midiaudio logo

"glorija"

ausrine (IP Logged)
February 24, 2005 06:01PM

sveiki. nieko naujo nepasakysiu - noreciau groti gitara. kadangi net neisivaizduoju kaip vyksta gitaros pamokos "mokyklose", klausiu -tai kaip jos vyksta? ir gal kokios kritikos (ar atvirksciai) turetumete apie "glorijos" mokykla (VRM)?
Re: "glorija"
February 28, 2005 08:55PM

sakyciaw labaj neproduktyvus darbas ten.salygos geros bet jokio produktywumo.mokiaws metus ten.nors jej turi noro ir talento taj ejk.
ten beabejo lewiaw nej dwarionkej bet geriaw nei moksliukuos ar yamahoj(jej tokia dar existuoja:D).man patiko tik taj kad moko dawgiaw estradinio pobudzio grojimo.duoda patirties scenoje.ir swarbiasia:jokios sushiktos klasikos;].
Re: "glorija"
stratlt (IP Logged)
February 28, 2005 09:12PM

Klasika nera sushikta. Pagrindai niekada nepakenke.

Robertas
Midiaudio
Re: "glorija"
Iron-Savior (IP Logged)
March 01, 2005 02:21PM

Netgi geriau kai moko klasikos , ten simfoniju visokiu. Jei mokesi grot tokius dalykus, mokesi ir tas estradas.
Re: "glorija"
**Rimas G. (IP Logged)
March 02, 2005 09:22AM

O jums niekada nešovė į galvą, kad popsas tarsi ir parazituoja kalsikos sąskaita. Visas muzikinis raštas ir grojimo būdai sugalvoti ne šiandien. Net ir tie 3 gitariniai akordai taip pat mokslo apie harmoniją produktas. Klaviatūra, penklinė ir t.t. Taigi, jei nori kaip papūga kartoti, kad 2x2=4 - privatus reikalas, tačiau jei atsiras poreikis nors truputį daugiau, teks mokytis MUZIKOS. Tada labai greitai paaiškės, kad yra ne tik gitara ir 3 akordai, tačiau ten gyvena ir muzikos raštas, tradicijos, Bachas, Bethovenas, Listas, Čaikovskis, Stravinskis ir t.t., kurie, pasirodo, visai nekvaili vyrai buvo.
O kaip jums atrodo, kodėl Metallica arba Scorpions bei kiti savo šlovės viršūnėje groja su simfoniniu orkestru? Iš gailesčio, kad niekas jo nesiklauso?
Muzika yra viena, o joje telpa įvairiausi stiliai, srovės ir t.t.

**Rimas G.
Re: "glorija"
gnediolas (IP Logged)
March 03, 2005 07:40PM

Cia, tamsta Rimas G. gerai suskele. Sutinku. Plius dar etiudai ivarus daug duoda pirstuku miklinimui...
Sorry, only registered users may post in this forum.