midiaudio logo

Laney cub10 power lempute...

kwlw (IP Logged)
February 18, 2012 07:29PM

Kadangi pershalau ir sedzhiu namie - nusbrendzhiau nupusti dulkes nuo savojo CUB10. Lempute ir ankschiau taikiai mirksedavo i takta, bet galiausiai nustojo ishvis shviesti. Ko pasekoj pamirshau ampa ijungta pusdieniui, kas ir patapo stimulu problemai ishspresti. Nusukus dangteli, buvo aptiktas neaishkus daiktas, kas, kaip paaishkejo yra laikiklis mazhai kaitrinei lemputei. Ant kurio shono papieshtas kazkoks jeroglifas ir parashyta 6.3v. Mano manymu tai ne LED, nors ant platos prie jos laidu parashyta LED ONLY :). Ishsisuka kaip paprasta lempute. Pajungta idomiai - nuo lempu kaitinimo, del ko isukti paprasta lempute ten negerai, nes visu pirma kais, visu antra apkraus papildomai lempu kaitinima. Mano atveju tai visa ta fignia tiesiog nekonktaktavo lizde, stipriau paverzhus lempute - problema ishsisprende. Kazkokiam filipiniechiui (ar kokios chia shalies forumas) - teko problema spresti radikaliau (yra ardymo fotkes ir kiti zharnokai):
http://talk.philmusic.com/index.php?topic=155989.msg3258705#msg3258705

Bendru atveju ta shviesele - yra shitu kubu beda, kiek machiau net CUB10 kur buvo MA padetas testiniam kambariuke - jau mikrsejo. Lempute shiaip man patogiausia buvo [b]ishsukt[/b] ir po to isukt - su senu rusishku pincetu. Be pinceto - daug daugiau hemorojaus, su kuo ir susidure zhmogus linke aukschiau.

Zhodzhiu - jei mirksi arba nebeshviechia shviesele ant kubo, reikia susirasti pinceta ir pamegint paverzht.

Sau

If you scratch surface of any skill - you will find thousands of hours developing it
Re: Laney cub10 power lempute...
TNTguy (IP Logged)
February 18, 2012 08:02PM

Pas mane cub12 ir lygiai taspats, kartais šviečia ryškiai, mirksi, kartais išviso nedega ir grojant.. buvau ir aš palikęs pusdieniui ampą.. :))

Bet pas filipinietį tai vienas kontaktas visiškai atšokęs buvo?



Edited 1 time(s). Last edit at 02/18/2012 08:04PM by TNTguy.
Re: Laney cub10 power lempute...
kwlw (IP Logged)
February 18, 2012 08:19PM

TNTguy Wrote:
-------------------------------------------------------
> Bet pas filipinietį tai vienas kontaktas visiškai
> atšokęs buvo?

Galbut jis persistenge ishiminedamas ta lempute. Sakau, paimi pinceta ir neskubedamas pasukioji i shonus. Jei sukasi pagal laikrodzhio rodykle - dasuki kiek eina, tada ijungi kuba ir zhiuri kas gavos. Jei shviechia, ko ten ardyti ta "lempute" :).

Sau

If you scratch surface of any skill - you will find thousands of hours developing it
Re: Laney cub10 power lempute...
TNTguy (IP Logged)
February 18, 2012 08:22PM

Tai gal ir pas mane padėtų, bet kai aš tokiais dalykais nelabai užsiiminėju tai nežinau ar verta, kažkaip pripratęs jau :D
Re: Laney cub10 power lempute...
kumpiz (IP Logged)
February 18, 2012 10:17PM

Man irgi mirksejo.
Paimi ta lempute i rankas ir padedi i kampa. Nafik jos reik.
Re: Laney cub10 power lempute...
ilmis (IP Logged)
February 19, 2012 01:06AM

Jo same stuff čia, prisukau ir įstačiau minkštos gumos gabaliuką kad nesisukinėtų nuo vibracijų, išssisprendė 100 procentų :)
Re: Laney cub10 power lempute...
andrej-l (IP Logged)
February 21, 2012 11:49PM

Tokia pat problema turejau su CUB12R, cia situ kubu silpnoji vieta. Tik ijungus kuba mirksejo apie pora minuciu paskui visai uzgesdavo... Atsisukau raudona stikliuka ir stipriau isukau lempute, kolkas viskas ok.

Kadangi cia tiek CUB 10/12 "juzeriu", norejau suzinot gal kas bandet modifikuot/upgradint savo aparatus (keist garsiakalbius, lempas, trafus, kondikus ir tt.)? Ar juntamai pasikeite garsas po upgrado? Pasidalinkit patirtim.
Sorry, only registered users may post in this forum.