midiaudio logo

Mikrofono siuntimas pastu?

kosh (IP Logged)
June 22, 2011 05:30PM

Sveiki, reikia issiusti kondensatorini mikrofona pastu. Beabejo siusiu pacia geriausia siunta, ten greitas pristatymas, track numeris ir t.t... Dabar klausimas toks:
Gal kam teke taip pat siusti mikrofona? Kaip tinkamai supakuoti, kad rimtieji pastininkai jo nesugadintu? Burbulines pleveles vien tik neuzteks manau?
Beje mikrofonas su dezute, ideklu odiniu ir t.t. zodziu visas komplektas.
Laukiu patarimu.
Dekui
Re: Mikrofono siuntimas pastu?
Aurelijus (IP Logged)
June 22, 2011 05:34PM

Daug daug Burbulines pleveles + Dviguba dezute, turetu apsaugoti.

Dar rimciau ivynioti i burbuline plevele. Paskui isskopti putplastyje (putplascio storis turi buti bent 4-5 cm storesnis nei suvyniotas mikrofonas burbulineje pleveleje) tokio dydzio anga, (vienoje ir kitoje puseje po 1/2 dydzio anga) ir tada i keturgubo storio dezute.

---
Ein bisschen funk abgeben
Re: Mikrofono siuntimas pastu?
Domantas (IP Logged)
June 22, 2011 08:09PM

o kur švininė perdanga nuo radiacijos ?
Re: Mikrofono siuntimas pastu?
laurynas.lt (IP Logged)
June 23, 2011 12:09AM

Žodžiu, be konvojaus neapsieisi, kosh ;/
Re: Mikrofono siuntimas pastu?
Zilvinas M (IP Logged)
June 23, 2011 03:41PM

Gausi pats vaziuoti
Re: Mikrofono siuntimas pastu?
kwlw (IP Logged)
June 23, 2011 07:02PM

kosh Wrote:
-------------------------------------------------------
> Gal kam teke taip pat siusti mikrofona? Kaip
> tinkamai supakuoti, kad rimtieji pastininkai jo
> nesugadintu? Burbulines pleveles vien tik neuzteks
> manau?

Seip pakavimo menas jau yra komercishkai ishtobulintas. Jei veiksmas butu buves Vilniuj - buchiau galejes duot tinkamos medzhiagos. Pilna konteineri ishmetem kaip tik :(.

Zhodzhiu trapus dalykai yra pakuojami i burbuline plevele. Sluoksniu kiekis priklauso nuo trapumo laipsnio. Tada i dezhute ishklota storu porolonu. Arba i dezhute su "sausainiais" - tokie putplaschio gabaliukai kuriuos smagu lauzhyti ir sheip jie atrodo valgomi. Arba i dezhute su "airishku oru" (sealed air). Kas ish esmes yra burbuline plevele su labai dideliais burbulais. Arba i dezhute su polietileniniu putplaschiu (na burbuliukai smulkus, atrodo kaip putplastis, bet tvirtas. Arba i dezhute su paprastu putplaschiu. Taip supakuota precizine elektronika atvazhiuoja apspardytoje dezhe, taciau sveika. Galima gofruoto kartono armonikelemmis prilankstyt. Fantazijos zhodzhiu reik turet :).

Sau
Re: Mikrofono siuntimas pastu?
ISG (IP Logged)
June 28, 2011 10:21AM

:) Kondensatorinis mikrofonas tikrai nera pats trapiausias daiktas kuri galima transportuoti. Pats dirbu su medicinine diagnostika, tai patikekit, mikrofonas su kai kuriais medicininiais daikciukais palyginus tai kaip porcelianine stikline ir plaktukas. Paimi deze, prigrudi belekokio minksto daikto taip, kad pats mikrofonas nejudetu dezeje. O kaip manai kaip vyksta transportavimas is gamintojo iki lietuvos pvz? Paprastose gamyklinese dezese isvis be jokio paralono... :)
Re: Mikrofono siuntimas pastu?
ura (IP Logged)
June 29, 2011 10:47AM

Nu ir diskusija, kaip jus manot, kaip tie mikrofonai atkeliauja is gamintojo? Tai jei turi originalia pakuote, tai praktiskai nieko ir nereik dadet (na galima papildoma karta i burbuline plevele ivyniot).

Juk is gamintoju prekes gaunamos taip pat per siuntu tarnybas ir kurjerius, lygiai tuos pacius kur ir kosh pats siusi..

----------------------
Have you ever heard?
http://www.startfm.lt/ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.174641382578273.33558.100000972361855&type=1&l=0afdbcb510
Re: Mikrofono siuntimas pastu?
Aurelijus (IP Logged)
June 29, 2011 03:06PM

Domantas Wrote:
-------------------------------------------------------
> o kur švininė perdanga nuo radiacijos ?

Švinas labai padidintų siuntimo kaštus. Daug sveria. Nuo alfa ir beta dalelių apsaugos ir keturgubas kartonas. O nuo Gama... na tikėkim gama spindulių pavyks išvengti.

---
Ein bisschen funk abgeben
Sorry, only registered users may post in this forum.