midiaudio logo

PARDUODAMA PSI AUDIO A21-M komplektas

antonmcmillan (IP Logged)
November 08, 2017 09:42PM

Sveiki,

Taip nutiko, jog svarstau parduoti savo išsvajotuosius ir numylėtuosius monitorius PSI Audio A-21M. Parduodu, nes įrengiu studiją ir joje garsiakalbius montuosiu į sieną, todėl noriu pasyvios garsiakalbių sistemos, jog būtų kuo mažiau problemų su vėdinimu. Neturiu jokių nusiskundimų whatsoever, garsas yra nuostabus, stereo laukas - išskirtinis, pagal tai, ką teko lyginti vienas prie vieno su kitomis kolonėlėmis. Dviejų juostų pasaulyje, ką teko lyginti, nebuvo preciziškiau skambančio produkto.

Vienintelis dalykas, kuris kandžiojasi - kaina. 2 x speakeriai - 5000 EUR. Turiu paminėt, jog užsakinėjau tiesiai iš tiekėjo Šveicarijoje, nes turiu su jais tiekimo susitarimą, bet kaina su muitais ir pristatymu gerokai viršijo 3000 EUR už vienetą. Garsiakalbiams metai laiko, laikyti nepriekaištingoje aplinkoje ir su ypatinga priežiūra. Nėra nė menkiausio įbrėžimo, groja puikiai. Paklausyti galima Vilniuje arba pagal atskirą susitarimą - galiu važiuodamas į kurį nors šalies galą užvežti.

Kaip priedą dar pridėsiu specialius neopreninius priklijuojamus padukus (neoprenas yra viena geriausių medžiagų, stabdančių vibracijas, jeigu teisingai apskaičiuota ir parinkta), kurie buvo užsakyti iš USA pagal garsiakalbio svorį tam, jog maksimaliai veiktų kaip antivibracinis prietaisas (jeigu bus statoma ant stalo arba stovo, tai gerokai sumažina vibracijas, perduodamas į tą daiktą ir tu opačių garsiakalbio efektyvumą).

Pats asmeniškai neturiu jokių nusiskundimų, bet iš atiliepimų tų, kurie montavo garsiakalbius į sieną sulaukiau daug pastabų dėl pastovių reikalų su šilumos kaupimusi konstrukcijoje, dėl ko gali degti arba išsijunginėti kolonėlė (nors PSI turi visas apsaugas - nesinorėtų sumontavus konstrukcijas jas ardyti ir ardyti, jeigu kiltų bėdos su garsiakalbio vėdinimu, kadangi stiprintuvas yra iš galo).

Aprašymas čia:
https://www.soundonsound.com/reviews/psi-audio-a17m-a21m

Jeigu kyla klausimų - rašome čia arba skambiname 860233305.
A/M

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PSI Audio atstovas Lietuvoje, ZAOR studijinių baldų atstovas Lietuvoje.
Sorry, only registered users may post in this forum.