midiaudio logo

Ieskom muzikanto (es) dainininko (es)

Sasha (IP Logged)
February 27, 2006 06:48PM

Ieskom muzikanto (-es) - dainininko (-es). Groti klubuose, kavinese, restoranuose, vestuvese, vakareliuose ir pan. Geri butu, kad jau turetu kazkokia dainu programa. Kitka ismoksim :)

Tel.: 8618 77496
e-mail: muzikantai@one.lt
Re: Ieskom muzikanto (es) dainininko (es)
(IP Logged)
February 27, 2006 10:06PM

Geras mailas ;) Gal jau vasarai pradeda Palangon rinkt ,,muzikantus"? Banglai, Donskovas, etc..
Re: Ieskom muzikanto (es) dainininko (es)
Suopis (IP Logged)
February 28, 2006 12:43AM

Ei, Gū,
Banglaj kaip Banglaj, bet ką, tamista, turit prieš Donskovą? :) Lietuvos mastu jo vokalas žyyyymiai aukščiau vidurkio....
Re: Ieskom muzikanto (es) dainininko (es)
(IP Logged)
February 28, 2006 09:20PM

Šiaip pagalvojau, kad kam nepatiks mano nuomonė apie Donskovą. Dėl balso sutinku, parako turi dėdė, bet aš iš tų, kuriems ne tik svarbu, kaip dainuoja, bet ir ką dainuoja ;) Ir aranžuotę nevengiu paklausyt, o ne ,,praleist" kaip pašalinį triukšmą.
Re: Ieskom muzikanto (es) dainininko (es)
**Rimas G. (IP Logged)
March 01, 2006 09:18AM

Jezaumarija!!! Apie Siomos vokalą arba gerai (jam pačiam) arba nieko (visiems likusiems). Kartais net keista, kad balso stygos, rodos, netoli nuo smegenų, ale baisiai sunkiai komutuoja... Na, vistiek, net ir Basanavičiaus gatvėj, nors elementari muzikinė kultūra reikalinga. Nu kam jam tos stygos, jei proto ne... Žmogus sulaukęs tokių metų... ir su išsilavinimu (tiesa, pedagoginiu)... kaži iš kur tie laukiniški genai pramuša? Gal Algis žino?


**Rimas G.
Re: Ieskom muzikanto (es) dainininko (es)
inferno (IP Logged)
March 01, 2006 01:38PM

tai ir yra tas delko ash palangoj nebuvau jau 19 metu :D ir neketinu ten vazhiuot dar bent tiek pat :D negaliu pakest dzendobristines muzikos :D o kai ten nera ish ko rinktis bukvaliai tai ir nevazhiuoju :D


love peace and rock'n'rol
Sorry, only registered users may post in this forum.