midiaudio logo

Eurovizija. Jūsų nuomonė.

Minusas (IP Logged)
May 20, 2005 09:36AM

Tai ka kolegos, mes ir vel nelaimejom.

Noreciau pasidalinti savo pastebejimias apie Eurovizija.

Mano nuomone, latviai pateko i finala nepelnytai, nezinau gal as durnas ar kurcias bet su tokiu dainavimo stiliumi ir maniera jiems gerame Balbieriskiu bare dainuot. Nekalbant apie nusidainavimus. Ju isrinkimas tik dar karta patvirtina, kad Eurovizija yra geju ir transvestitu sou. Jei gejai nepaklius tai bent jau isrinks tokius kurie jiems tinka ir patinka. Reikejo siust Alana.

Siaip apniko vasakiskos nuotaikos, tai ko gero labiausiai patiko danai ir estes, tos kurios uz Estija o ne uz Sveicarus rodos).
Nemanau kad tai Euroviziniai gabalai, bet... vasara daro savo.

Kad Laura nepaklius buvo aisku po pirmuju 10 pasirodymu.
Cia tik mano nuomone.
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
vidman (IP Logged)
May 20, 2005 10:53AM

Fainiausi danai
Laurai truksta balse jegos
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
jumbas (IP Logged)
May 20, 2005 11:11AM

Gerb. kolegos.
As siulau isvis nediskutuot apie tokio zemo muzikinio lygio rengini. Pries daug metu tai "eurovizija" visai kitokia buvo. Dabar marketingo ispustas vos ne "politinis" butaforinis konkurselis. Kazkur pries pora metu ar pries 3 (kada ten musu Aivarui nepasiseke) maciau delfyje viena man patikusi komentara: "kodel kazkas neapsiima retransliuoti ir finansuoti Europoje vykstanciu kokiu tai workshop'u jaunu grupiu atrinktu is visos Europos (paciam teko tokiam dalyvaut Austrijoj), gerai nebutinai roko/metalo. Jazz'as, bluesas, galu gale gyvas nuosirdus popsas. (Chebra as uzkietejes metalistas/rokeris bet visada mylejau ir mylesiu ABBA galit mane mushti:)) Tai kokio velnio mes esam verti grusti toki slamsta kaip Eurovizija i savo tautieciu smegenines. Be jokios abejones atsiras labai daug man pritarianciu bet kas is to:)))))
Ar pamenat senaji post'a apie tai kai buvo isrinkta Laura nacionalinej atrankoj. Skaiciau ir p. Rimo.G recenzija vienam puslapyje. Paspausciau ranka nes gryna teisybe. Kodel "mes" saves negerbiam ir blizganciom akim perkam eilini shlamsta is visokiu Svedu? Na ... zodziu mano nuomone manau aiski:)
Nesakau kad Lauros daina beviltiska ar ji pati be talento, bet apskritai dabar atejo laikai kai eurovizijoj gali iseit i scena ir uzhstaugt betone nata: "Yeaaaaaah!!!! where is your hands!!!?? "
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Aha (IP Logged)
May 20, 2005 01:17PM

JO.
Nuuu gdeee zeee ruuucki, nu gde zhi vashi rucki...
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Rimas (IP Logged)
May 20, 2005 02:45PM

Kalbant apie Euroviziją, darant atranką, komentuojant galų gale (tai irgi turi itakos) neturėtų pasisakyti ir diskusijose dalyvauti muzikantai ir muzikologai. Taip sugadinamas visas reikalas. Kodėl pvz. gerb. Užkuraitis vis niekaip neatspėja kas turėtų laimėti ir tipo būna nustebęs. Todėl, kad tai konkursas mėgėjams, plačiai auditorijai, o ne specialistams. Ten reikia šou o ne pilkų pelyčių kauip kad Laura atrodė. Ir balso išskirtinio, tegul nebūtinai labai gero technine prasme. Nebent daina būtų labai vežanti ir įsimintina (Olson brothers pavyzdys).

Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
px (IP Logged)
May 20, 2005 03:21PM

sudu kruva su spangolem ta vizija
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
inferno (IP Logged)
May 20, 2005 03:53PM

mano manymu latviai nusipelne ten pakliuti nes ju daina buvo labai grazhi (man labiausiai ish visu patiko) ir nuoshirdi beje matesi kad bichiukai susidainave ir labai grazhiai balsai derejo na zhinoma jaudinosi jie irgi labai..... ir Laura su savo daina turejo i atrankos pirma penketuka patekti nes ten tokiu bezdariu ishrinko kad net baisu pasidare.... ir kai kurios dainos ir ivaizdzhiai buvo totalus plagijavimas amerikos pop zhvaigzhdzhiu.... kazhkuri ten tai grynai bande celine dion pamegdzhioti.... o baltaruse tai perlenke lazda ten su trim balinem suknelem pasirode per viena daina na kada supras zhmones kad pirmai reikiaa dainuot ishmokti o ne svarovski kristalais nusikabinti juk kiek i shuda medaus bekrautum vistiek shudas bus:))) o latviukai su dzhinsiukais baltais marshkiniais ishejo ir daugeliui fyfachku nushluoste nosis vat :)

ps o shiaip tai toks zhemas lygis tos eurovizijos kad baisu pasirode kaip musu kadais pop art festivalis ... priesh kelis metus bent gyvas orkestras buvo o dabar tik kuo daugiau blizguchiu kaip kokie papuasai mes gal kad blizgint mums akis?????
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Fino (IP Logged)
May 20, 2005 04:05PM

Del dainavimo: ir liet, ir LAtviu (labiausiai) , ir estu dainavimas buvo prastas. Bet..didziausia ispudi man paliko Estu pasirodymas, antroj vietoj - tu rokeriu - pederastu. Nes ju daina praskambejo ir buvo atlikta kokybiskiausiai. Vis gi tai buvo geriausias Lauros dainavimas per visus Jos pasirodymus. Bet geriau tegul muzika uzsiima profai negu tie, kuriems tai yra antram plane.
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Fino (IP Logged)
May 20, 2005 04:07PM

Estai geraja prasme. Nes prastas dainavimas, ziurint i pasyrodyma, nebuvo toks baisus...Show ir padavimas, ir daina - SUPER!!!
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Warlock (IP Logged)
May 20, 2005 04:47PM

Man kaip roko megejui tai labiausiai patiko norvegai. Ju daina nors kazka ir primena, taciau yra tikrai nebloga. Zhinoma su apranga gal shiek tiek ir persistenge, taciau susikure toki ivaizdi tai ir px. (Man vokalistas primine kazkuri is KISS'u) :) Daina mano manymu gana vezhanti.
Nors ir paciam keista bet patiko esciu pasirodymas. Ta daina kazkuo idomi. Matyt del savo linksmumo ir paprastumo. Kai wasara netoli tai galima ir tokiu paklausyt :)
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
oK (IP Logged)
May 20, 2005 06:00PM

Jai netruksta jegos ,galbut susijaudino ir persistenge, o balsa turi tikrai stipru
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Siaip ciuvas (IP Logged)
May 20, 2005 09:22PM

oK Parašė:
-------------------------------------------------------
> Jai netruksta jegos ,galbut susijaudino ir
> persistenge, o balsa turi tikrai stipru


o gal ne savo diapazone dainavo? Aisku susikaustymas tai matesi be teleskopo, patirties stoka... Butu vestuvese kelis metus padainavusi, viskas butu lengviau :)
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
**Rimas G. (IP Logged)
May 20, 2005 10:31PM

Kai dar dainavo naminėje atrankoje, pasirodė, kad viskas galėtų būti kokia maža tercija aukščiau, tačiau po Kijevo labai suabejojau ar jai tai apskritai pasiekiama. Ir ar iš viso tai galima laikyti normaliu vokalu, jei jau turi kokių nors ne užstalės pretenzijų. Balsas yra apskritai toks dalykas, kurį ne tik galima, bet ir reikia lavinti. O jei nori vadintis vokalistu - tiesiog privaloma. Tai mergaitei matyt niekas to neišaiškino.
Ir panašia tema anekdotas:
Vienas triūbočius (trimitininkas, kaip dabar liepiama sakyti) po daugelio metų "prastovų" sugalvojo vėl užgroti. Emė užsiiminėti. Po kiek laiko kolegos neiškentę ir klausia: - kodėl tu visą laiką bandai paimti tik trečios "do" ir nieko daugiau?
Tas atsako: - Todėl, kad aukščiau nebepaimu, o žemiau nebeskamba.
Mažas konteksto paaiškinimas: trečios "do", tai tokia nata, kuri yra pradedančių triūbočių svajonių įsikūnijimas. Savotiškas Rubikonas. Tarp kitko, tai pasakytina ir apie tą rūšį vokalistų, kurie turi garbės vadintis tenorais.
Taigi - biškį po biškį, little by little...
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
GINTARTAS (IP Logged)
May 21, 2005 12:36AM

geras RIMO G. anekdotas:
Vienas triūbočius (trimitininkas, kaip dabar liepiama sakyti) po daugelio metų "prastovų" sugalvojo vėl užgroti. Emė užsiiminėti. Po kiek laiko kolegos neiškentę ir klausia: - kodėl tu visą laiką bandai paimti tik trečios "do" ir nieko daugiau?
Tas atsako: - Todėl, kad aukščiau nebepaimu, o žemiau nebeskamba................
....
Tai davai dabar visus issaudykim - kurie nepaima, kurie nebeskamba, kurie skamba tik auksciau, kurie paima tik 3do.
Vat uz tai LT ir klesti tik psiaudo popsinis jazz"as( duchams nesuprast...-atseit...) ir popsucha - geri, kieti muzikantai kazhkodel savo noru groja kazkoki meshla- atseit rinka tokia- NU NENERVUOKIT....
LTV gerai ir dare, kad dave visokiems gaidukams pasireikshti per Eurovizijos atranka, kuo daugiau jaunimelio sviezaus bus , tuo geriau-ishaugs, o kietiakai, kur labai krutai pz-davoja - tai matai savigarba neleidzia dalyvauti kartu su pz-davojamaisiais- KOKIA LT TOKIOS IR ZINIOS- kas gerai tai gerai..alus geras.....
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
artiomo (IP Logged)
May 21, 2005 02:09AM

o aplamai hebryte reikia i eurovizija leisti musu estrados princa ryti cicina! zmogelis perejas ir ugni ir vandeni ir sudo ragaves,vienu zodziu uzgrudytas biciukas! uzliptu i cena ,suvarytu gabaliuka koki ramiu feisu ir vsio.........
ir tikrai butu geriau uz laura ......Na cia mano toks linksmas pamastymas...... o kas liecia ta didyji muzikologa uzkuraity ,tai jam reiketu duoti kastuva i rankas ir leisti griuviu kast,o ne reikst kazkokia tupa nuomone .......!
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
inferno (IP Logged)
May 21, 2005 04:43AM

na kaip bebutu bet sedint fotely ir ryjanchipsus su alum bepigu kritikuoti bet kai isheit reiktu bent i penkis kart mazhesne arena apsimyzhtu ne vienas:))) Gerai ten viskas su ta laura buvo. tikrai zhmogus rizikavo... nes po aivaro fiasko ir tai kas jo lauke namie tai bet kuri pradedanti grupe gali po nesekmes konkurse suzhlugti nes tautiechiai kerta zhiauriai ..:) o aivaras or gera ba;sa turi ir yra tikrai intelektualus zhmogus bei geras kurejas... galejo tada bavarijos neishmesti ir butu vienais debilais dzendobristais mazhiau lietuvoj:)))
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
**Rimas G. (IP Logged)
May 21, 2005 06:41AM

To GINTARAS
Na, matau, kad ir potekstę reikia paaiškinti.
Apskritai - aš prieš principą "davai iššaudykim".
Mat aš už principą, kad žmogus turėtų pats susivokti, kada "dar nepasiima", "jau nepasiima", o tuo labiau ar iš vis yra šansų paimti. Dideli norai, ambicijos ir realios galimybės (kalbu apie profi kondicijas, o ne apie galimybę perspjauti Balkanus) ne visada, deja, sutampa. Kaip buvo sakoma viename sename rusiškame filime: tak, vypjem za to, čtob naši želanija sovpali s našymi vozmožnostjami.
Liaudžiai visada norisi gero karaliaus, nes senasis "neteisingai" valdo, jaunimeliui pasireikšti, galvojant, kad ilgos kojos arba, sakykim, geri papai jau yra pretekstas būti "kietam". Lipti į sceną duota toli gražu ne kiekvienam. Tam reikia masės savybių. Ir charizmos tame tarpe. Vienos būna įgimtos, kitas reikia išsiugdyti. Arti reikia. Ir visiškai juokingai skamba: mes laaaabai daug dirbom!... , kai kalbama apie vienos dainelės pielavojimą keletą mėnesių. Kuo tu nustebinsi tą Europą, jei mąstymo lygis ir mastelis nesiekia toliau prišnerkšto klubo ar "kišeninės" LTV "dešimtuko" studijos kubatūros? Į sceną lipama paprastai ne tik garžiai atrodyti. Publika laukia, kad jai ką nors kas nors pasakytų. Padainuotų apie ką nors, duotų teigiamos emocinės energijos. Ne sau, bet publikai!
Kokios dar mintys begali kilti, kai matai išsigandusią, įsitempusią mergaitę, kuri pati nelabai ir besuvokia ką daro. Jei jau kalbame apie vos ne pasakiškų sumų investicijas į vieną sumautą dainelę, matyt galvojame apie profi, o ne žaidimus smėlio dėžėje. Aš net nesiginčiju, kad kiekvienai pelėdai savas pelėdžiukas gražiausias, tik būkim ne tik biedni, bet ir teisingi.
O jei apie pačią dainelę... taip, ji gana profi sukalta, skamba neblogai, tačiau yra tik "albuminis" gabalas. Ne daugiau. "Konkursinėje" dainoje turėtų atsirasti vietos ir šiokam tokiam "emociniam spaudimui" į publiką. Kokias priemones pasirinkti - autorių meistrystės reikalas. O dabar tie žuvėdos (autoriai švedai, atseit) ant mūsų galvų sprendė SAVO promotion reikaliukus.
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Sink the pink (IP Logged)
May 21, 2005 09:28AM

O man sitas Eurovizijos konkursas visai nieko - padeda pasijausti isskirtiniu, kadangi turbut esu vienintelis zmogus LT, kuris nemate nei vieno situ konkursu ir kurie visiskai man nerupi (klausiau tuo metu New Order - Regret, ech zmoniu yra pasaulyje). Tiesa pasakius sita Lauros daina visa isgirdau tik vakar (o ir tai man pasirode, kad per viduri buvau truputi issijunges). LT radijas paleido, daugmaz: na, paklausykim paskutini karta, nes kitos progos nebebus. Sudainuota ziauriai, balsas ir dainavimo maniera nepaprastai grubuus. Aisku, meninis lygis netoli lenkia pusbroliu aliuku, o prodiuseriu darbas vaiku darzelio lygio, tadziku prodiuseriai butu ka nors geresnio padare. Dainos yraso finalas pasibaisetinas, bet tai ko noreti is pradedanciuju lygio.
Man rodos sita eurovizija kuo tuoliau, tuo labiau LT populiares - reikia butinai dometis, juk tai toks SH !!! ir kaip ten mus, lietuvius ten .....
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
artiomo (IP Logged)
May 21, 2005 02:14PM

Sink the pink,teisingai patebejai balso ir danavimo maniera kraupi buvo......nezinau kam ji ten forsavo vokala.......,gal kad stipresnis atrodytu....!
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
mutabor (IP Logged)
May 21, 2005 02:44PM

siaip kogero mes liudna ir kiek svajinga tautele, tad nereikejo apsimetineti "modern talking", o grajinti rokeli, apie ka "relanium" ir svajojo pradzioje ir tikrai rezultatas butu buves geresnis,
nereikia galvoti, kad ka nors galima pasiekti apsimetinejimu ar melavimu
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Gintas T. (IP Logged)
May 23, 2005 07:18PM

Nevarykit chebra an mergytes.Nelabai smagu buti paskutinei vietoj.Manyciau yra ir kitu to priezasciu.Mūsų brolius-leituvaučius visa senutė Europa jau labai puikiai "PAŽĮSTA'. :( Todėl ir artimoje ateityje nieko kito nesitikėkim. Tie žmogeliai (europiečiai) kur tik galės tai ir pastatys mus visada į VIETĄ.
Na o mano sub. nuomone tikrai buvo daug blankesnių "artistų"ir toli gražu ne visi lyderiai pataikė į gaidą švelniai tariant. Tačiau yra ir toks posakis kurio negalėtų paneigti net ir pats D.Užkuraitis( rus.) PUBLIKA DūRA, NO ONA VSIO PONIMAET. Taigi ponai-vertina jo didenybė Žiūrovas. Gintas T.
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Dalius (IP Logged)
May 23, 2005 07:35PM

Mano nuomone, kuo toliau - tuo Eurovizijos lygis vis labiau prastėja - kur balkanų muzika ima viršų prieš senąją (ir tuo pačiu moderniąją europą). Todėl nenuostabu, kad tobulesni atlikėjai netampa pirmaujančiais. Ar dėlto labai pergyvena Britų muzikos industrijos super žvaigždės? Čia panašiai kaip mūsų pageidavimų koncertai per telikus (ar Pūko radiją) ar "gyvi" koncertai, renkantys didžiausias auditorijas - karaliauja visokie Antonovai, Kirkorovai, Žentai ir pan. Eurovizija (mano nuomone) greičiau kaip lakmoso popierėlis - savęs pasitikrinimui - jei lyderiauji - tai jau kažkas (greičiausiai) nebe taip;-) Todėl su mūsų Laura ir The Lovers - manau viskas gerai:-))

Dalius
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Minusas (IP Logged)
May 24, 2005 01:45PM

Vistiek mano nuomone latviai pusfinalyje pjove gryba. Musu Laura pasirode tikrai geriau. Kai prasidejus balsavimams uzleido po kokis 20 sek. kiekviena gabala, tai latviu paeme kaip tik ta vieta kur vyko didziausias pjovimas. PAgalvojau nu latvius si karta tikrai aplenkem... Nezinau ar tiek begirdziu..., ar ko nebesuprantu.

Kaip sako vienas prietelius:

Nebezinau kas yra gerai.
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
Minusas (IP Logged)
May 24, 2005 01:47PM

Pasirodymas buvo geras,bet Europa nebalsavo . Kodėl?

Puritoniškiems anglams nepatiko pavadinimas Lovers-jie nesupranta kas yra turėti meilužius. Jiems labiau būtų patikęs pavadinimas Laura and London towers.
Stori vokiečiai visai nesuprato teksto nes pagal juos tėra dvi
kalbos: vokiečių ir kita.
Prancūzai buvo įsitikinę,kad geriausią daininiką B.Canta lietuviai tyčia uždarė į kalėjimą.
Ispanai pažįsta tik Sabą ir Macą,o kadangi jų scenoje
nepastebėjo,tai ir nebalsavo.
Italai visai nedalyvauja nes yra įsitikinę kad geriausia visų
Laikų daina yra Feličita.
Turkai lietuves pripažįsta tik blondines.
Švedai nebalsavo todėl,kad pabijojo lietuvių sėkmės atveju Švediją užplūsiančių Lauros meilužių,kurie išskers dar daugiau senučių.
Suomiai,išgirdę kad prodiuseriai yra švedai,iš karo išsijungė savo
telefonus.
Estams už lietuvius balsuoti neleido aukštesnis estų tautos mentalitetas.
Latviai,kaip tikri broliai ir geri kaimynai šiandien švenčia
kaimynų nesėkmę.
Rusai,kurie visada balsuodavo,supyko ant prezidento Valdo už
sugadintą pergalės paradą.
Balsavo visi juodžiai balkanai ir moldovanai,bet tik vieni už
kitus.
Taip ir likome už borto.

Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
**Rimas G. (IP Logged)
May 24, 2005 04:08PM

Sutinku su p. Daliaus apibrėžimu, tačiau Lauros niekaip nepriskirčiau prie "tobulesnių atlikėjų" kategorijos.
Nenurašyčiau visko tik jiems, tačiau Balkanai iš esmės - agresyvūs. Jų mentalitetas matyt toks. Gretai, bent jau senutėje Europoje, nebeliks nei vienos kašio komandos, kurios netreniruotų buvęs jugas. Tapo vos ne gero tono požymiu pasamdyti porą juodžių ir trenerį serbą. Juma tai nieko nesako?
O aš dar gerai pamenu Sašos Subotos afišas (koncertų tai ne, nes nesilankiau) ir anšlagus Viniaus jau dabar vos ne a.a Sporto Rūmuose. Net juokaudavom: Saša Šeštadienis, nes koncertuoja sportrūmy vos ne kožną šeštadienį.
Tarp kitko... kokie pirmieji įspūdžiai apie "užsienio estradą ir ritmus"(čia tiems, kurie dar sovietinius laikus gerai mena)? Bulgarai, Jugai, Vengrai, na gal dar Lenkai... Radio Polskie z Warsavy...
Taigi - nieko naujo. Ir balsuojam už senus pažįstamus.
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
d.n.s. (IP Logged)
May 24, 2005 04:58PM

swejki
nu kokie chia kartais kieti vyrukai renkasi :) tik pyp ir pyp tegali pasakyti, sugeba keiktis net be keixmazhodzhiu :)
labai idomu pasidaro suzhinoti ka tokio kieto jie patys yra nuveike ???
gal nesivarzhykite kolegos ir paporinkite apie savo pasiekimus, etc. !!!
manau kad visi esam ish tos pachios ar bent jau kaimynines smelio dezhes.
tikrai gerbiu chia rashanchius protingus zmones ir ju mintis.
niekaip nesuprantu kodel shiame forume taip dazhnai varoma ant D.Uzkuraicio ? nu puikus muzikologas/kritikas ir t.t. yra. parodykit daugiau kompetencijos turinti??? pyxtat kai teisybe jums i akis pasako ???
nors nepazhystu, bet gerbiu shi veikeja.
Laura eurovizijoje pasirode visai normaliai, argi nematete/negirdejote ten daug blogesniu, tiesiog blogu pasirodymu kurie pateko i finala ?
ech kietuoliai, juk dauguma ish chia esanchiu irgi popsa gaminat :) :) :)

Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
fiddler (IP Logged)
May 24, 2005 05:30PM

Aga, Uzkuraitis labai puikus muzikologas, M.Jackson'o dainos per atrankini tura nesugebejo atpazinti. A kaip praeitais metais skambant kazkieno dainai giriesi, kad gyvena viename aukste su Ruslana. Ir tokiu liapsusu n+k galima priskaiciuoti.
As nesuprantu kodel po tiek nesekmiu neatsistatidina Lietuvos eurovizijos organizatoriai? Jei nesugebi, tai nedaryk.
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
d.n.s. (IP Logged)
May 24, 2005 05:42PM

ish kur pas jus tox uzhkoduotas pyktis ???
beto M.Jackson'as ne kazhkox etalonas kuri butinai reiktu atpazhinti ish pirmuju akordu :)
o prie ko chia organaizeriai ? kada atlikeju geru atsiras, tada viskas ir bus ok!
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
mutabor (IP Logged)
May 24, 2005 06:01PM

izraelis zjb buvo
Re: Eurovizija. Jūsų nuomonė.
fiddler (IP Logged)
May 24, 2005 06:01PM

Kaz kaip intuityviai jauciu, kad jei konkursa organizuotu koks Valinskas, tai rezultatai butu minimum neblogesni uz Lauros pasirodyma. Organizatoriu vaidmuo toks pat svarbus, kaip ir atlikeju. Nebutu Epstein'o gal ir Beatles nebutu. O atlikejus galima pasikviesti is zagranicos. Kol kas geriausia rezultata pasieke trio Jennings + Chegewara + Jonas Jonaitis.
Sorry, only registered users may post in this forum.