midiaudio logo

Dorico 3 SE

Silvestras (IP Logged)
January 18, 2020 08:05PM

Nemokamai!!! Kažkas nerealaus. Taip, apkarpymų nemažai, bet elematariems darbeliams ir pajusti progresą notografijos softe, tikrai pakanka.
Re: Dorico 3 SE
Gintas T. (IP Logged)
January 23, 2020 02:02PM

Sveiki. Susigundžiau 30 proc.akcija ir Element versiją už 69 pinigus paroviau:). Su trial versijom kažkaip neįdomu gilintis į esmę... O va kai turi savo, tai ir azartas atsiranda. Pradžioj kažkaip tai skeptiškai į tą Doriką žiūrėjau, bet dabar po poros vakarų nuomonę labai keičiu. Šiap esu Steinbergo fanas, na o čia dar groja su Halionais visokiais, kuriuos turiu, tai ir tikrai gerai skamba. Na ir pats gaidų maketavimas kažkaip pasirodė, kad po ranka visi įrankiai. Ir dar labai patiko, kad viską pagal save gali susikonfigūruot, key komandas ir pan. Rekomenduoju, kas nebandėt pabandyt.Na ir dar, labai jau nesinori tuo vagiu visokiu Sibų būt...:) Sėkmės.
Re: Dorico 3 SE
Silvestras (IP Logged)
January 23, 2020 05:28PM

Dorico 3 SE nėra trial versija,https://www.steinberg.net/en/newsandevents/news/newsdetail/article/dorico-se-free-version-31-maintenance-update-and-sales-offer-5380.html tiesiog gerokai apkarpyta, galima įsikelti tik du instrumentus, tarkim piano + vox, jei to pakanka, pirmyn! Tikrai nesinori grįžti prie Sib:))) kai viskas po ranka:) lauksiu akcijų, Sėkmės!
Re: Dorico 3 SE
Gintas T. (IP Logged)
January 23, 2020 10:46PM

Tai taip. SE pabandžiau taip pat. Nepakanka dviejų instrumentų. Kalbėjau apskritai apie trial versijas:).
Re: Dorico 3 SE
**Rimas G. (IP Logged)
January 24, 2020 12:04PM

Su dideliu entuziazmu pirkau pačią pirmąją originalią Dorico versiją. Labai tikėjausi kažkokio technologinio "perversmo".
Pakrapščiau ir nesusižavėjau. Pasirodė, kad su Finale viskas sprendžiasi paprasčiau (bent jau man). Be to neimponavo gana griozdiškas interfeisas, užimantis didelę monitoriaus ekrano dalį. Dirbant su didelėm partitūrom aktualu matyti kuo didesnį rašymo plotą. Kažkiek nuodugniau pasirakinėti ir pajusti kažkokius privalumus tiesiog nėra kada. Be laiko, praleidžiamo prie kompo, dar reikia ir miegoti, valgyti, kitus darbus nudirbti... Pagaliau gal jau ir natūralaus smalsumo pritrūksta :) Vienžo, Dorico fanu netapau.

**Rimas G.
Re: Dorico 3 SE
Silvestras (IP Logged)
January 24, 2020 02:57PM

Taip, pirmoji versija manęs ir nesužavėjo, net gi nuvylė, bet pirma ir 3 du skirtingi dalykai. Kita vertus, ar optimalu keisti darbo įrankį, kuris pilnai atlieka visas funkcijas ir yra įvaldytas, į kažką nauja, klausymas vertas Šekspyro plunksnos: būti ar nebūti:)
Sorry, only registered users may post in this forum.