midiaudio logo

Kubo siuntimas is JAV

TadasKaminskas (IP Logged)
June 20, 2010 08:20PM

Sveiki.Planuoju pirkti marshall avt50xt kuba , taciau aisku kaip ir kiekvienas , noriu sutaupyti pinigu,tad galvoju ji pirkti is JAV.Taciau kamuoja vienas klausimas , ar kubas veiks?Nes jungtys Europoj ir Jav skirias , perduodami elektros kiekiai taip pat.Gal galetumete apsviest , kaip gi ten viska butu galima susitvarkyt?O galbut esate bande tai ir viskas tvarkoj?Aciu uz pagalba.
Re: Kubo siuntimas is JAV
arturioxas (IP Logged)
June 20, 2010 09:21PM

Taip, Europoje kintama elektros srovė yra 50HZ dažnio, o Amerikoj, jei neklystu 60HZ. Paprastai būna įvairus adapteriai, kurie padeda šį dažnį pakeisti, kartais pats pardavėjas, žinodamas, kad siunčia į europą, jau būna viską sutvarkęs. Turbūt reikėtų pasidomėti, kokiam dažniui pritaikytas daiktas, ir tada jau mastyt sprendimus.
P.S. Nežinau, ar elektros stipris ir įtampa yra tokie kaip Lietuvoje, bet kad įtakos ir tai turi, tai turbūt aišku. Padėjau kiek galėjau, kaip šešiolikametis fizika besidomintis pilietis. Sekmės. Linkiu įsigyti kokybišką daiktą
Re: Kubo siuntimas is JAV
screwdrive (IP Logged)
June 20, 2010 09:51PM

Man rodos, kainu skirtumas po visu siuntimu ir mokesciu nebutu esminis, lyginant su Lietuva. O dar ir garantija... Manau, kad profai tuoj pati paprotins ne del fizikos, bet del ekonomikos.
Re: Kubo siuntimas is JAV
ura (IP Logged)
June 21, 2010 08:37AM

Daznis is esmes px, svarbu itampa, kuri amerikoj yra ~110V, o pas mus ~220V. Taip kad tau reikes keisti transformatoriu (kurias tikrai nebus pigus) arba nusipirkti adapteri 110>220, bet jei geras tai velgi pakainuos.

O siaip sunkiu daiktu siuntimas is amerikos irgi brangiai kainuos.

----------------------
Have you ever heard?
http://www.startfm.lt/ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.174641382578273.33558.100000972361855&type=1&l=0afdbcb510
Re: Kubo siuntimas is JAV
Kandizijauskis (IP Logged)
June 21, 2010 09:30AM

ne tik siuntimas, kiek muitas+pvm :)
Re: Kubo siuntimas is JAV
arturioxas (IP Logged)
June 21, 2010 11:25AM

Dėl muitų galima sutarti - tu jam primeti siek tiek ant alaus, o jis tau siuncia kaip dovana ir abu islosiat.
Re: Kubo siuntimas is JAV
kwlw (IP Logged)
June 21, 2010 11:54AM

arturioxas Wrote:
-------------------------------------------------------
> Dėl muitų galima sutarti - tu jam primeti siek
> tiek ant alaus, o jis tau siuncia kaip dovana ir
> abu islosiat.

Matai chia bishki rulete. Jei ivertinsi/drausi siusdamas kuba 10$ tipo "broken for parts", o jis dings pakeliui kur nors - atgausi 10$. Jei ivertinsi daugiau - susimokesi muita (kas yra fignia), ir PVM (kas yra labai netgi nefignia).

Kazkaip po musu PVM pakelimo ir muitines pazhverejimo, nelabai ka beapsimoka legaliais budais siustis :(. Papraschiau jau suimportuota daikta ish vokiechiu ar UK.

Sau
Re: Kubo siuntimas is JAV
vytux123 (IP Logged)
June 21, 2010 02:30PM

Tai kad jau su dovana nepraeina bajariukai, turi norodyti ka vezi, o kai nurodysi tada muitine paprasys pirkimo invoiso (Pay Pal saskaitos ar Visa)... ir uzdes PVM + muita. Beje, muita ir PVM uzdeda ant prekes kainos + siuntimo mokescio, O jei net ir invoisas bus nepagristai mazas, tada jie turi teise patys ivertinti kokia daikto verte rinkoje. :)
Gal kiek situacija gelbsti jei preke yra ne nauja, dar galima buvo seniau vartytis muitineje, o dabar nezinau.
Kiek girdejau jau nelabai praeina tokie pasakymai, jog dovanojo giminaitis.
Siaip galimybiu yra, nenaujam daiktui, bet turi pasitiketi zmogum esanciu uz atlanto. :)
Re: Kubo siuntimas is JAV
Kandizijauskis (IP Logged)
June 21, 2010 03:32PM

neseniai gavau siuntinuką ir radau pašto dėžutėje lapelį, kad va muitinė gavo jūsų siuntinuką, ale nežino nieko, nei kas viduj nei kokia vertė, tai prašom atsiųsti emailu reikalingus tokius ir tokius duomenis :) O atsiėmiau siuntinuką sumokėjęs mokesčiukus - o ant siuntinio priklijuotas lapas ir visam gražume nurodyta ir kas viduje, ir kokia vertė ir koks siuntimas :) Kiba tikrina, ar neapgausi atsiųsdamas "pataisytą" invoisą? :)
Re: Kubo siuntimas is JAV
vytux123 (IP Logged)
June 21, 2010 04:40PM

Nu va jei jau Kadzijauskis mokejo mokescius, tai nieko gero.
Paskutiniu metu yra viska sugrieztine. Draugas siuntesi 2 laptopus, bande gudrauti, tai atsieme juos tik po geru 2 menesiu. Uz bandyma gudrauti muitineje ten ji per visus galus Shpili/Willi dare. (:D
O galiausiai sumokejo iki cento kas priklause, neskaitant kad turejo islaidu pasivazineti, laikas bego ir t.t.

Taip kad jei norite suzinoti tikraja daikto kaina, tai reiketu skaiciuoti taip: preke+siuntimas +21% PVM + 4% muitas. :), o doliaros kaina 2.9Lt. vot i vsia liubov. :)
Re: Kubo siuntimas is JAV
marshall (IP Logged)
June 21, 2010 04:59PM

Tavo draugas nemoka muitininko kalbos:)
Re: Kubo siuntimas is JAV
vytux123 (IP Logged)
June 21, 2010 05:04PM

Na ne tu pirmas taip sakai. :) netgi jauciu, kad jis galejo izeisti muitininka. :)))))))))

Siaip, tai yra tu schemu kaip sutaupyti lita kita, bet reikia patikimo siuntejo.

As su drauge gana nemazai siunciames daiktu is kinijos, bet jie mazaverciai (dazai teptukai, usb, lipdukai...), tai dar niekada nera striges rekalas. :) Kinietis visada paraso "Gift" ir verte deklaruoja iki 20$ :)
Re: Kubo siuntimas is JAV
stratlt (IP Logged)
June 21, 2010 09:29PM

Garantijos nebuvimas irgi gali tapti problema. Pas mus serviso skyriuje riogso 2 nauji AVT50, kurie taip ir nebuvo niekada parduoti. Priezastis - jau nauji buvo neveikiantys. Gamyboje panaudoti blogi, tam netinkami komponentai, geriausiu atveju tinkami pigiai buitinei technikai.

Robertas
Midiaudio Ltd.
robertas@midiaudio.com
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1453[/img]
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1964[/img]
Sorry, only registered users may post in this forum.