midiaudio logo

pieluojamo slenkstelio kvapas

kwlw (IP Logged)
July 31, 2010 06:46PM

Sugalvojau ash chia kazkaip papieluoti slenksteli gitarai (nut'a). Teorishkai jis turejo buti plastikinis. Tachiau pieluojant pasklido tipinis odontologinis kvapas, kai itin uolus dantistas gerai brukshteli savo grazhtu per danti ir pakvimpa keptu kaulu. Kas yra keista ir netiketa (na ash atskirai laikau slenkstelius/ruoshinius kaulinius ir plastmasinius, shitas buvo priskirtas plastmasiniams). Ish MA pirkti plastikiniai slenksteliai pjaustant smirda plastiku.

Klausimas - ar kauliniai nut'ai (kupranugario kaulas jei gerai pamenu?) pakaitinti turi smirdeti kaip zhmogaus dantis. Ar visgi yra kazkokia kitaiska plastmase, kuri ne tik yra panashi i dantis pagal spalva, bet dar ir smirda kaip pakepintas dantis :). Burzhujai forumuose atsiliepia apie specifini kvapa, bet kadangi jie ten ish buivolo rago ar kokio bieso daro - tai manau kvapas ne kaip danties.

Zhinomai kauliniu slenksteliu shiuo metu nenoriu pieluot, nes jie arba ant gitaru, arba mazhoka mesos ant ju. Jei niekas nezhinos - matyt reikes visgi koki kampa atsargiai padrozht.

Sau
Re: pieluojamo slenkstelio kvapas
jumbo (IP Logged)
July 31, 2010 11:34PM

Kaip speju Edwards slenksteli pielavai, nes jie deda kaulinius:) kaip ir ESP. Nors stai rezgu tokia minti is varioko pasigaminti, pasiziuret su kuriuo geriau butu :)
Re: pieluojamo slenkstelio kvapas
kwlw (IP Logged)
August 01, 2010 10:11AM

jumbo Wrote:
-------------------------------------------------------
> Kaip speju Edwards slenksteli pielavai, nes jie
> deda kaulinius:) kaip ir ESP. Nors stai rezgu
> tokia minti is varioko pasigaminti, pasiziuret su
> kuriuo geriau butu :)

Edwards slenkstelis yra zhinomai kaulinis ir laukia savo eiles, bet kol ranka neatkalta - visas kanchias patiria eksperimentinis zhabanezas.

Kol kas negaliu geriau prapieluoti nei japonas. Ne visi juk (kaip kad pac esi) yra talentai "na vse ruki". Man buna ir ranka slysteli, sprusta (sugadinant menesio darba per sekunde), ir seip kartais kreivai gaunasi ;). Rankos zhodzhiu ne auksines. Del to tenka vargti su "practice makes perfect" tipo uzhsiemimais (naudojant pigias medzhiagas) ir tarkuotis nagus, pirshtus, etc. O vargshui eksperimentiniam zhabanezui tenka visa tai kesti.

Kai jau rezultatas tenkins - teks "pasislinkti" ir japonams :). Juolab, kad edwos nut'u nesu iki galo patenkintas (ish esmes visas tas pielavimas del to ir uzhvire).

Kalbant apie varioka - nzn. Sunkoka gauti toki gabala, nes niekas tau neparduos tai paprastai lapo atraizhos. Geriausiu atveju sheshiakampio ar ishvis aplavaus strypo gabala reikes pirkt. O ish kokio vandentiekio chiaupo pjaustyti su bulgarke - kazkaip nepadoru, be to kinishka bronza nevienalyte ir greit zhaliuoja. Papraschiau ruoshini turbut ebejui kokiam nusipirkt. Bet chia jau aukshtasis pilotazhas, man pakaks kaulo. Bent jau kol kas.

Sau
Re: pieluojamo slenkstelio kvapas
vytux123 (IP Logged)
August 02, 2010 12:01PM

paprasciausias budas gauti vario, tai is kontantiniu sujungimu, tik kad jis ten yra labai grynas ir juoduos ir oksiduosis, bus labai negrazu.
Re: pieluojamo slenkstelio kvapas
jumbo (IP Logged)
August 02, 2010 12:09PM

Galima lakuoti :)
Re: pieluojamo slenkstelio kvapas
kwlw (IP Logged)
August 03, 2010 07:49AM

vytux123 Wrote:
-------------------------------------------------------
> paprasciausias budas gauti vario, tai is
> kontantiniu sujungimu, tik kad jis ten yra labai
> grynas ir juoduos ir oksiduosis, bus labai
> negrazu.

Tai, kad lyg muzikoje naudojamas ne grynas varis, o zhalvaris. Ar ash vel kazka ne taip suprantu?

Ir kaip ji realiai atskirti nuo bronzos - bbz. Vieni sako, kad kranai zhalvariniai, kiti, kad bronziniai. Pagal kaina, tai zhalvaris :).

Sau
Re: pieluojamo slenkstelio kvapas
jumbo (IP Logged)
August 03, 2010 11:50AM

nu taip... stai ir issivercia netgi.
brass - zalvaris, copper - varis.
Sorry, only registered users may post in this forum.