midiaudio logo

midiaudio.com prikimas

krl (IP Logged)
December 08, 2010 07:30PM

labas kolegos,

norėjau paklausti kaip čia su pirkimu internetu, kaip su sutarties pasirašymu, su palūkanomis, lizingu (kurio linkai neveikia prie prekių, bent jau usb interfeisu tuscamo)? nes informacijos čia niekur nerandu, ačiū už protingus atsakymus
Re: midiaudio.com prikimas
Ignas G (IP Logged)
December 08, 2010 09:20PM

Sveikas, kolega.
Visu pirma pas mus forume zmones renkasi su vardais ir pavardem.
Tie kuriu nepalauze paranoja isideda ir nuotrauka.

Visu antra tokie klausimai uzduodami ir atsakomi el pastu arba telefonu.

o dabar apie pacia problema. Pirkimas lizingu internetu negalimas ir nebus galimas, kol bankai neprades teikti lizingo sutarciu sudarymo internetu paslaugos (o tai greitai neivyks, nes nelabai aisku kaip apsisaugoti nuo netikru pirkeju ir pirkimu svetimu vardu). Praejo tie laikai, kai atsineses mamos paso kopija galejai pasiimt kompiuteri issimoketinai:)

Iprastas pirkimas vyskta paprasta eiga - susirenkate ka norit isigyti i krepseli, patvirtinat, gaunat pasiulyma prekems, apmokate ir, kai mes gauname Jusu pinigus, gaunate savo prekes i namus.
Re: midiaudio.com prikimas
Ignas G (IP Logged)
December 08, 2010 09:22PM

Jei visgi domina butent pirkimas lizingu - galit uzbegt i betkuria is musu parduotuviu - pateiksim jusu duomenis bankui, kad ivertintu galimybes suteikti lizinga. Paprasta ir neskausminga.



Edited 1 time(s). Last edit at 12/08/2010 09:23PM by Ignas G.
Re: midiaudio.com prikimas
krl (IP Logged)
December 09, 2010 09:09PM

nėra tai būtina, deja neužsuksiu, nes esu studentas iš panevėžio ir nemanau kad pavyks atvažiuoti, galvojau galima internetu čia viską, suklydau, mano kaltė :)
Re: midiaudio.com prikimas
Ignas G (IP Logged)
December 09, 2010 09:19PM

Tuomet yra kita galimybe - mes rasom jums pasiulyma irangai, kuria norit isigyti, o jus savo ruoztu randat, kas jus finansuoja (kad ir tas pats snoro kioskelis savam mieste). Pateike dokumenta irodanti jums suteikta lizinga gausit is musu preke.
Sorry, only registered users may post in this forum.