midiaudio logo

Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2

(IP Logged)
March 23, 2012 01:12PM

Sveiki,
gaila, kad neturejau sanso pasisakyt originaliojoje temoje, nes ji jau uzrakinta, tiesiog norejau pasisakyti apie dalykus, kurie, buvo neteisingi/klaidinantys ar nepasakyti. Ir Robertai, neturiu nieko pries tave ir tikrai nepykstu ar nesistengiu kazkaip kersyti ar dar kazka daryti ta linkme, tai tiesiog butu juokinga. As tave gerbiu ir noriu ir toliau, kiek tai imanoma palaikyt su tavim gerus santykius. Tiesiog noriu, kad, taip sakant, butu suteikta galimybe pasisakyti abiems pusems. Nors, is tavo citatos "Gana puikiai sutarėme su jo savininku ir adminu Stopke" zodis "sutarėme" yra būtasis laikas.

Cituoju Roberto zodzius: "Šiandien buvo ištrintas mano profilis. Aš su tuo sutikau..."
Tai netiesa. Robertas man paskambino ir pats paprase istrinti jo profili, as nepiriestaravau ir profili istryniau. Nebuvo net jokiu minciu patiems ji istrinti ar uzblokuoti.

Kadangi dauguma Midiaudio forumo lankytoju, matyt nestebejo visu Roberto veiksmu Muzikantams.com forume ir ten kildavusiu nesusipratimu, as, kaip tai mates galiu pasakyti, kad negalima sutikti su tuo, kaip situacija nusviete Robertas, nes tai gal tik is dalies yra tiesa. Ir as parasysiu si ta, ka pastebejau as pats:
1. Robertas, matyt del savo karsto budo, palyginti daznai isiveldavo i konfliktus su kitais forumo dalyviais, tarp ju ir su moderatoriais, kurie taip pat yra zmones, turintus savo nuomones ir kantrybe, dirbantys visuomeniniais pagrindais. Neneigiu jo dideles kompetencijos ir ziniu tiek muzikiniu, profesiniu tiek patirties, tiesiog esu pastebejes kaip jam isprusdavo zeminantys zodziai kitiems vartotojams, kad jie nenusimano vienu ar kitu klausimu, ir duodavo suprast, kad jis pats nusimano, nors neabejoju, kad, turbut visais tais atvejais jis zinojo geriau uz respondentus, taciau tai buvo neetiska is jo puses taip elgtis.
2. jokios diskriminacijos vien del to, kad jis is Kauno nebuvo, forume labai daug zmoniu, iskaitant ir moderatorius, kurie yra ne tik ne vilnieciai, bet ir is Kauno
3. Robertas daznai leisdavo sau pats save menkinti/niurzgeti/verkslenti apie save dar niekam nieko jam nepasakius tose temose ir jau nekarta ne vienam zmogui buvo uzkliuvusi tokia jo "politika". Cituoju:
"kol forumo administracija neanuliavo mano userio ir dar galiu čia prisiloginti..."
"Priprates čia prie užsipuolimų kitaip sureaguoti negalėjau..."
"po visų keistų konfliktų su kai kuriais forumo dalyviais..."
Neturiu laiko ir nenoriu ieskoti ir cituoti toliau, bet tai budavo tokie pasakymai, kaip "kadangi cia esu nekenciamas", "kadangi vis neitinku moderatoriams" ir t.t. ir pan.
4. mano posakis "visiems geras nebusi" visiskai nereiske, to, kad Robertas buvo blogas ar blogesnis uz kitus ir reikejo ta blogi sunaikint ji pasalinant is forumo. Kaip jau minejau, jis pats pasiprase, kad ji vartotojas butu panaikintas. Mano pasakymas turetu buti traktuojamas, kaip "negaliu, del Roberto asmeniniu nesutarimu su vienu is moderatoriu ju abieju dirbtinai sutaikyti arba istrinti moderatoriu, kuris atidave keleta metu forumui tik del dvieju zmoniu tarpusavio pykciu." Negaliu pasakyt, kad tas moderatorius yra angelas, nes ir pats toks nesu, bet ziurint perspektyvoje tiek moderatoriaus, tiek paties Roberto geri darbai Muzikantams.com forume gerokai persveria visas blogybes.
5. "Nes aš asmeniškai skirtingai nuo jų nemanau kad baninimas yra diskusijos forma" - Robertas nera "isbanintas"
6. "Aš manau kad su visais reikia diskutuoti..." as irgi taip manau, tiesiog kai kurie zmones kartais tiesiog yra nesukalbami arba pradeje diskusija nebenori diskutuoti. Panasiai, kaip p. Gintauto atveju, kuri puikiai prisimenu, kai zmogus tik atejes "i svetima smelio deze" paprasytas laikytis taisykliu pradejo mus koneveikti, kad mes kvailiai ir taisykles musu idiotiskos. Tada prasidejo diskusija, kurios pasekmeje visvien visi liko savose barikadu pusese. Anuokart tikrai buvo neteisiu abiejose barikadu pusese, bet "riausiu" sukelejas turejo bent jau atsiprasyti, kad elgesi netinkamai o ne toliau drabstytis purvais. Turime specialu skyriu ir tema, kur galima diskutuoti apie taisykles ir ju taikyma, siulyti savo variantus ir argumentus ir tie, kam tai idomu zino, kad yra atsizvelgiama i konstruktyvia kritika.
7. "tikrai negalėčiau pavadinti muzikantams.com laisvu forumu" - laisve tai nera anarchija, kai visi, prisidengdami terminu "demokratija" gali daryti tai ka nori. Taip kaip ir midiaudio forume, musiskiame taip pat negalima daryti bet kam visko ko jis nori, nors yra tam tikru skirtumu, kaip kad vienas forumas yra nekomercinis ne pelno siekiantis, su nemokamai dirbanciu personalu motyvuotu tik tuo, kad LT muzikantai taptu labiau ispruse ir turetu vieta maloniai bendrauti, todel tam tikru taisykliu pagalba besistengiantys kaip imanoma sumazinti moderavimo laika ir metodus ir prasantys, kad vyktu "savimoderacija" kai kiekvienas vartotojas nuo pat pradziu prisilaiko visuotinomis naudojimosi forumu taisyklemis; ir komercines imones forumas - komercinis irankis, kuris, be kita ko yra dar vienas imones irankis generuojant imonei lesas ir ipareigojant moderatorius ir personala elgtis atitinkamai su forumo dalyviais (kaip privacioje gimnazijoje, kai neapsimoka stengtis ismokyti vaiku gerai o netikusius isvaryti, nes jie nesa pinigus) - potencialiais pirkejais ir sakantis, kad tik ju forume absoliuti laisve.

http://www.muzikantams.com/rules.php - cia yra kai kuriems taip neitinkancios taisykles, kurios siuo metu "veikia". Kazkada buvo kitos taisykles, bet kaip ir istatymai, su laiku ir suinteresuotu zmoniu pastangomis jos buvo gludinamos ir koreguojamos.

Dar karta pasakysiu, kad siuo "rasiniu" tenorejau, pasakyti kita tiesa, nes visada yra 2 tiesos ir tam, kad susidaryti bendra vaizda reikia isgirsti jas abi. Niekam neturiu jokiu pretenziju, pries nieka nesu nusistates, nieko nenorejau izesti, ypac Roberto, labai atsiprasau, jei visgi kazkas isizeide. Nebenoriu daugiau sia tema diskutuoti ir butu malonu, jei nepultumete toliau knaisiotis purvinuose skalbiniuose, todel uzverskime si puslapi kiekvienas padares sau savo isvadas.

Geros visiems dienos ir gero pavasariskai silto savaitgalio.

==============================================================================
[url=http://www.muzikantams.com][b]http://www.muzikantams.com[/b][/url] - jei domina patogesnis ir malonesnis bendravimas su Lietuvos muzikantais, laukiame taves uzsukant i sia diskusiju svetaine
==============================================================================
[url=http://www.myspace.com/ruinationband][b]http://www.myspace.com/ruinationband[/b][/url]
[url=http://www.ruination.lt][b]http://www.ruination.lt[/b][/url]
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
(IP Logged)
March 23, 2012 01:18PM

Beje, paziurejau statistika, siuo metu nera ne 1 "isbaninto" vartotojo. Net patys pikciausi forumo "nusikalteliai" budavo "apraminami" laikinu prieigos ribojimu iki 2 savaiciu laikotarpiui. Per visa forumo gyvavimo laikotarpi, paciu vartotoju prasymu buvo istrinta ne daugiau nei 10 vartotoju.
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
fiddler (IP Logged)
March 23, 2012 07:01PM

manau situacija gali isgelbeti tik poligrafo tyrimai Robkei, Stopkei ir Salvijui ar kaip ji ten dar vadina.
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
Domselis (IP Logged)
March 23, 2012 10:44PM

derp
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
stratlt (IP Logged)
March 24, 2012 12:45AM

Stopke, Tavo poste yra daug netiesos. Tiesiog suprantu tai kaip intrygų tesimą. Taip, pasiprašiau pats kad ištrintų. Nes neišlaikiau Salvijaus puolimų.
Stopke, neužsiimk šmeižtu. Pagaliau ne viska žinai kas tavo forume darosi. Žmonės matė. Taip, esu karšto būdo, bet ribų neperžengiu. Ir šitas Tavo postas dvelkia arogancija ir noru bet kokia kaina susigražinti reputacija kurios nepraradai. :) Tas ir yra keista.
Isiveldavo į konfliktus? Tai kad tai buvo tie patys moderatoriai. Plius jei žmogus turintis žinių gyvenime tik iš youtube pradėdavo puolima - aišku kad atsakydavau.

Taip Ainiau, laisve nera anarchija, bet laisvė turėti savo nuomone ir būti neapipiltu srutomis tarkime Salvijaus (kuris mano nuomone superinis muzikantas anyway) turi būti.
Man atrodo net nesupranti nuo ko viskas prasidejo. Puse metu atgal bandziau apginti Tavo forume zmogu kurio net nepazystu. Zmogus parase skelbima bet nepridejo kontaktų. Aš laikausi nuomones kad forumuose Private message jau yra kontaktas. Ir tarkime mes laikomes konfidencialumo jei zmogus pageidauja. Jūs tą žmogų puolėte, o aš suabejojau kad tai yra protinga. To užteko moderatoriams ir konkrečiai Salvijui - "nepatinka taisyklės - valik n... is cia... Crazy....
Negalima nieko diskutuoti. Moderatoriai dievai. Idiotizmas. Paskaitai jusu tema - koks nors zmogus nori ishsiregistruoti. Vietoje to kad ishlaikyti useri Hellion sako "gerai, jei nori ishregistruosime" . Kas cia per forumas jei nebrangina vartotojų?

Taip, aš nebuvau išbanintas. Buvau priverstas išsibaninti pats...
Manau kad viena iš problemų kodel Hellion taip manes nemegsta yra todel kad jis dabar užsiima tuo pat verslu kaip ir aš. Matyt kalta kažkokia konkurencija? aš esu eilinis Midiaudio vadybininkas, Hellion bando daryti savo bizni - ok. Bet kam intrygos už nugaros???
Midiaudio forumas nors ir valdomas biznio taip pat yra laisvas ir necenzuruojamas (išskyrus keiksmažodžius ir pan), todel nereikia prisidengti Ainiau tuo kad esi nepriklausomas. Tu laisvai gali ateiti pas mus ir pasakyti kad ESP arba Laney yra šudas. mes padiskutuosime apie tai, ir laimes skaitytojai ar dalyviai. Ne mes. Nes Tavo posto mes tikrai netrinsime. Taigi pas mus demokratija, ne anarchija. O pas jus moderatorių autokratija.

Peace!
P.S. Dabar pats pagalvok... Jūs priverčiate išeiti žmones kurie nori ir gali būti jūsų forume, atnešti žinių ir naudos.... Kam po velniais tada ta forumą daryti? Tam kad 3-4 žmonės galėtų laikas nuo laiko susirašyti? Tam yra emailas, sms ir tt. Suprantu kad malonu žalią jaunimą pavarinėti.
Nelaikau saves visažiniu, nekeliu saves labai jau aukštai., bet kai matau kad apie gitaras pezamos nesamones ima nervas. Nes kažkas prisiskaites prisipirks shudo. Arba gros ne iš to galo.... Aš savo širdį atiduodu ne tam kad mane šūdais apipiltų. Paaukojau savo gyvenimą,šeimą ir sveikatą ne tam kad kažkas pasakytų laikykis MANO taisyklių arba valink n... vien del to kad manau kad telefono paviešinimo reikalavimas forume yra žmogaus teisių pažeidimas. jŪs labai daug žmonių atbaidėte savo elgesiu. Rimtų žmonių, 10 kart rimtesnių nei esu aš....
Have a nice month

Robertas
Midiaudio Ltd.
robertas@midiaudio.com
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1453[/img]
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1964[/img]



Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2012 01:36AM by stratlt.
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
(IP Logged)
March 24, 2012 08:41AM

As jau atsiprasiau, is anskto, savo poste, jei jis izeidziantis ir pan., todel vel to nebedarysiu. Nemanau, kad verta vel imt cituot vienas kito zodzius ir atsakinet ar teisintis. Galim visus neaiskumus issiaiskinti privaciai, jei reikia, nenorejau pradet aiskintis visko viesai.
Galiu tik tiek pasakyt, kad diskusija apie taisykles ir ju neteisinguma ne tam skirtoje temoje o pvz. skelbime tikrai ne geriausia vieta. O reikalavimas palikti kontaktus skelbimuose yra 100% logiskas, taip kaip ir skelbimai.lt ar skelbiu.lt, pabandyk parasyt skelbima be kontaktu... Jei nori parduoti daikta nepateikdamas kontaktu, tada reikia tai daryt turguje. Nepastebejau, kad Hellion forume uzsiimtu prekyba ne savo asmeninais/panaudotais daiktais...
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
gintautas (IP Logged)
March 24, 2012 09:59AM

Gal atsidarykit savo archyvus ir peržiūrėkit, kaip buvo bendrauta su manim tame jūsų forume. Ir vien dėl to, kad aš mat karaliukų slėnyje išdrįsau pareikšti savo nuomonę. Taigi patapau tuo, kaip jūs vadinat, nusikaltėliu, nors ne aš įžeidinėjau, o pats buvau įžeidinėjamas. Žinot, aš mėtytas ir vėtytas, per tiek metų išsiugdęs savybę nekreipti dėmesio į tokius dalykus, bet kai man buvo uždaryta prieiga prie forumo dviems ar kiek ten savaitėms, tai žvengiau nesustodamas kokią valandą. O my god, koks susireikšminimas ir kokie vaikiški žaidimai.
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
Blakulla (IP Logged)
March 24, 2012 11:17AM

Paskaites sitas diskusijas tiesiog smalsumo vedinas uzejau i muzikantams.com tiesiog paskaityti kaip ten yra bendraujama, tuo paciu uzmesti aki i mane dominancias temas. Kazkada esu ten prisiregistraves, password'a lyg ir primirses tai sakau paskaitinesiu neprisilogines, nes kazka parasyti lyg ir nera reikalo. Bet perzvelgus kelias temas man ismeta:

Sveiki!

Pasirodo, kad jūs jau viršijote maksimalų temų skaičių, kurį gali matyti neregistruotas vartotojas, bet palaukite, yra juk paprastas sprendimas. Kad vėl galėtumėte skaityti temas ir nebūtų ribojama jūsų prieiga, viskas, ko jums reikia, tai užsiregistruoti nemokamai vartotojo paskyrai šioje svetainėje. Visas registracijos procesas užtruks tik kelias minutes, taigi, spauskite čia, kad taptumėte registruotu nariu ir galėtumėte skaityti visas temas be jokių apribojimų, plius turėsite galimybę skelbti savo paties temas, skelbimus, dalyvauti diskusijose, rašyti savo blogą (tinklaraštį) ir dar daug daug kitų smagių ir naudingų funkcijų!

Nzn, bet pamacius toki posta man kazkaip iskart automatiskai norisi eit lauk ir nesukt galvos, juolab nenoriu nieko rasyti ar komentuoti, tiesiog tik paskaitineti. Paaiskinkit man durnam, gal as cia kazko nesuprantu, kam reikalingas toks reikalas (norint skaityti prisiloginti).Aisku cia yra forumo savininku reikalas, kaip nori taip daro, bet is pirmo zvilgsio labai jau kazkaip durnai pasirode. Nieko izeidziancio ar asmenisko, tiesiog idomu, kame cia bajeris?
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
Edouin (IP Logged)
March 24, 2012 01:13PM

>nekeliu saves labai jau aukštai

Tik Jums taip atrodo. Aš nesuinteresuotas ginti nei vienos pusės, tiesiog skaitinėju abu forumus ir tą darysiu toliau. Ir iš mano varpinės žiūrint pirmom savaitėm tikrai žavėjausi Robertu abejose forumuose. Tačiau vėliau viskas keitėsi ir manau tikrai per daug pasikėlęs esate. Įsitikinau nuėjęs į parduotuvę ir gyvai pabendravęs. Čia net nepamenu kur perskaičiau, kad irgi kažkas sakė: "Robertas į tave rimtai nežiūrės, jei nepirksi gitaros už 2000 Lt." -- pajutau tą savo kailiu.



Edited 2 time(s). Last edit at 03/24/2012 01:17PM by Edouin.
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
kwlw (IP Logged)
March 24, 2012 02:11PM

Aishku stratlt, kaip ir visi zhmones, buna ir nenuotaikoj, bet teiginys del litu tai uzhmushe... Kazkokia matyt paralelines visatos parduotuve tamsta aplanke. Bent jau kiek lankiausi, tai ish shono stebint - net i zhmones uzhejusius nusipirkti poros mediatoriu - zhiurima pakankamai rimtai. Pakankamai - tai nereishkia, kad nusilenkiama iki grindu ir pan., bet kulturingai aptarnaujama, pakonsultuojama. O, kad pardavejas pirkejui ishsirinkusiam atvira sh., arba netinkama komponentu derini (ne tik Robkė) - ta "paslapti" atskleidzhia, tai chia tik +, o ne -.

Matyt pats busi vienas ish tu, kurie pasiskaito nesamoniu, ateina i parduotuve, ir pradeda kazka irodineti. Kadangi kompetencijos lygis pas pardavejus yra nepalyginamai aukshtesnis - tai ish "zhinovo" puses kartais buna FAIL. Turbut po to pardavejai patampa "pasikelusiais".

Ash jei ka su stratlt nesutariu daugybe klausimu (pozhiuriai i kelis dalykus skiriasi), dazhnai po diskusijos liekam abu prie savo pozicijos, bet kazkaip nepastebiu, kad nebutu galima padiskutuot apie kitka ir pan. T.y. jokio pykchio nejauchiu. Va, kad ir del stygu - ankschiau pirkdavau nemazhai stygu MA. Dabar perku Tamstoj, nes stratlt nepatinka wound 3rd ir tai, kad ash dedu ir propaguoju wound 3rd ant savo stratu. O man patinka :). Bet akustinei stygu - visviena einu i MA ir kazkaip nepastebejau, kad kazkaip kitaip su manim ten kas nors kitaip bendrautu, ar vaikschiotu nosis uzhriete :).

Sau



Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2012 02:18PM by kwlw.
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
kumpiz (IP Logged)
March 24, 2012 02:19PM

Jei uz 2000Lt pirksi vistiek rimtai neziures.
Reiks 4790Lt.

http://www.midiaudio.com/product/edwards-e--al--128-sawtooth-alexi-laiho
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
stratlt (IP Logged)
March 24, 2012 02:41PM

Edouin Wrote:
-------------------------------------------------------
> >nekeliu saves labai jau aukštai
>
> Tik Jums taip atrodo. Aš nesuinteresuotas ginti
> nei vienos pusės, tiesiog skaitinėju abu forumus
> ir tą darysiu toliau. Ir iš mano varpinės žiūrint
> pirmom savaitėm tikrai žavėjausi Robertu abejose
> forumuose. Tačiau vėliau viskas keitėsi ir manau
> tikrai per daug pasikėlęs esate. Įsitikinau nuėjęs
> į parduotuvę ir gyvai pabendravęs. Čia net
> nepamenu kur perskaičiau, kad irgi kažkas sakė:
> "Robertas į tave rimtai nežiūrės, jei nepirksi
> gitaros už 2000 Lt." -- pajutau tą savo kailiu.

O jūs tikrai esate įsitikines kad su manim bendravote? :) Ar norite tik įgelti?

Robertas
Midiaudio Ltd.
robertas@midiaudio.com
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1453[/img]
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1964[/img]
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
Edouin (IP Logged)
March 24, 2012 03:29PM

Tikrai įsitikinęs. :) Galbūt kaip sako, buvo nenuotaika ar kas, tarkim tik sutapimas, kad taip iš aplinkui girdėti žmonių atsiliepimai sutapo. Išgirdęs sumą pasikeitė veido išraišką ir tonas, pakvietėte kitą žmogų, kad mane aptarnautų su kuriuo tikrai buvo malonesnis bendravimas.

Nenoriu kenkti tiesiog čia taip pasakiau į temą apie pasikėlimą. O daugiau niekur nenoriu gilintis. Aišku Tamstoje lyg buvau užtaikęs ant naujoko gal kokio, tad šiaip įspūdis bendrai tai MA geresnis, kas liečia parduotuvės darbuotojų išmanymą apie parduodamas prekes.

kwkw, savo nuomonės visiškai nekišau.

Ok, biškį per daug paaštrinau visą jūsų diskusiją apie forumus to nenorėdamas, atsiprašau. :(



Edited 5 time(s). Last edit at 03/24/2012 03:40PM by Edouin.
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
stratlt (IP Logged)
March 24, 2012 06:35PM

Edouin Wrote:
-------------------------------------------------------
> Tikrai įsitikinęs. :) Galbūt kaip sako, buvo
> nenuotaika ar kas, tarkim tik sutapimas, kad taip
> iš aplinkui girdėti žmonių atsiliepimai sutapo.
> Išgirdęs sumą pasikeitė veido išraišką ir tonas,
> pakvietėte kitą žmogų, kad mane aptarnautų su
> kuriuo tikrai buvo malonesnis bendravimas.
>
> Nenoriu kenkti tiesiog čia taip pasakiau į temą
> apie pasikėlimą. O daugiau niekur nenoriu
> gilintis. Aišku Tamstoje lyg buvau užtaikęs ant
> naujoko gal kokio, tad šiaip įspūdis bendrai tai
> MA geresnis, kas liečia parduotuvės darbuotojų
> išmanymą apie parduodamas prekes.
>
> kwkw, savo nuomonės visiškai nekišau.
>
> Ok, biškį per daug paaštrinau visą jūsų diskusiją
> apie forumus to nenorėdamas, atsiprašau. :(

Kolega, as matyt paprasiau su jumis padirbeti kito darbuotojo, ir matyt todel kad turejau tada ir kitu darbu bei buvau tikras kad pardavejai susitvarkys su savo uzduotimi. Esu vadybininkas, ne tik pardavejas. Todel daznai turiu begale kitu darbu vienu metu. Tos fantazijos apie nebendravima del sumu yra Jusu fantazijos vaisius. Linkejimai is Rygoa oro uosto :)

Robertas
Midiaudio Ltd.
robertas@midiaudio.com
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1453[/img]
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1964[/img]
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
Exarque (IP Logged)
March 24, 2012 07:21PM

Pasibučiuokit ir susitaikykit, kam ta Santa Barbara... :) Prieš metus, kitus sėdėjau beveik visuose forumuose - pastoviai nuomonė skyrės nuo daugumos, bet kažkaip per tiek metų gyvenimo Marijos žemėje pripratęs prie VISKO, tai ir problemų nėra. Aišku, "nagoniaj" būdavo, bet neėmiau į galvą...



Edited 1 time(s). Last edit at 03/24/2012 07:23PM by Exarque.
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
stratlt (IP Logged)
March 24, 2012 09:04PM

Exarque Wrote:
-------------------------------------------------------
> Pasibučiuokit ir susitaikykit, kam ta Santa
> Barbara... :) Prieš metus, kitus sėdėjau beveik
> visuose forumuose - pastoviai nuomonė skyrės nuo
> daugumos, bet kažkaip per tiek metų gyvenimo
> Marijos žemėje pripratęs prie VISKO, tai ir
> problemų nėra. Aišku, "nagoniaj" būdavo, bet
> neėmiau į galvą...


Manau taip ir bus kada :) Bent su Ainium (Stopke)
tikrai niekada asmeniskai nesipykau. Jis tikrai yra o.k.

Robertas
Midiaudio Ltd.
robertas@midiaudio.com
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1453[/img]
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1964[/img]
Re: Midiaudio ir forumas muzikantams.com 2
(IP Logged)
March 24, 2012 10:46PM

As irgi ant nieko nepykstu, viskas tvarkoje. Linkiu visiems geros kloties. Jei ka, galima jau tema uzrakint ir/arba panaikint.



Edited 1 time(s). Last edit at 03/29/2012 11:54PM by stratlt.
This Thread has been closed