midiaudio logo

Kurinelis kritikai :)

Floyd (IP Logged)
December 19, 2009 12:22PM

Pagalvojau, kad idesiu ir as ka nors kritikai :)
[isimta renovacijai :)]

Labai smarkiai nebarkit :) Nelabai as dar kolkas draugauju su irasu darymu, audio softu ir pan. Na, stengiuos kazka daryt :)
Atsizvelgsiu i kritika ir bandysiu kazka tvarkyt, nes mano pacio ausys jau pavargo nuo sito marmalo - nebegirdziu nieko.



Edited 1 time(s). Last edit at 12/19/2009 05:22PM by Floyd.
Re: Kurinelis kritikai :)
djlawris (IP Logged)
December 19, 2009 01:34PM

Įdomus stilius. Būgnai kiek per skysti, o patį miksą sintezatoriai ir bosas kažkaip labai apsunkina IMHO. O šiaip šaunu, kad užsiiminėji. :) sėkmės.
Re: Kurinelis kritikai :)
Floyd (IP Logged)
December 19, 2009 01:42PM

Yup. Bugnai skysti. Reiktu prisiverst kazka normalaus parasyt, o tai musa ta pati per ta pati :) (cia is tingumo, ka jau padarysi)
Re: Kurinelis kritikai :)
ES-355 (IP Logged)
December 19, 2009 02:32PM

As kazkaip paklausiau si kuriny ir uzsimaniau buckethead'o paklausyt : ),visai nieko, pabandyk siek tiek daugiau padirbet tada vel ymest, pritariu del bugnu.
Re: Kurinelis kritikai :)
Floyd (IP Logged)
December 19, 2009 02:36PM

[quote=ES-355]pabandyk siek tiek daugiau padirbet tada vel ymest[/quote]

:) tai butent del to ir laukiu komentaru, pasiulymu, ka galima butu patvarkyt.
Re: Kurinelis kritikai :)
RimasG (IP Logged)
December 19, 2009 05:03PM

Kūrinėlis turi savo aiškią formą ir t.t. ir tai yra gerai.

Kas nelabai gerai?
Medžiaga, kaip instrumentiniam gabalui, pernelyg monotoniška ir laaabai trūksta NATŪRALAUS draivo. Draivas tai toli gražu ne decibelai, o tiesiog atlikimo temperatūra, emocija ir t.t. Iš tos pačios operos ir mušamieji. Jei kalbėti gyvo muzikavimo terminologija - pats smūgis ir grojimo maniera pernelyg pasyvūs. Toks grojimo stilius labiau primena varijantą, kai kažkokiu momentu prie būgnų prisėda "kažkas iš publikos". Partiją galima parašyti ir mandresnę, tačiau jei tai bus tokioje pat manieroje - nepadės. Suvedinėk kaip ir kiek nori. Jei tai programuota - reiktų padirbėti su atakos lygiu, taip pat ir paieškoti kiek aktyvesnių tembrų, nes esami niekaip neatitinka bendros stilistikos. Jei sugrota iš MIDI klaviatūros - tiesiog loopą reiktų įgroti aktyviau, negailėti klavišų :)
Dabar galvoju: ar aš glušas, ar ten nebuvo jokio boso? Ta prasme, kad gitara su pasyviu "mušiku" tarsi visą laiką kabo be pamato.

Tačiau, nepaisant visų trūkumėlių, kurie kitų akimis gal ir taptų privalumais - kiekvienas vertina pagal "savo sugedimo laipsnį", man labai gražu ir visokeriopai pagirtina, kai žmonės kažką kuria, o ne niokoja ar dejuoja savo urvelyje. Tegu netobula, tačiau tai visgi kūryba. Ir tik kuriantys išgelbės pasaulį :) Ta prasme prašau nepykti už tai, kas man pasirodė ne visiškai kondicijoje :)
Re: Kurinelis kritikai :)
Floyd (IP Logged)
December 19, 2009 05:21PM

Nepykstu :) Kad bugnai netvarkoj jau is pat pradziu zinojau. Be to - tik eksperimentuoju. Kito kelio kuryboj nera - galima tik eksperimentuot :) Toli grazu sitas tvarinys nebaigtas :) Dinamikos visam sitam tikrai truksta, gal reikia koki solo dinemiskesni ikist.

Neglusas :) Didziojoj daly boso nera.
Zodziu, tvarkau barabanus ir ieskau kaip cinkelio pridet :)
Idesiu pataisyta varianta veliau.

Pirmas blynas :D Svarbu yra kur tobulet (tu)
Sorry, only registered users may post in this forum.