midiaudio logo

Stygos

Sabas (IP Logged)
June 26, 2005 04:52PM

Norejau paklausti gal buvot kasnors uzsideje ant savo gitaru rusiskas EMUZYN stygas, jeigu taip tai ar jums jos pasirode normalios? nes man tai jos barska aisku dar minusas kad 3 nevyniota, gal kas galit patarti iki 40lt kokios normalesnes akustiniai gitarai.
Re: Stygos
Iron-savior (IP Logged)
June 26, 2005 05:34PM

Tokiu nezinau, bet faktas kad rusiskos vien jau atbaido :D
Re: Stygos
Sabas (IP Logged)
June 26, 2005 06:18PM

Tai vienas vyriskis gariunuose prekiauna tai sako normalios tipo is naujasniu pats uzsidejas, suda ten normalios barska kai nezinau kas, d'addario kaip jau skaiciau dauguma sako kad trukineja as pats d'addario buvo neilonines susidejas ant klasikines tai per dvi savaites abejuose komlektuose 1 ir 2 stygos nuejo tai net nezinau ka rinktis? turbut reikes uzsimauti tas su kuriomis pirkau gitara bet ten storos stygos juodai pirstus pjauna.
Re: Stygos
as (IP Logged)
June 26, 2005 06:56PM

"aisku dar minusas kad 3 nevyniota"...

trecia ir nebuna vyniota...
Re: Stygos
Sabas (IP Logged)
June 26, 2005 07:12PM

To: As, Kas tu per vienas jeigu patarineji nieko isvis nenusimanydamas, jeigu jau trecia styga nebuna vyniota tai iskart galiu sakyti kad tave cia kiekvienas gali pasiusti kuo toliau.:)
Re: Stygos
albertas (IP Logged)
June 26, 2005 08:43PM

Akustinei gitarai trechia styga buna vyniota, elektrinei paprastai nevyniota, bet ir tai ne visada. Pats akustinei gitarai naudoju ErnieBall No.10 stygas (plonesnes dek jau nebent groji country, o No.11 ne visada rasi). Kiek bandziau, pagal kaina (26 ar 28 lt ziurint kur pirxi) tikrai labai geros, patvarios stygos. d'Adario trukineja kaip velniai, ne viena styga per tilteli man nutruko dedant (galvochiau, pats zioplas, pertempiau, bet kad tik su d'Adario taip ir nutikdavo).
Re: Stygos
Sabas (IP Logged)
June 26, 2005 11:35PM

Gal reikes pabandyti, svarbiausia ka nebarsketu.
Re: Stygos
albertas (IP Logged)
June 27, 2005 06:08PM

Blemba.
Dabar perskaichiau ir pamachiau kaip susimaliau. ErnieBall naudoju elektrichkei. Ant akusterkos dedu Rotosoundus (visi apibudinimai jiems ir skirti :)). Ipakavimas tox su liuto galva, geltonas. Tikrai turetum rasti, jas daug kur parduoda. O barshkejimas gali buti pachios tavo balalaikos defektas, taip kad ziurek. Kazkada (bet tik viena karta taip ir pasiseke), gal priesh kokius 7-8 metus netychia nusipirkau 10 numerio SIT'us. Va ten tai stygos buvo!!! Tais laikais labai aktyviai grojau ir stygas keisdavau kas menesi, tai tos stygos man atgrojo puse metu. Paskui tik tiek kad derejimo jau nebelaike, bet pats skambejimas sudroztu SIT'u buvo beveik tox kaip nauju d'Adario (po SIT'u uzsidejau d'Adario). Palyginus nebrangiai tada ir mokejau - 33 lt. Deje, ju jau neaptinku :(
Sorry, only registered users may post in this forum.