midiaudio logo

Taip kaip visgi Metallica?

screwdrive (IP Logged)
April 22, 2010 11:54AM

Ar apsimokėjo išleist tokį pinigą, kad juos pamatyt? Dalinames nuomonem. Ypač įdomu išgristi tikrai suprantančių apie vidinę virtuvę nuomonė.
Re: Taip kaip visgi Metallica?
ura (IP Logged)
April 22, 2010 12:15PM

Butu reikeje moket pinigus - nebuciau ejes. Vien del to, kad nelabai patinka metalika. Esu mates nemazai koncertu, tai galiu mazdaug pakomentuot is savo puses:
- Ispudingas irangos kiekis - kiek kalbejau su zmonem, dar jokiam koncerte nebuvo tiek aparato prikabinta (visgi scena vidury ir reik garsint i visas puses) - na ir aparatura ne visai lietuvisko lygio - metalika gali sau leist beveik viska. Teko pries gerus metus (o gal jau ir du) skaityt kaip Big Mike (garsistas) su Mayer'iu galvojo scenos centre garsinimo sprendimus ir tt.
- Ispudingi lazeriai, gaila, kad tik pacioje pradzioje, bet tokiu tikrai nebuvau mates.
- Liepsnojanti scena - irgi kietai atrode
Minusai:
- centrine scena - tikrai didele - ant zemes stovedamas puse laiko isvis nematai atlikeju, nes jie nusisuke i kita puse.
- 2 apsildancios grupes + metalika - nuo 8 iki puses1 trukes koncertas - mano manymu per ilgas

Reziume:
Tikrai geras koncertas, verta pamatyt, tiem kas tikri metalikos fanai ir visa vakara laike pakele du pirstus i virsu, tikiu, labai patiko ir ispudis visam gyvenimui. Man tiesiog geras koncertas, nors ant galo jau biski ir pabodo. Na aisku juodaji metalikos kamuoli namo parsiveziau :)
[img]http://img371.imageshack.us/img371/7780/metallicaa016ga7.jpg[/img]
P.s. Nuotrauka ne mano, bet toks pats :)

----------------------
Have you ever heard?
http://www.startfm.lt/ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.174641382578273.33558.100000972361855&type=1&l=0afdbcb510
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Kandizijauskis (IP Logged)
April 22, 2010 12:24PM

Na iš visų 4 kartų, kiek teko juos matyt, tai šis man labiausiai gal ir patiko. Nes kitais kartais daug įtakojo ilgos kelionės iki koncerto ir nuovargis tenai :) O dar priedo uždaroj erdvėj neteko matyt ir girdėt. Kadangi buvau apsirūpinęs ausų fitrais :) tai ir ausys nepavargo nuo garso, komfortiškiau susiklausė dždždž. Šiaip koncertas neprailgo, kažkaip labai greit kaip tik pasirodė, susiklausė viskas :)
Kadangi teko pabūt ir užkulisiuose, tai suderintas komandos darbas ir žaislų kiekis įspūdingas :) moka tie amerikonai organizuot reikalus, moka. Mačiau ir patį Big Mike prie barbekiu :D

aišku, man šis koncas ypatingas dar ir tuo, kad va:

[img]http://www.kanda.lt/docas/met/juljaymz.jpg[/img]

[img]http://www.kanda.lt/docas/met/julsign.jpg[/img]
Re: Taip kaip visgi Metallica?
aldas d. (IP Logged)
April 22, 2010 12:34PM

.Buvau 20 diena.
1. Mano manymu koncertas neatpirko isleistu pinigu. Kazkokiam Lt forume paskaiciau kokia pinigine israiska gali buti vertinamas sis koncertas. Buvo ivardinta suma - 120-130lt. Visiskai sutinku.
2. Siemens arena ir garsas- nesuderinami dalykai. Dauguma muzikantu, kolegu , tai pabreze pries koncerta,.. ir jie buvo teisus.Sako, kad tik Philas Kolinzas normaliai skambejo... Garsas tikrai buvo kosmariskas...
3. Negaliu pakesti neritmisku bugnininku, kurie su kiekvienu "perechodu" nuskuba, o kvadrato pradzioje "prisimena" tikra tempa.... Sakau, gal Midiaudio galetu padovanot Larsui Ulrichui koki nors metronoma su Midiaudio logotipu, kuris butu ispuostas Svarovski kristalais... Butu OK reklama...:)
O siaip, tai uzsidejau riebu pliusa, kad AS JUOS MACIAU. Jeigu butu galimybe uz dyka eiti, tarkim, siandien ir dabar, manau pasirinkciau Discovery kanala namie ant sophutes...



Edited 1 time(s). Last edit at 04/22/2010 12:36PM by aldas d..
Re: Taip kaip visgi Metallica?
ISG (IP Logged)
April 22, 2010 12:40PM

Kokie gali buti klausimai, apsimokejo ar ne? :) Tai aisku, kad apsimokejo. Stovejau prie pat scenos, nesamone, kas sako, jog puse laiko nematai kazko... Siaip pastoviai matai bent viena nari kuris yra arti, ir visada keiciasi. Prie pat manes Kirkas sugrojo 3 soliakus, Jamesas per kiekviena daina mikrafus keisdavo, tai irgi pastoviai prie pat vaidenosi, Bosistas taip pat, nu o konco gale ir Larsas. Nesuprantu koks pointas i metallicos konca su ausu kistukais eit, na cia skonio reikalas :) Tai bet tie lazeriai ne tik pradzioj buvo, buvo ir vidury. Man tai kaip tik jie nepatiko, kazkaip nemetalovai atrodo,o kazkaip "club house trans party". Didziausias efektas is ugnies, kai stovi prie pat scenos tai neblogai i snuki karstis duoda. Tik pasigedau paciu sprogimu, idomu kodel ju nebuvo? As buvau antram konce. Manau pirmas buvo geresnis, nes grojo daugiau geresniu gabalu, bet ir i sita net nekyla abejones, kad apsimokejo. Irgi turiu dideli kamuoli, kelis mediatorius pagavau... :)
P.S. Nesuprantu kam isvis tokie kaip Aldas eina. Tai jeigu tu nesi grupes fanas ar kazkas panasaus tai kaip tau isvis gali patikti? Jeigu tu namie ziuri Discovery, o muzika kuria daznai klausai nera Metallica, tai savaime suprantama, kad tau nepatiko. Pvz as tai ir 400lt buciau sumokejes, cia ne pinigu reikalas. O kas del 130lt, tai panasiai kainuoja penktadieni i kabaka nueit pagert su draugais, 200lt kainuoja su mergaite i restorana nueit, ka darom gana daznai manau. O 250lt i Metallica nueit, kai tokius nuejimus per gyvenima ant vienos rankos pirstu gali suskaiciuot, yra daug? Baikit juokus...



Edited 1 time(s). Last edit at 04/22/2010 12:47PM by ISG.
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Kandizijauskis (IP Logged)
April 22, 2010 12:58PM

Na, kamštukai su filtrais, sumažina bendrą garso lygį, bet neužglušina :) pointas toks, kad kiekvieno anatomija skirtinga ir bent jau man norisi ausis dar pataupyti, bet to didelis garsas galiausiai išvargina.
Re: Taip kaip visgi Metallica?
aldas d. (IP Logged)
April 22, 2010 01:01PM

Tokie kaip Aldas eina i koncertus tam, kad galetu tiesiog parasyti si bei ta.:) Ir nereikia buti kazkokiu fanu, tiesiog, pinigu neturiu kur deti:))

Linkejimai ISG:)))



Edited 1 time(s). Last edit at 04/22/2010 01:02PM by aldas d..
Re: Taip kaip visgi Metallica?
ISG (IP Logged)
April 22, 2010 01:11PM

Neskaiciuoju as tavo pinigu, cia tu skaiciuoji :) Be to, kaina gera, kadangi susirinko 2 sales, taigi... :) As tik sakau, kad jeigu neklausai tokios muzikos tai kaip tau gali patikti? :) O jeigu neklausai tokios muzikos, tai tavo nuomone gali buti objektyvi. As tikrai neimciau kritikuoti Philo Colinso, nes tiesiog jis man neegzistuoja kaip atlikejas. Ir aisku, kad as jau geriau namie telika paziureciau nei eiciau i jo 2 koncus is eiles, bet to ir nerasyciau, nepirsciau savo nuomones. :)-D
Re: Taip kaip visgi Metallica?
safranas (IP Logged)
April 22, 2010 01:38PM

Na, Lietuvoje į tokio lygio koncertus manau bent tračdalis susirenka, nes renginys. Kai kurie net nenutuokdami kas Metallica yra ir po to sakydami, kad buvo visai šūdas.
Pats labiau ėjau iš sentimentų, nes M buvo mano paauglystės dievukai. Visgi jie nustatė tam tikrą populiariosios sunkesnės muzikos standartą.

Sutinku, kad Siemenso garsas, sedint aukštai, labai nekas. Džiugu tai, kad šį kartą sėdėjau pirmoj eilėj, iškart už stovinčių, muzikantų akių lygyje. Tai garso kokybė ir švarumas tenkino pilnai.

Nors ir nesu didis jų fanas, tačiau pinigų negaila. Atgrojo vyrai skaniai.
Aišku, vieniem 300 lt daug, kitiem nelabai ,čia gal kažkam tada ir kyla mintys dėl apsimokėjimo ar ne. Dedu irgi pliusą, kad mačiau Metallica gyvai.
Re: Taip kaip visgi Metallica?
[kustas] (IP Logged)
April 22, 2010 01:53PM

Pradziai - maciau ne pirma karta ir ejau uz 50 Lt - APSIMOKEJO :)

Vaizdas puikus, tikrai ispudinga. O siaip tai lb nuvyle garsas. Sedejau (nes tik toki pakvietima gavau) gal 3-ioj eilej uz uztvaros. Garsas kazkoks suveltas, vokalas kazkur paskendes - gerai, kad gabalus mintinai zinai - tai lb nemaiso. Sededamas pasigailejau, kad neturiu kamstuku - ausys uzvargo (apsildanciu grupiu net nejau klausyt). Del garso nezinau - ar cia patalpos ar grupes garso bedos - bet isudi sugadino. Jeigu butu dar vienas koncas uz 50 Lt - eiciau vel - tik nesedet :D :)-D
__________________

Any Ideas are Welcome
Re: Taip kaip visgi Metallica?
screwdrive (IP Logged)
April 22, 2010 02:51PM

Aldai, ar rimtai Ulrichas nepataiko? Aisku, paties ausis gerai atkalta, o tarkim visiskas megejas ar galejo isgirst? Man uzkliuvo akivaizdziai gal tik vienoj vietoj. Pas juos greitose dainose koks ritmas - 160? Ar yra vietos grojant tokiu ritmu nepataikyt?
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Hartke (IP Logged)
April 22, 2010 02:52PM

kad ir lievas garsas, juokingas apsildymas, metalicos kliurkos, man patiko, nors ir ne pirma kart matyta.
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Carols (IP Logged)
April 22, 2010 03:38PM

Koncertas buvo fantastiskas. Visame kame galima kaltinti tik siemens arenos akustika. Tarpais nesigirdejo Hammeto soliaku, tik ateina i kita kampa, iskart girdisi. Kritikuot tokia grupe yra visiska nesamone, nes nei ten kasnors is jusu dirbat, nei jauciat tai ka jie jaucia. Reikia megautis ir dziaugtis. 21 dienos koncertu esu zveriskai patenkintas. Jie labai nuosirdus zmones ir padare viska. Aciu jiems. :)
Re: Taip kaip visgi Metallica?
[kustas] (IP Logged)
April 22, 2010 04:00PM

Carols - tik tada reikejo nurodyt lankstinuke, kuriam kampe kuri soliaka reikia klausyt :D
Ir aisq tikrai negaliu gincytis - nejauciu to, ka jie jaucia... Ech :)o

O jei rimtai - tai labai jau vaikiskai cia prirasei - jei esi mates ne viena grupes pasirodyma - naturalu, kad gali palyginti. Sio konco garsas mane (ir ne tik mane) nuvyle. Tiek.

Del Ulricho - taip, buvo kliurku - bet man jos labai nemaise. Juokingi buvo gitaros ir YPAC boso solo kai buvo po viena pasilike :D Bosas pagrojo kazka is prdedanciuju serijos o Hammett'as susivare (bent jau 20 d.). Visgi tokio lygio muzikantai tokiu klaidu neturetu daryti :)
__________________

Any Ideas are Welcome
Re: Taip kaip visgi Metallica?
vidman (IP Logged)
April 22, 2010 07:03PM

Siemens arenoje [b]niekad ![/b] nėra buvę gero garso, labai būtu naivu vis dar tikėtis akustikos stebuklo (:D

http://www.gamtosgarsai.lt/
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Carols (IP Logged)
April 22, 2010 07:52PM

[kustas] Wrote:
-------------------------------------------------------
> Carols - tik tada reikejo nurodyt lankstinuke,
> kuriam kampe kuri soliaka reikia klausyt :D
> Ir aisq tikrai negaliu gincytis - nejauciu to, ka
> jie jaucia... Ech :)o
>
> O jei rimtai - tai labai jau vaikiskai cia
> prirasei - jei esi mates ne viena grupes
> pasirodyma - naturalu, kad gali palyginti. Sio
> konco garsas mane (ir ne tik mane) nuvyle. Tiek.
>
> Del Ulricho - taip, buvo kliurku - bet man jos
> labai nemaise. Juokingi buvo gitaros ir YPAC boso
> solo kai buvo po viena pasilike :D Bosas pagrojo
> kazka is prdedanciuju serijos o Hammett'as
> susivare (bent jau 20 d.). Visgi tokio lygio
> muzikantai tokiu klaidu neturetu daryti :)
> __________________


Per antra koncerta, vieno is kuriniu pradzioje, Ulrichas pradejo grot, ir po keliu akordu sustojo, nuejo atsigert :) nu ir ka ? visiems tai sukele malonia sypsena, kazkas pradejo saukt ka cia darot ? o jis pasieme lazdeles priejo prie scenos krasto, sako: gal keiciames ? tu mano vietoj, as tavo :) Del vaikiskos nuomones, tai as cia nematau reikalo rimtai reikstis, ispudziai niekada nebuna minorines gaidos tu, kurie gerbia ir klausosi tokiu grupiu. Ir tenka apkaltinti tik siemensa, daugiau nieko, o del keliu gitaristu klaidu pykt, tai cia vat yra vaikiska :) tai tik parodo kad grojama gyvai, kad jie jaudinasi kiekviena kart lipdami ant scenos. Butu gerai kad tokiu "profesionaliu" komentaru butu kuo maziau, o daugiau naturaliu ir dziaugsmingu ispudziu. Tik to noriu palinket.
Re: Taip kaip visgi Metallica?
ISG (IP Logged)
April 22, 2010 09:13PM

Man tai kaip tik labai patiko Kirko grojimas, prie manes 3 soliakus pjauste. Pvz Master of Puppets, tai ant tiek lengvai jam viskas suejo, kad likau nustebes. Galvojau, kad po biski sensta gal, bet visgi groja ziauriai gerai ir atsiputes. O vat Ulrichas tai matosi, kad sensta po biski, visas persikreipes groja greitas partijas :)
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Need (IP Logged)
April 22, 2010 10:00PM

[kustas] Wrote:
-------------------------------------------------------
> Carols - tik tada reikejo nurodyt lankstinuke,
> kuriam kampe kuri soliaka reikia klausyt :D
> Ir aisq tikrai negaliu gincytis - nejauciu to, ka
> jie jaucia... Ech :)o
>
> O jei rimtai - tai labai jau vaikiskai cia
> prirasei - jei esi mates ne viena grupes
> pasirodyma - naturalu, kad gali palyginti. Sio
> konco garsas mane (ir ne tik mane) nuvyle. Tiek.
>
> Del Ulricho - taip, buvo kliurku - bet man jos
> labai nemaise. Juokingi buvo gitaros ir YPAC boso
> solo kai buvo po viena pasilike :D Bosas pagrojo
> kazka is prdedanciuju serijos o Hammett'as
> susivare (bent jau 20 d.). Visgi tokio lygio
> muzikantai tokiu klaidu neturetu daryti :)
> __________________

Turbut geriau į Radži koncerta? ten bugnai be klaidu kala...
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Carols (IP Logged)
April 22, 2010 10:49PM

As nejau ten klaidu klausyt, zmogau :)
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Need (IP Logged)
April 22, 2010 10:58PM

Carols Wrote:
-------------------------------------------------------
> As nejau ten klaidu klausyt, zmogau :)


as turėjau omeny ne tave o ji - [kustas]
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Carols (IP Logged)
April 22, 2010 11:13PM

;) tvarka.
Re: Taip kaip visgi Metallica?
[kustas] (IP Logged)
April 23, 2010 08:19AM

Need - nzn, neteko apsilankyt. Jei nori padiskutuot apie savo megiama atlikeja - susikurk atskira tema. Cia kalbam apie Metallica.

Carols - nieko asmenisko. Tu buvai konce, as buvau - parasem savo nuomones. Atsiprasau, kad pavadinau tavo nuomone vaikiska - tiesiog taip pasirode. Peace :)-D
___________________

Any Ideas are Welcome
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Kandizijauskis (IP Logged)
April 23, 2010 09:05AM

nu dėl tų klaidų tai argi ne dzin.. gi live pasirodymas, turi savo niuansų ir studijinės kokybės tikėtis argi verta :) paskutiniam Vai koncertiniam DVD galima klausyti grupės komentarus koncerto metu - tai ir pats Vai te žvengia iš savo kliurkų.. o ir tos kliurkos, duokdie tik tokias kliurkas sugebėt padaryt :D Juolabt, kad ir mietalikistai nėra gi kažkokie multiinstrumentalistai virtuozai.. bet daugeliui labai knieti bakstelt - VA, bl.. nusigrojo! :) juk taip smagu, ane, kad ne vienas tu lūzeris rūsy užsidaręs kliurkini, o tokie grandai ant scenos! Čia labai tiktų tas anekdotas apie gitaristus ir lemputės pakeitimą :) pats tas!
Re: Taip kaip visgi Metallica?
[kustas] (IP Logged)
April 23, 2010 12:54PM

Man uzkliuvo - tema apie koncerta - parasiau. Jei kitiem nekliuvo - dar geriau. Cia yra mano nuomone apie 20 d. Metallica konca. Tiek. Nematau net vietos diskusijoms :)-D

PS: Kandizijauskis - grazios foto :)-D
__________________

Any Ideas are Welcome
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Need (IP Logged)
April 23, 2010 01:45PM

[kustas] Wrote:
-------------------------------------------------------
> Need - nzn, neteko apsilankyt. Jei nori
> padiskutuot apie savo megiama atlikeja - susikurk
> atskira tema. Cia kalbam apie Metallica.
>
> ___________________


Mažiau kliedek gal tau bloga? jai jis tau patinka tai taip ir sakyk
Re: Taip kaip visgi Metallica?
[kustas] (IP Logged)
April 23, 2010 02:03PM

Need - tu kietas; viesai taves atsiprasau.
__________________

Any Ideas are Welcome
Re: Taip kaip visgi Metallica?
kareez (IP Logged)
April 23, 2010 03:08PM

Lietuviais esame mes gime :)
Re: Taip kaip visgi Metallica?
morgendufas (IP Logged)
April 23, 2010 03:33PM

Sis Metallicos koncas man 3.
Deje sis man pasirode prasciausias, bent jau 300lt tikrai nevertas.
Apvaikstinejau visa siemensa beieskodamas gero garso, deje nerandau...
Sios grupes reikia klausyti tik ativiroj erdvej su daug alaus kuo toliau nuo namu ir su daug daug senos geros chebros, vo tada pajunti tikraja Metallica :D
Re: Taip kaip visgi Metallica?
kumpiz (IP Logged)
April 23, 2010 03:38PM

Tikraja metalika pajunti uzsileides Kill Em All ir trukes.
Re: Taip kaip visgi Metallica?
Carols (IP Logged)
April 23, 2010 04:21PM

http://www.youtube.com/watch?v=AAE_bHLIKjI&feature=player_embedded#
Sorry, only registered users may post in this forum.