midiaudio logo

Ieschkantiems kuriniu.

Donis (IP Logged)
November 09, 2005 01:55AM

Tie kurie nori rasti nauju kuriniu, ypach American style siulau apsilankyti http://www.sibeliusmusic.com/ Cia yra virsch 40.ooo-ciu kuriniu. Gal rasit ir mano "in monte olivetti" bei Vladimir'o Konstantinov'o "Rock Requiem".. Sekmes



Edited 1 time(s). Last edit at 11/09/2005 01:58AM by Donis.
Re: Ieschkantiems kuriniu.
**Rimas G. (IP Logged)
November 09, 2005 12:34PM

Ten Vladimir Konstantinov yra įdėjęs ir daugiau (beje, tai žiauriai talentingas žmogus ir didžiuojuosi, kad mano pažįstamas, kolega teatre ir, drįstu manyti, draugas) . Be to savo nuosavas pozicijas turi Mindaugas Urbaitis ir dar ne vienas mūsų tautietis. Taip pat reikia nepamiršti, kad Sibelius biblioteka, skirtingai nuo Finale, didesne dalimi yra mokama. Tačiau tai yra iš tikrųjų unikali biblioteka. Bent jau pasiklausyti su Schorch priedėliu viską galima.
Jei kas turi laiko ir kantrybės, gali pabandyti pasiknaisioti po Finale Showcase biblioteką
http://www.finalemusic.com/showcase/fs_home.asp
Ten beveik viskas nemokamai, tačiau reikia daug kantrybės atsirinkti gerą produktą. Matyt Finale švelnesni kokybės filtrai, nes fleimo ten labai daug.

Apskritai yra viena problema. Lietuvoje neturime realiai veikiančios muzikinės informacinės sistemos, kur būtų galima save parodyti ir į kitus pasižiūrėti. Čia turiu galvoje ne Lietuvos Dainų Dešimtuką. Net ir dovanai paskelbtas kūrinėlis, jei jeu tampa pakankamai populiarus, gali autorinių teisių atskaitymais per keletą sezonų atnešti kur kas ir net keleriopai didesnę finansinę naudą, nei parduotas vieninteliam vartotojui su visom juridinėm pasėkmėm. To nevertėtų pamiršti.

Taigi - sėkmės paieškose.

**Rimas G.
Re: Ieschkantiems kuriniu.
apijass (IP Logged)
November 18, 2005 10:22AM

o tie kuriniai nemokami
Re: Ieschkantiems kuriniu.
**Rimas G. (IP Logged)
November 18, 2005 08:17PM

Raštingumo testas forumui: apijass postas yra teiginys, ar klausimas?

**Rimas G.
Re: Ieschkantiems kuriniu.
Tadas* (IP Logged)
November 24, 2005 01:09PM

Sveiki,
Jei dar nepamirsot, anksciau diskutavom apie lietuviska- nemokama virtualia natu biblioteka. Nors ir is leto, bet ledai juda. Jau yra sioks toks veikiantis variantas (tiesa tik "sibelistams", ir veikiantis tik su firefox). Kol neparuostas intuityvus interface'as- jo nenorim publikuoti. Galiu tik pasakyti, kad tai bus kazkas panasaus i sibeliusmusic.com . Pats nesitikiu, kad si ideja bus greitai igivendinta ( nesant finansavimui sudetinga suburti programeriu komanda, tad kartkartemis prie jo priseda tik vienas mano biciulis). Siaip ar taip- vilciu yra.

Geros Jums kurybos :)
Re: Ieschkantiems kuriniu.
stepas.b (IP Logged)
February 04, 2006 08:15PM

Vertetu duoti linka, bent jau "saviems" :-) O apskritai, esu pagalvojes, ar nevertetu forume sukurti temos ar skyriaus ieskantiems vieno ar kito kurinio. gal tai galetu buti svetainiu sarasas ar kazkas panasaus. Tiesiog, ka manot Jūs?
Re: Ieschkantiems kuriniu.
**Rimas G. (IP Logged)
February 04, 2006 10:39PM

Jei nebijot susitepti savo europinės skaistybės nuo rusiško tinklapio, panaršykit

http://notes.tarakanov.net/

Ten tikrai gana turtinga biblioteka. Beveik viskas PDF ir visiškai viskas nemokamai. Galima siūlyti ir savo resursus papildymui.
Galima rasti visko: pradedant baroku, simfonijomis, opreomis, instrumentine muzika ir baigiant džiazo standartais, ar populiaraus popso klavyrais. Žinoma, nėra jokių garantijų, kad rasi būtent tai, ko labai reikia, tačiau bandyti galima. Tiesa, resursai orientuoti labiau į akademinę muziką.

**Rimas G.
Re: Ieschkantiems kuriniu.
stepas.b (IP Logged)
February 04, 2006 10:48PM

Jei nebijot susitepti savo europinės skaistybės... Fainai pasakyta :-) :-) :-)
Re: Ieschkantiems kuriniu.
Gintas T. (IP Logged)
February 07, 2006 07:24PM

Netyčia radau :) http://nephele.kulichki.ru/
Sorry, only registered users may post in this forum.