midiaudio logo

ebay.de/.com

tomukas (IP Logged)
August 31, 2005 12:31PM

Sveiki!

Noreciau paklausti del ebay ,noreciau suzinoti kaip ten viskas vyksta(ten yra koks aukcionas,ar galima iskart nusipirkti ka noriu)as dar tame nelabai nusimanau ir anglu bei vokieciu nelabai gerai suprantu :)
Ir dar kaip ten del atvezimo y Lietuva?kiek kainuotu?Ar saugu taip pirkti?

Dekoju uz jusu atsakymus!
Re: ebay.de/.com
Kandizijauskis (IP Logged)
August 31, 2005 12:49PM

Vienžo, reikia pirkt tik iš patikimų (su aukštais reitingais ir teigiamais atsiliepimais), bet dar reiktų prieš perkant pasiteiraut pas juos pačius, ar jie sutinka su tavim deal'ą turėt, nes jei tu su 0 reitingu, tai pats supranti - nelabai patikimas atrodysi. Dažnai už balos tupintys rašo, kad siunčia tik į US. Atsiskaitymas dažniausiai turbūt paypal.
Galima dalyvaut kaip aukcione - laimi pasiūlęs didžiausią kainą, arba būna opcijos (pardavėjas nurodo) "buy it now" už tam tikrą sumą. nu sumoki ir lauki paskui išsižiojęs, ar ateis ar ne :))
Man vieną sykį pavyko gerai apsisukt, iš vokietijoj sėdinčio nusipirkau daiktą už 300 eurų, kitą sykį mane išdūrė - sumokėjau 30$, o daikto taip ir negavau... per maža suma drumst vandenį, plius už balos tas veikėjas.. Vienžo, rizika yra, bet labai daug ten pačiam ebay puslapy yra parašyta, skaityk. JEi anglų nekerti, tai prastai :) sėsk prie ebay su kokiu kertančiu, kad paskui nebūtų "oj, o aš galvojau priešingai..". Nu ir galima surast ką nors ten, galima :) tik paskui dar atvežimo klausimas, jei gargaras, tai papildomai problemų visokių.. shipingas gali pasirodyt brangesnis nei tavo daiktas :) ir pan.
Re: ebay.de/.com
karolizzz (IP Logged)
September 11, 2005 12:31PM

na as uzsiregistraves ebay.de siaip ten aukcionas bet kai kurias prekes galima pirkti ir iskarto, tuomet buna didesne kaina, bet patariu geriau aukcionu daug pigiau gali iseiti. persiuntimo kaina buna apacioj parasyta. vienintele beda kad pinigu pervedimas i pvz vokietija kainuoja ivairiai nuo 80 iki 150 lt jei suma iki 2000 EUR. as tai pinigus siunciu laiskais :) tarp 2 atviruciu. siaip vokieciai, austrai ir t.t. labai patikimi ;) dar nekart neapgavo. is vokietijos siuntinukas atkeliauja po 2-3 dienu is austrijos 7-8 dienu. po issiuntimo, jie issiuncia preke po to kai gauna pinigus
Sorry, only registered users may post in this forum.