midiaudio logo

Pagalba

(IP Logged)
July 04, 2012 11:11PM

Sveiki.Vat reikia dideles pagalbos, jeigu kas sugebetu padet buciau labai dekingas...Sumasciau studijuot muzika.Ypac domintu VDU studijos susijusiuos su dziazu.Taigi kokios pagalbos man reiktu...Esu baiges vidurine, bet su muzika labai mazai susipazines...Man reiktu gal kas galetu pagelbet tiek literaturos, tiek pamoku ir t.t klausimais.Aisku jei reiktu galeciau susimoket uz pamokas, kadangi esu is Jonavos tai visa pagalba turetu but Jonavoj, na dar tiktu Kaunas :)))) didelio skirtumo niera ar tektu mokintis 1metus, ar 2metus, ar daugiau..Suprantu, kad daugumai toks noras skamba kvailai, nes su muzika dauguma is cia susije nuo pat mazens, bet sakoma,kad niekada nevelu mokintis.Tai kodel ir man nepabandzius :)))) Aciu, visiem uz pagalba..
Re: Pagalba
Giga (IP Logged)
July 05, 2012 12:39AM

OI, bičiukas, per vėlai... Teoriškai mokytis niekada nevėlu, bet praktiškai šiame reikale bus sunkoka. Nesusipažinęs su muzika? Nesi bandęs gitara pabarškinti, ar pianinu, gal dūdele? Muzikinę klausą turi, ar nežinai kas tai yra? Matai, tu tikriausiai nesėdėsi tėvams ant sprando, reiks užsiimti kokia tai veikla, ne vien tik muzikos mokytis. O tam laiko pradės labai trūkti. Į džiazą tavęs tikrai nepriims. Nežinau... Gal sugalvok ką nors kitką studijuoti?..



Edited 1 time(s). Last edit at 07/05/2012 12:40AM by Giga.
Re: Pagalba
(IP Logged)
July 05, 2012 12:49AM

Gitara barskinu...Muzikine klausa?Garsus atskiriu, jei tai muzikine klausa tada turiu.Sugebu paimprovizuot bliuze, nors zinios dar mazos, bet po biski i prieki..As suprantu, kad nuo tevu sprando teks nulipt, bet gal kaip nors pavyks igyvendint svajone.O sakai, kad i dziaza manes tikrai nepriims, tai cia del mazo ziniu bagazo ar kaip?As esu toks, kad jei yra tai kas mane domina tai apie tai domiuos, ir tam valios netruksta.As tikrai suprantu, kad jum gal ir kvailai, naivokai tai skamba bet jei zmogus turi svajone, tai kodel nepabandzius?Juk gyvenam tik viena karta :) beto jei ne i dziaza, tai vistiek kazka su muzika noretusi studijuot :)
Re: Pagalba
Giga (IP Logged)
July 05, 2012 02:38AM

8-) Žinoma bandyk. Kita vertus, muzikalūs žmonės yra priversti (pačia geraja prasme) nuo mažens mokytis to meno. Pamąstymui toks palyginimas: esu 18m, akiniuotas, spuoguotas, viena ranka trumpesnė, dėl vaikystėje patirtos traumos. Labai norėčiau būti kosmonautu. Nebijau aukščio, moku kažkiek plaukti, ilgai nepykina sukantis karuselėje. Kur galėčiau pasimokyti juo būti?



Edited 1 time(s). Last edit at 07/05/2012 09:33AM by Giga.
Re: Pagalba
aldas d. (IP Logged)
July 05, 2012 11:42AM

Eini pas bet kurį/kurią solfedžio mokytoją Jonavos muzikos mokykloje, ir paprašai, kad tave pratestuotų. Jeigu verdiktas bent jau 6 iš 10 (dėl klausos), tai galima bandyti. Į aukštąją įstot gal ir įmanoma, bet reikia super duomenų, ir juodo darbo kokius 2 metus.
Sorry, only registered users may post in this forum.