midiaudio logo

online natų pagrojimas

blackbird1968 (IP Logged)
November 12, 2008 12:32AM

Sveiki,

Ieškau online (Flash/Java) natų grojiko. Gal ne taip ieškau, bet nieko nerandu :/

Kad minimaliai galėtų pagrot diezai bekarai bemoliai, daugiau nieko neprašau, tiesiog kad choristai nepamestų natos namie besimokydami ir nesisiųsdami programų.

Dėkis!

--
The Beatles - Blackbird
Re: online natų pagrojimas
**Rimas G. (IP Logged)
November 12, 2008 08:13AM

Jei teisingai supratau, norėtųsi, kad kažkokia programėlė skaitytų ir grotų parašytas natas. Tokių, kurios skaitytų ir grotų iš PDF ar TIFF nėra. Yra tik programų (pvz. Sharp Eye), kurios gali TIFF konvertuoti į MIDI, tačiau tai labai nepatikimas reikalas. Taip pat yra programų, kurios TIFF konvertuoja ir įkelia Į Sibelius (Photoscore) ar Finale (Smart Score) notacijos programas. Tai taip pat nepatikimas, greičiau teorinis būdas, be to reikia turėti ir Sibelius arba Finale. Visas šitas "ūkis" yra mokamas.
Jei failai surinkti Sibelius, galima nemokamai parsisiųsti Scorch programėlę http://www.sibelius.com/products/scorch/index.html kuri skaito ir groja viską, kas išsaugota sib. formate.
Finale failams skirtas nemokamas Finale Reader http://www.finalemusic.com/reader/ skaitantis ir grojantis visa, kas išsaugota mus. formatu.

**Rimas G.
Re: online natų pagrojimas
blackbird1968 (IP Logged)
November 12, 2008 09:31AM

Dėkui už ats.!

Bet norėjau online sprendimo (be atsisiuntimo programų, nes žmonės naudoja begales skirtingų OS (MAC, Windows, Linux)
Kad būtų koks nors puslapis, kuriame užsikrauna Java Applet'as, arba Macromedia Flash, jame parodo penklinę, ir būtų galima Drag'n'Drop būdų pačiam nateles užmest.

Nieko per daug stebuklingo, nes priešingu atveju žinau, kad atsitrenksiu į ką nors sveriančio daug MB ne-online sprendimo +dar ir ko gero mokamo..

Dėkui!

--
Re: online natų pagrojimas
blackbird1968 (IP Logged)
November 13, 2008 04:24PM

Radau! Nerealiai fantastiška – natų wikis :)

http://www.noteflight.com

--
Beatles
Sorry, only registered users may post in this forum.