midiaudio logo

YAMAHA TYROS2 parduodu.

Ricardas C. (IP Logged)
September 23, 2008 11:45PM

Parduodu YAMAHA TYROS 2

Idealiai islaikytas ir mazai naudotas.
Keletas faktu, kurie galetu Jus sudominti ir atsisakyti dabar esamo instrumento, nes Tyros:
Palaiko iki 160 GB vidini kieta diska (HDD)
Palaiko iki 1 GB Jusu uzkraunamu tembru atminties (Sample Ram)
Groja is HDD ir i ji iraso audio failus ir fonogramas! (atsisakysite grojimuose kompiuterio ar mp3 ar MiniDisc grotuvo)
Rodo tekstinius failus (atsisakysite zodziu sasiuviniu, kompiuteriu)
Galimybe groti bet kokio gyvo instrumento (smuiko, saksofono, akordeono ar kt.) tikrais GYVAIS garsais, kuriuos irase per mikrofona galite su Tyros2 jais groti.
Galimybe groti bet kokio profesionalaus sintezatoriaus garsais pvz. Akai, Korg, Kurzweil, Roland Hammond, Rhodes, Minimoog ar kt. del to Tyros2 savo skambesiu nepasens ir neatsibos ir nuolat Jus dziugins!
Jei nepatinka esami bugnu komplektai stiliuose – yra galimybe groti su uzkraunamais sempluotais bugnais ! ir esami ritmai suskamba visai kitaip!
Didelis lankstomas LCD monitorius, rimta, ne PSRine SFX klaviatura, normalus nezaisliniai apsvieciami mygtukai, video Out, tikrai geras vidinis vokalo harmonizatorius, desine ranka galima groti net 3 tembrais is karto, Puikus Midi failu grotuvas su net 4 markeriais kiekvienam failui (pazymyte jais midi failo izanga, stulpeli, priedaini, pragrojima ir failo grojimo metu galite sokineti is vienos vietos i kita. Zodziu midi failas neikada nesibaigs per anksti (:
128 polifonija, viso 1279 pilnai redaguojamu tembru (XG,GM2,GS) , 400 vidiniu pilnai redaguojamu stiliu, savu uzkraunamu stiliu kiekis neribotas, 3 USB, 2 midi in ir 2 out, 1 Mic /Line in, galimybe tiesiogiai be kompiuterio prisijungti prie interneto.
Ir visa tai sveria tik 14.5 kg!
Pasiulymas: atsisakykite grojimuose kompu, mp3 ar MiniDisc grotuvu, zodziu sasiuviniu, 1-2 klavisu, isoriniu vokalo harmonizatoriu, kruvos laidu, pedalu ...
Visa tai telpa TYROSe 2.

Jei sudomino – del kt. informacijos ar kainos skambinkit tel. 869829896 instrumentas yra Vilniuje.
Ricardas
Re: YAMAHA TYROS2 parduodu.
kaimietis (IP Logged)
September 24, 2008 12:16PM

Aš ir žiūriu- niekur koncertuose bei per TV nebepamatysi kitokio klavišo kaip TYROS.Visi rimti klavišistai pereina ant jo.Imam kol kiti jo nepaėmė.(P.S.nebereikės nei monitorių).
Re: YAMAHA TYROS2 parduodu.
Ricardas C. (IP Logged)
September 24, 2008 12:45PM

Tiesa, galima apiforminti ir ant imones jei reikia.
Re: YAMAHA TYROS2 parduodu.
MINDO (IP Logged)
September 24, 2008 02:10PM

ypac kai Tyros3 jau pakeliui.. ;)

MINDAUGAS
Re: YAMAHA TYROS2 parduodu.
Ricardas C. (IP Logged)
September 28, 2008 03:56PM

Instrumentas jau parduotas. sekmes visiems muzikuoti o "kaimieciui" ziureti TV (:
Re: YAMAHA TYROS2 parduodu.
dzabalas (IP Logged)
August 25, 2018 07:21PM

"Galimybe groti bet kokio profesionalaus sintezatoriaus garsais pvz. Akai, Korg, Kurzweil, Roland Hammond, Rhodes, Minimoog ar kt. del to Tyros2 savo skambesiu nepasens ir neatsibos ir nuolat Jus dziugins!
Jei nepatinka esami bugnu komplektai stiliuose yra galimybe groti su uzkraunamais sempluotais bugnais ! ir esami ritmai suskamba visai kitaip!"



Kas zino ar sitas instrumentas tikrai turi tokia galimybe ir atvira architektura kitiems tembrams, ar cia tik fantazijos?
Sorry, only registered users may post in this forum.