midiaudio logo

Ivertinkit

DeiviZ (IP Logged)
March 12, 2005 06:39PM

http://www.soundclick.com/bands/writePage.cfm?myType=music&bandid=310127&bandnamesave=deiviz
Re: Ivertinkit
mantux-m (IP Logged)
March 13, 2005 01:03PM

Klausiau tik "Sea" - labai monotoniška ir pigu. Tas arpedžis up-down šešiomis stygomis varo į neviltį, o jūros ošimas, nepyk,kaip vestuvių muzikantų jonikos galimybių demonstravimas :). Labai nedrasiai bando iššokti kokia tai lead melodija, bet ji ir neišlenda. Ir paskutinis trūkumas MIDI, turbūt su kokiu Guitar Pro sulipdei? Nieko nėra šlykščiau už distortion/overdriven gitarą toje programoje. Grok gyvai, arba bent naudok semplus.
Re: Ivertinkit
Siaip ciuvas (IP Logged)
March 13, 2005 02:57PM

nu jo, Sea per daug istemptas ir gitara tokia plastmasine iki negalejimo :)
ir nuo 5:05 tas akordas toks keistas kairiam kanale, po kurio dar labiau plastmasine overdraivinta gitara... Ne, gitaros su sintezu geriau neimituoti.

paklausius Old Town si isvada dar labiau sutvirtina - heavy metal/hard rock stiliaus gabalas su sintetinėm gitarom pigu, neskanu ir neestetiska.

O paklausius Light, pradedi itarti negerus dalykus - gal autorius nekencia gitaros garso? :)

beje autoriaus naudojami garsai yra gan zemos kokybes - rekomenduociau uzmesti aki i elementariausias daznai naudojamas midi garsu bibliotekas kaip Edirol Virtual Sound Canvas, arba Cakewalk TTS-1 (tas pats VSC tik kitaip uzvadintas), kuris pateikiamas komplekte su Cakewalk Sonar 4. Manau su normalesniais garsais kuriniai atgytu. Paziureti kas tai per daiktas galima cia: http://www.edirol.com/products/info/vscmp1.html

Bet pacios idejos nera prastos, tik irankius reikia parinkti kad skambetu padoriai...


Re: Ivertinkit
DeiviZ (IP Logged)
March 13, 2005 06:38PM

Dekui uz kritika.Taip tai tikrai padaryta su Guitar Pro,todel skamba slyksciai.O kas liecia gyvai tai nelabai ka ir galiu isspausti is savo senutes Musimos,pajungtos tiesiai i kompa.As ja paleidziu per Guitar FX box v2.6,bet tada negaliu irasyt.Ir aplamai ka patartumet naudot irasynejant gitara,kad girdeciau efektus realtime?
Re: Ivertinkit
jumbas (IP Logged)
March 13, 2005 08:52PM

siulau VST pluggina "amplitube". tik reikia spartaus kompo:)
Re: Ivertinkit
Siaip ciuvas (IP Logged)
March 13, 2005 09:32PM

yep, prisijungiu prie jumbo - Amplitube rocks da house :) Tiesa as ju realtime nedarau, o uzdedu igrojes, nes latency vis tiek yra.

Siaip Deivi siulau lipti lauk nuo Guitar Pro ir pabandyti isisavinti bent Sonar'a - rezultatai bus tikrai geresni, ir daug kartu. Uz ta pati galesi naudoti VST/DXi Midi instrumentu tembrus, pamatysi kaip pageres. Jei netiki - atmesk man e-mailu savo kokio gabalo kad ir istrauka MIDI formate, as tau per 5 minutes perleisiu per Cakewalk TTS'a, pamatysi kaip uzskambes naujai :)

tiesa ir kompo ir garso plokstes reikes ne pacios pigiausios...
Re: Ivertinkit
mantux-m (IP Logged)
March 14, 2005 06:02PM

Siaip ciuvas, gal galėtum man patart ką naudoti, kad galečiau iš midi failū kurti pilnaverčius backing track. Matai, bandas dabar be bemberio ir reikia įrašyti būgnų partijas į CD, o midi nekaip skamba. Aš turiu Cubase SX, bet nežinau kaip juo naudotis. Paprastai kalbant, kaip pagerinti midi skambesį???
Re: Ivertinkit
Siaip ciuvas (IP Logged)
March 14, 2005 08:05PM

Cubase pats nenaudoju, bet Sonar 4 tai itin paprasta - prikabini prie Midi takelio DXi sintezatoriu (kuris eina komplekte) ir po to darai "Bounce to Track" ir tau padaro puikiausia audio takeli, su kuriuo darai ka nori, nors ir MP3 :)
Re: Ivertinkit
jumbas (IP Logged)
March 14, 2005 09:47PM

sound fontus naudok. pvz sonic implantus
Re: Ivertinkit
DeiviZ (IP Logged)
March 14, 2005 10:28PM

Dekingas.Bandysiu kazka lipdyt su Cakewalk.Sonar.Producer.Edition.v4.0.2
Re: Ivertinkit
Siaip ciuvas (IP Logged)
March 14, 2005 11:09PM

Deiviz - manau ilgai neuztruksi isisavinti, pragrok instrukcijos tutorialus, ir galesi drasiai kazka daryti. Gan intuityviai interfeisas sudeliotas, bent man :)
Sorry, only registered users may post in this forum.