midiaudio logo

Prasau ivertinti kurini.

Serge Fino (IP Logged)
June 24, 2010 02:15PM

Domina tik technine, ne kurybine puse. Dekui.

P.S. Reikia gitaristo :)

http://www.zshare.net/audio/7757596412a36bf8/
Re: Prasau ivertinti kurini.
ramil (IP Logged)
June 24, 2010 06:32PM

klausau per lievas ausines :/ siaip skamba paprastai ir tvarkingai gan istiesu truksta man cia daugiau instrumentu kad del suvedimo/irasymo noertusi charakterio kazkokio bugnuose kitokio skambesio. Kas liecia vokaliste noretusi daugiau back vokalu. bendrai paemus noris siltesnio skambesio kurinyje o dabar gan skaidriai skamba ir sintetiskai (kogero del to jog zemu negirdziu beveik per savo ausines) ir siaip katik nulipes nuo punk rocko gabalo mixo tai skoni irgi itakoja :D noretus didesnes priekio su galu perspektyvos gal.. studijoj kada bus laiko paklausysiu pakomentuosiu daugiau :)
Re: Prasau ivertinti kurini.
Ubis (IP Logged)
June 26, 2010 12:40PM

fainas gabalas.Tik daryk ka nors su vamzdziais-prasti semplai(ir taip daug sintetikos visam gabale),bet jie pramusa.
Sekmes.
Re: Prasau ivertinti kurini.
Cerberis666 (IP Logged)
June 27, 2010 10:48PM

Pirmiausiai apie kūrinį jei reiktų vertinti, tai šiame žanre yra ir stipresnių, bet stiprų 8 o gal net 9 drąsiai galima duoti ir tiesiog papildant Ramilo pastebėjimą, tai mano supratimu čia ne tik vokalo įrašymo ar apdorojimo problemyte, o greičiausiai dar ir pačioje dainavimo manieroje, (aišku aš daryčiau ne vieną ir ne du duble vox trac'us ir garantuotai "išburčiau" norimą rezultatą) bet tokie vertinimai pasvaikčiojimai labai subjektyvūs ir kaip sakoma dėl skonio nesiginčyjama, taip pat sutiksiu, kad su bugnais kažką reikia daryti jei jie progrminti (o greičiausiai taip ir yra :) ) tai gal tiesiog reiktų kito rinkinuko arba šituos labiau sukonkretinti, nes susidaro toks vaizdas, kad jie kažkur toli atlieka kaži kokį antrinį vaidmenį, o jug bugnai ir bosas tai visas ritminis pagrindas pop, rock ar kitokioje estradinėje muzikoje ir visai nesvarbu ar tai baladė kaip šiuo atvėju, ar bumsas... beje bosas man irgi kažkaip keistai skamba tiek tembriškai tiek momentais atrodo, kad jis nedera Back'ai galėtų skambėti plačiau tuo pat metu jie suteiktų dainai daugiau erdvės pojučio( kaip tai padaryti, vėlgi skonio ir supratimo reikalas). Negaliu prieštarauti ir Ubiui dėl sintetikos. Šiaip gabalas mielas ausiai... Sekmės.

Raimondas Rozenbergas
Re: Prasau ivertinti kurini.
linutisp (IP Logged)
June 28, 2010 12:17AM

Fainai.Tik erzina ieškantis,bet taip ir nesuradęs savo pusės rhodes piano.
Re: Prasau ivertinti kurini.
Serge Fino (IP Logged)
June 28, 2010 10:51PM

Kadangi esu sios dainos kompozitorius, tai labai miela isgirsti pastebejimus. Viskas be isimties igrota gyvai.
Bosas - Yamaha TRB 5
Bugnai - Rolandai, semplai naudoti is Yamaha XS6
Rhodes - clavia Nord Electro2
Del vokalu - kadangi daug metu dirbu sioj srity turiu savo nustatyta pozicija del back'u, mano manymui, kuo paprasciau, tuo geriau. Zinau sitos dainos trukumus kompozicijos atzvilgiu, zinau "kaziakus" ir tt, bet mes gi ne stingai ir ne Povilaiciai :) Taigi, darom tai kas patinka, neturim remu bei turim visas galimybes nesiekiant komerciniu tikslu daryti ta, ka parodziau. Bugnus ir klavishus igrojau pats, kaip mokejau, bosa - ne as. Tiesiog man labai idomu buvo ka pasakysite apie bugnus, isgirdau versija kad jie yra programuoti, to ir reikejo. Reiskias net XS semplai netobuli :) Aciu dar karta. Ieskom gitaristo.

Beje dauguma radiostociu ivertino gabala taigiamai, ko ir reikejo.

P.S. jei kamnors reikes igroti bugnus/bosa - kreipkites, igrosim ir irasysim . Jei matysim kad tai daroma is idejos - for fun. for free.



Edited 2 time(s). Last edit at 06/28/2010 10:57PM by Serge Fino.
Re: Prasau ivertinti kurini.
Cerberis666 (IP Logged)
June 28, 2010 11:02PM

Serge Fino, mano buvęs bosininkas groja Yamaha TRB5 tačiau nori pyk nori ne, bet tavo kūrinyje šis instrumentas skamba labai prastai, aš labai gerai žinau, ką gali šis instrumentas. Dėl bugnų mėgink Toontrack produkciją, kokybė jei padorus bugnorius subarabanys, tai nieks nei neįtars, kad tai netikri bugnai, o kitas reikalas ir kaina jų labiau negu prieinama... Sutinku, kad visi turime kažkokį supratimą apie vokal ar back'ų skambėjimą ypač kada pats esi kūrinio autorius...

Raimondas Rozenbergas
Re: Prasau ivertinti kurini.
Kostas (IP Logged)
June 29, 2010 07:40AM

Norint prisikabint yra prie ko, bet siaip tai visai maloniai klausosi. Esu Rhodes fanas, gal ir del to patiko. O idomu gyva Mark turi kas nors ant Lietuvos?



Edited 1 time(s). Last edit at 06/29/2010 07:41AM by Kostas.
Re: Prasau ivertinti kurini.
sanganas (IP Logged)
June 29, 2010 04:03PM

linutisp Wrote:
-------------------------------------------------------
> Fainai.Tik erzina ieškantis,bet taip ir nesuradęs
> savo pusės rhodes piano.

Pritariu. Ir del kritikos boso partijai taip pat.
O visa kita malonu ausiai :)
Re: Prasau ivertinti kurini.
linutisp (IP Logged)
June 30, 2010 12:04AM

Kaune bent vienas yra.
Sorry, only registered users may post in this forum.