midiaudio logo

Parduodu Linn garso sistema

JustinLT (IP Logged)
March 12, 2017 01:38PM

Linn Kaber Aktiv plius Majik 6100 chakra sistema

Parduodamas ilgai komplektuotas ir labai mylėtas komplektas už santykinai mažą kainą suteikiantis bene hi-end garso kokybę. Sistemą sudaro gerai žinomos Linn Kaber 3 kanalų kolonėlės, kurios kiekvienas kanalas varomas atskiru stiprintuvu. Įprastai sistema buvo komplektuojama iš 3 stiprintuvų, kas užimdavo daug vietos, tačiau Linn išsprendė problemą sukūrę 6 kanalų stiprintuvą Linn Majik 6100, iš esmės 3 stereo stiprintuvai viename, duodantys 6 kanalus po 100W, beje tai yra upgraded versija su Dynamik power supply. Kad kiekvienas kanalas veiktų atskirai, reikalingi spec. filtrai kiekvienam kanalui (low, mid, high), todėl papildomai į stiprintuvą intergruotos specialios Linn Kaber aktiv chakra cards, filtruojantys kiekvieno kanalo išėjimą. Tai labai retos kortos, kurias jau nėra taip paprasta gauti.
Visa ši sistema yra kaip vienas vienetas ir atskirai neparduodama. Ko gero šiuo metu tai vienintelė tokia, bent jau mano žiniomis, Kaber aktiv sistema Lietuvoje. Susumavus, kiek visi daiktai kainavo nauji, gautųsi šešiaženklė suma. Suprantama, dabar kainos yra priimtino lygio, tačiau garso kokybė su laiku neišblėso.

Toliau prie komplekto eina Cyrus Pre pradinis stiprintuvas, kuris duoda man patinkantį šiltą muzikos atspalvį.
Galiausiai, prie sistemos naudojamas iFi iDSD micro DACas, suteikiantis galimybę klausytis kokybiško garso iš kompiuterio, TV ir pan. Įsigijus šį daiktą labai padidėjo muzikos detalumas, galima klausytis aukščiausios kategorijos audio failus, įskaitant DSD.
Šiuo du daiktus galima įsigyti ir atskirai.

Komplekto kainos (išskaidytos dėl aiškumo):
Linn Kaber aktiv: 450 EUR
Linn Majik 6100: 1350 EUR
Aktiv chakra cards: 450 EUR
Cyrus Pre: 350 EUR
iFi iDSD micro: 350 EUR

Viso komplekto kaina: 2950 Eur (perkant visą komplektą, pritaikysiu nuolaidą). Taip pat dovanoju Linn laidus. Iš esmės sistema yra paruošta jungti prie PC, TV ar bet kokio tipo playerio.

Susidomėjusius, suprantama, priimsiu pasiklausyti, apžiūrėti ir įvertinti.

Interneta galima pasiskaityti apie kiekvieną komponentą atskirai.
Nuotrauką vienintelę turiu pačios sistemos, nors irgi ne pačiam geriausiam kontekste bei apšvietime.

justashp@gmail.com
+37062660715
Sorry, only registered users may post in this forum.