midiaudio logo

Squier strat MIK

Sobieski (IP Logged)
April 09, 2013 11:54PM

Sveiki. Nusižiūrėjau MIK squier stratą kurio serijinis numeris prasideda CN4. Beribėje interneto erdvėje prisiskaičiau,kad CN serija buvo gamina iš "fanieros". Bet daugiausiai apie CN2 ir CN3, o CN4 ir neužmačiau. Tad noriu paklausti ko tikėtis? Greičiausiai irgi bus "faniera", bet ar ta "faniera" tokia jau bloga ar tik žargoniškai visi taip vadina? :)
Re: Squier strat MIK
kwlw (IP Logged)
April 10, 2013 07:59AM

Pati faniera el. gitaroj nera blogai. Didzhioji dalis akustiniu/pusiau akustiniu - fanierines, ir nieko, zhmogai brazdina. Kur kas blogiau ivaizdis :). Bei bendra gitaros konstrukcija. Tokio tipo gitarose, kaip ir tose po 100lt - paprastai buna blogai viskas, pradedant nuemejais baigiant grifo varzhtais. Nes reikejo gaminant taupyti ten kur galima ir kur negalima. Garso prasme - toli grazhu nebutinai skirsis gitara uzh 500lt ir uzh 200lt. Nors viena naturalaus medzhio, o kita naturalaus medzhio fanieros. Nes 50% abstraktaus (prietaisu matomo) el. gitaros garso yra grife, korpuse max 10%. O per ampa skambanchio garso tai turbut 10% yra pachioj gitaroj >:D<.

Sau
P.S. Nezhinau kokia faniera naudojo squier, jei berzhine, tai shakes, mires garsas, o jei topolio (greichiausiai), tai jega shredams.

If you scratch surface of any skill - you will find thousands of hours developing it
Re: Squier strat MIK
Sobieski (IP Logged)
April 10, 2013 09:12PM

Tai gal kas esat turėję ar turit ar laikę rankose?
Sorry, only registered users may post in this forum.