midiaudio logo

Nauja patirtis

RimasG (IP Logged)
January 10, 2013 11:45PM

Sveiki visi "Finalistai" ir apskritai notatoriai :) (Įskaitant ir "Sibelistus" :) )

Prasidėjo lyg ir naujas sezonas. Kas kuo pasidžiaugė, kuo nusivylė... Jau daugiau kaip metai eksploatuojame Fin 2012. Kokie pojūčiai, nusivylimai ar, pagaliau, geros emocijos? Visus su nauju sezonu!
Re: Nauja patirtis
Silvestras (IP Logged)
January 14, 2013 08:31AM

Ačiū, gerb. Rimai už palinkėjimus, gaila, bet nieko gera, anei nieko bloga apie Fin 2012 negaliu pasakyti, nes kuo toliau, juom labiau "sibilėju":), tad dairytis į "kairę", kaip ir nebėra kada :). Visus taip pat su nauju darbymečiu!
Re: Nauja patirtis
Darijo77 (IP Logged)
January 14, 2013 03:51PM

Ačiū gerb.Rimui palinkėjimus ir forumo dvasios palaikymą.Noriu pasidžiaugti,kad man priešingai nei Silvestrui Rimas įpūtė smalsumą Finalei 2012.Nutariau paskirti šiuos metus ,,kvalifikacijos kėlimui''ir pramokti dirbti su Fin 2012.Jau turiu programą ir po truputį gali pasipilti gan vaikiški klausimai į forumą, žinoma jei nerasiu forume atsakymų.
Re: Nauja patirtis
RimasG (IP Logged)
January 15, 2013 08:49PM

Su Fin 2012 kai kur bus kiek kitaip, nei anksčiau. Esmė ta pati, tačiau reikės keisti nemažai įpročių :) Šiek tiek keitėsi [b]Staff Tool[/b] funkcijos, nes dalis jų permesta į iš esmės perdirbtą buvusį [b]Instrument List[/b], kuris dabar vadinasi [b]Score Manager[/b]. Nepasakyčiau, kad patogiau, tačiau vertinant intuityvaus pažinimo požiūriu - gal ir koncentruočiau vienoje vietoje. tačiau, manau, kur kas logiškiau būtų Score Manager iš Window perkelti tiesiog į Staff Tool meniu.
Geras dalykas, kad nebereikia specialiai nustatinėti kalbos. O tai reiškia, kad į pvz. Lyric Window gali bet kuria nebritiška kalba be problemų įkelti tekstą copy-paste būdu. Anksčiau vietoje nebritiško raidyno raidžių stodavo klaustukai ir net nustačius kalbą nepasikeisdavo.
Į tų naujovių specifinius klausimus vargu ar bus, bent jau šiame, forume atsakymų :) tačiau yra intuicija, patirtis, User manual, Finale Tutorials.
Sorry, only registered users may post in this forum.