to, kaip tu jau pasakei, galima nusipiktt atsigara Distortiona, bet cia jau beveik tas pats iseina, man atrodo geriau jau viska atskirai pirkt.
Cerberis666 Sukonstrujok sau va toki deze http://ibi0.photofile.ru/connsax/2714335LHG.jpg
http://www.diyguitarist.com/Images/PedalBoard03.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v475/guitarlex/lex_pedalboard.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v475/guitarlex/lex_pedalboard_2.jpg
Ir kas, kad didelis, bet garsas jau zjbs bus :)
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Cerberis666 (IP Logged)
April 24, 2005 09:44PM

galiu skirti as ne 250lt...dar karta kartoju vat daiktas geras , kad butu...pofig tie pinigai, o kas liecia Zoom505 ar ta pati Behringer XV Amp beje antraji turejau su jais gitara visiskai praranda savo paskirti t.y. skambeti kaip gitarai, o ne sintezatoriui....
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Cerberis666 (IP Logged)
April 24, 2005 09:47PM

Joo atrodo gerai...,bet va klausimas iskart kyla, o ar neatsiranda per tiek jungciu kruva nepageidaujamu triuksmu?!
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Kandizijauskis (IP Logged)
April 25, 2005 09:01AM

tai laidus ne telefoninius naudosi, ir neatsiras tie triukšmai. plius - tinkamą maitinimo bloką (irgi ne telefoninį po 20lt kioskely kur būna) - irgi triukšmų nebus. Aišku, gali dėt kronas, bet atsibos dažnai keist jas, be to kainuoja, o ir rast sunku ypač prieš koncertą jei nespėji apsirūpint :))

o dėl sintezatoriaus ir gitaros sintezės, tai nereikia taip įsispraust į rėmus - tsakant, žvelk giliau.. manau užteks paminėt bent porą pavardžių kaip Al Di Meola ar Ritchie Blackmore, kurie nespjauna į sintezatorių panaudojimą gitarinėj muzikoj :)

O dėl efektų, jei tau tereikia tik draivo, fleindžerio, choruso ir dylėjaus, tai ieškok skelbimuose čia ir pvz. ebay.com (.de, .co.uk) - ten gali susirankiot už padorią sumą naudotus, veikiančius pagal paskirtį efektus :) aišku, prieš tai reiktų bent jau žinot ko tiksliai nori, kad specializuotai ieškot. Pvz. aš susimedžiojau boss fleindžerį bf-2, seną, dar made in japan(!) viso labo už 170lt, atsiuntė veikėjas beveik iš sibiro :)) patį pedaliuką suderėjom 150lt, o pašto perlaida į rusiją kainavo dar papildomai ~20 lt :) pabandyk dabar gaut made in japan nors vieną pedalą... net ir dabar va pardavinėju Marshall draivą Guv'n'or GV-2, nors ir parvežtas iš vokietijos prieš keletą metų, bet ir tai "made in india" :) bet veikia kaip ir turi veikt, jeigu ką.
Kas dėl choruso, tai kaip tik va žinau kas pardavinėja boss chorus ensemble ch-5 berods, už niekingus 200lt :)
na dylėjus tai pakainuos daugiau :) tiek naujas, tiek naudotas. o draivai tai iš vis piguva :)) berods ir mt-2 pardavinėja tas pats, irgi už papigiai :)) jeigu ką, tai užeik į www.gitara.lt forumą, skelbimų skyrelyje yra žinutė.

Jei turi draugelių, sėdinčių už balos, tai iš vis lafa - tegu pablūdina kokiuose secondhanduose, jei mokės grynais, tai dar numuš trečdalį kainos ir taip mizernai kainuojančio pričindalo.. arba per tą patį ebay. Reikia tik noro. Naują tai visada spėsi nusipirkt :)
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
mantux-m (IP Logged)
April 25, 2005 10:15AM

Tai jau jo... Gitariniai efektų pedalai yra žymiai geriau nei procesoriai. visų pirma kiekvieną parametrą gali reguliuoti atskirai. Pvz. mano turimame MT-2 yra ir 3-band EQ ir parametrinis EQ. O jeigu groji sunkią muziką, tai MT-2 idealiai tinka, neatpažystamai pakeičia kūbo draivą. Beje, kaip rodo praktika, žmonės nusipirkę "kombainą" naudoja labai nedaug jo galimybių ir dėl tos priežasties aš manau, kad geriau nusipirkti ko tikrai reikia (pvz. kvakas, dist., chorus) Ir visada prieš pirkdamas naują daiktą - paieškok naudoto. Dėvėtas gitarinis stuff'as ne dėvėti triusikai ;).
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Kandizijauskis (IP Logged)
April 25, 2005 10:39AM

Vienas geras procesorių privalumas - preset'ai. Na ir aišku, rimtas procas tikrai neprastesnis nei atskiras efektas :) bet rimtas rimtai ir kainuoja. Tada galbūt geresnė alternatyva susirankiot po gabaliuką tai ko nori :) tik va reik jau būt susipažinus su efektais ir jų funkcijom gitaros garso pagražinime. Ir reikia nepamiršt, kad daug daugiau efekto kokybė priklausys nuo pradinių dalykų -gitaristo rankų, instrumento ir kubo. "crap in - crap out" ir tiek. Kad paskui nebūtų - able, kokį čia šūdą nusipirkau, su mano uralu per muzikinį centrą ir telefoninį laidą niekas neskamba... :)
To Kandizijauskis
Cerberis666 (IP Logged)
April 25, 2005 11:53AM

Nu ne uralas ir ne telefoniniai laidai ir net ne muzikinis centras :=) tiesiog visada kur daug papildomu jungciu atsiranda ir papildomu problemu :) Tai visdelto isvada tokia reiks pirkt gabalais...hm gabalais tai gabalais tik tiems "gabalams" reiks nemenka deze uzsisakyt pas koki tai medinuka :)



Edited 1 time(s). Last edit at 04/25/2005 11:53AM by Cerberis666.
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Kandizijauskis (IP Logged)
April 25, 2005 12:49PM

Na tas jungčių problemas išsprendžia kokybiškos jungtys :) nepagailėt normaliems laidams, džekams - susilituot gramotnai, ne ant snarglių ir viskas bus ok. Juolab, kad ir tie "tarppedaliniai" laidukai trumpi gi :) max 20cm, būna ir gatavų pigių, bet nelabai kokybiškų, ir brangesnių kokybiškesnių :) kiek teko pastebėt, dažniausiai papildomo triukšmo (fono) šaltiniai būna tie šūdini laidukai su vienkartiniais džekais nuo pedalo iki pedalo bei negalingi maitblokiai :) Na neskaitant pačio instrumento aišku, sakykim, kad šita vieta be problemų (ekranavimas, kokybiški laidai etc.).
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
petras (IP Logged)
April 25, 2005 05:28PM

mieli biciuliai ir kolegos, o ka jus manote apie toki daikta - roland gs-10, http://www.rolandus.com/products/details.asp?catid=6&subcatid=0&prodid=GS%2D10

gal teko kada kam susidurti?
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Kandizijauskis (IP Logged)
April 25, 2005 05:44PM

susidurt neteko. studijinis dalykėlis :) gal ir nieko žaisliuks.
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Kristoferis (IP Logged)
April 26, 2005 12:57AM

Na, as tai turiu Boss GT-6 ir no problem - patenkintas. Kaip Kandizijauskis sake, tai proce didelis privalumas preset'ai (asmeniskai as, tai nemegstu ten sukiot kiekviena karta tuos pedaliuku parametrus). O kad neisnaudoji visu galimybiu, tai sakyciau net gerai - visa laika turi rezerva (galimybe kazka naujo panaudot)! ;)


Mantux-m, o tai proce negalima atskiru parametru reguliuot? :P
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Kristoferis (IP Logged)
April 26, 2005 01:34AM

Cerberis666 Parašė:
-------------------------------------------------------
> Pasiulikit gitarini procesoriu, bet labai paprasta, pigu.
> Mokesiu iki 250lt.


Ir dar Cerberis666 Parašė:
-------------------------------------------------------
> galiu skirti as ne 250lt...dar karta kartoju vat
> daiktas geras , kad butu...pofig tie pinigai


:D
Pofig pinigai? Tai kame problemos? Pasiimi pinigine ir varai i muzikos instrumentu parduotuve. Issibandai ir nusiperki kas patinka. Paparasta. :)



Edited 1 time(s). Last edit at 04/26/2005 01:38AM by Kristoferis.
to : Kristoferis
Cerberis666 (IP Logged)
April 26, 2005 06:38AM

Zinai, kad taip pasiemi is parduotuves, parsivezi namo arba dar geriau parduotuve tau na xalaivu atsiuncia porai savaiciu pabandyti,pragrajinti tarkim visus musu grajinamus smotus ir tada jei man tiko as nusiperku...vot toks variantas zjb :) Karoce pradejau pirktis viska gabalais, tsakant dejau as ant procesoriu, kolkas :)
P.S. vakar pasiemiau pabandymui toki daikta Metalaizer (rusiskas tarpkitko) ir ka jus sau manot, draivas toks kad dejau, net nepatikejau, kad mano Epiphone taip gali skambeti :) zvieris, bo ne aparatas :) vo sakau daba gero wah ir reverbo reik ir viskas bus ciki :)



Edited 2 time(s). Last edit at 04/26/2005 06:47AM by Cerberis666.
Re: to : Kristoferis
stratlt (IP Logged)
April 26, 2005 06:00PM

Cerberis666 Parašė:
-------------------------------------------------------
> Zinai, kad taip pasiemi is parduotuves, parsivezi
> namo arba dar geriau parduotuve tau na xalaivu
> atsiuncia porai savaiciu pabandyti,pragrajinti
> tarkim visus musu grajinamus smotus ir tada jei
> man tiko as nusiperku...vot toks variantas zjb
> Karoce pradejau pirktis viska gabalais, tsakant
> dejau as ant procesoriu, kolkas
> P.S. vakar pasiemiau pabandymui toki daikta
> Metalaizer (rusiskas tarpkitko) ir ka jus sau
> manot, draivas toks kad dejau, net nepatikejau,
> kad mano Epiphone taip gali skambeti zvieris, bo
> ne aparatas vo sakau daba gero wah ir reverbo
> reik ir viskas bus ciki

Teisingas sprendimas.
Del reverb turim ka pasiulyti, bet gana brangu. Bet geras!
Line6 Tonecore Echo Park Delay, 590Lt

Robertas
Midiaudio
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
stratlt (IP Logged)
April 26, 2005 06:03PM

Siulau gera procesoriu:

VOX Valvetronix Tonelab 1179Lt.
http://www.voxamps.co.uk/products/tonelab/tonelab.htm

Arba pigu:))
Digitech RP-50, 339Lt

http://www.digitech.com/products/rp50.htm

Robertas
Midiaudio


Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Xenon (IP Logged)
April 26, 2005 07:55PM

Geriau pirkt BOSS MT-2 Ten tai garsas gers ... Ir man atrodo kazkoks reverbas ten jau yra idetas, bet kainuos tau apie 250 lt
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Kandizijauskis (IP Logged)
April 26, 2005 09:26PM

:)) jo.. mt-2 su reverbu... dienos pokštas.
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Xenon (IP Logged)
April 26, 2005 10:22PM

Kandizijauskis As dar i nuotrauka paziurejau - nu koks nx reverbas ? :D Bleeed debilai kazkokie parduotuveje dirba ... nu nesamone :) Parase kad su reverbu ... Jo ... :)
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
stratlt (IP Logged)
May 02, 2005 04:14PM

Xenon Parašė:
-------------------------------------------------------
> Kandizijauskis As dar i nuotrauka paziurejau - nu
> koks nx reverbas ? Bleeed debilai kazkokie
> parduotuveje dirba ... nu nesamone Parase kad su
> reverbu ... Jo ...

Kokioje parduotuveje?

Robertas
Midiaudio


Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
Xenon (IP Logged)
May 02, 2005 06:23PM

Ne jusu ... ne jusu :) pop-music.ru
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
d (IP Logged)
May 04, 2005 01:12PM

Tamstoj yra nerealiu procu,maciau uz 298 proca kuris seip kainavo seneu 350.
Atrodo Zoom...
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
stratlt (IP Logged)
May 04, 2005 07:32PM

ZOOM nerealus??!!!
Geras....Pas mus tokiu nerealiu vezhimais....


Robertas
Re: Pasiulikit gitarini procesoriu
wood (IP Logged)
May 04, 2005 07:52PM

man atrodo kad d norejo pasakyt, kad ne procai nerealus o ju kritusios kainos nerealiai mazos, gal? :)
Sorry, only registered users may post in this forum.