midiaudio logo

Reikalinga pagalba del Finale programos

mantas2541 (IP Logged)
February 08, 2016 07:26PM

Sveiki, turiu du klausymus. Kaip tris aštuntines sujungti kad būtų be vėliavėlių? Kaip panaikinti pauzes, jog jų vietoje būtų tuščia penklinė ir kad nepasislinktų atgal tolimesnės natos? Pridedu nuorodą, kad būtų aiškiau http://www.part.lt/img/1227628f7f797857fab861dbacc1a5a3748.jpg Iš anksto dėkoju už pagalbą :)
Re: Reikalinga pagalba del Finale programos
**Rimas G. (IP Logged)
February 08, 2016 08:16PM

Viską darome su Speedy Entry Tool (kreiva nata)

Natas su vėliavėlėmis po viena sija jungiame nesudėtingai:
Nustatome vertikalų kursorių ant [b]dešiniosios[/b] iš norimų sujungti sija natų, spaudžiame "/" (pasvirasis brūkšnelis) nesvarbu iš kurios - skaičių ar QWERTY klaviatūros. Sekančiam jungimui kursorių perkeliame į dešinę ir kartojame operaciją tiek, kiek reikia kartų. Beje, norint panaikinti siją ir turėti aštuntines su vėliavėlėmis atliekame lygiai tą patį veiksmą tokia pat tvarka.

Antras klausimas sprendžiamas slėpimo būdu. Vertikalus kursorius - ant reikiamos natos ir spaudžiame "H" (hide). Tokiu pat būdu galima paslėpti nepageidautinas pauzes pvz. antrame sluoksnyje. Kol viską matote displėjuje, paslėpti elementai vistiek bus matomi, nors ir ne taip ryškiai. Spausdinant ar verčiant PDF, toje vietoje bus tuščia. Į matomą būvį gražiname lygiai taip pat.

**Rimas G.
Re: Reikalinga pagalba del Finale programos
mantas2541 (IP Logged)
February 08, 2016 08:46PM

Labai Jums ačiū už pagalbą !
Sorry, only registered users may post in this forum.