midiaudio logo

Partiju extraktavimas

sauliusmick (IP Logged)
June 12, 2014 04:52PM

Sveiki, susidūriau su problema extraktuojant partijas iš partitūros. Partitūroje yra keletas partijų kurios pridėtos jau sudarius partitūrą ir extraktuojant jų nesimato. Ar yra koks būdas jas išextraktuoti. Aišku galima kopijuoti į švarų lapą :)
Re: Partiju extraktavimas
Darijo77 (IP Logged)
June 13, 2014 09:05AM

Man panaši problema (Sib.)buvo su extrktinimu, kai vieną partitūrą rašėme dviese su žmona.Paskui jas sujungus nebeišsitraxtino.Pasirodo buvo skirtingi teksto šriftai.Teko užselektuoti visą partitūrą, padaryti vieną šriftą, ir bėdos pasibaigė.
Re: Partiju extraktavimas
sauliusmick (IP Logged)
June 13, 2014 10:54AM

Ne su šriftais viskas tvarkoj. Partitūra buvo surinkta pradedant rašyti per setup wizard. Vėliau pridėjau keletą praleistų partijų. Parašius partitūrą visos partijos išsiextraktavo išskyrus tas pridėtas, jų nematyti net extraktavimo lange.
Re: Partiju extraktavimas
**Rimas G. (IP Logged)
June 13, 2014 03:18PM

Paprastai naujai pridėtos partijos atsiduria "sąrašo" apačioje. Čia kalbu apie [b]Menu>Document>Manage parts[/b] lentelę. Geriausiai viskas matosi ir valdoma, kai spragtelni [b]Edit Part Definition[/b] režimą. Taigi, jei partijos dėl kažkokių priežasčių nesimato kairiajame lentelės sąraše, reiktų susikurti naują partiją ir klavišu [i]Add to part[/i] įkelti iš realaus partitūros sąrašo, esančio dešinėje, trūkstamą partiją. Paskui, jei reikia, panaudoti reikiamus filtrus partijai išgryninti ir t.t. [b]Manage parts[/b] yra labai universalus įrankis. Visi pakeitimai jame automatiškai atsispindi režime [b]Menu>File>Extract Parts[/b].

**Rimas G.
Re: Partiju extraktavimas
sauliusmick (IP Logged)
June 17, 2014 01:31PM

Pamoka išmokta :) Ačiū P.Rimai
Sorry, only registered users may post in this forum.