midiaudio logo

Triuksmai is rozetes

shaulyz (IP Logged)
June 25, 2013 09:42AM

Sveiki.

Turiu ikyria problema: renginiuose lauke tenka garsa ir sviesa jungtis nuo to pacio distributoriaus kuris pajungtas per trifazi arba i pparasta rozete atvesta organizatoriu. Negana to, kad apsvietejas man triuksmauja, tai dar islenda rimtu problemu del izeminimo. Ir patys zinot kas is to gaunasi kolonelese. Gal kas patars koki rimta filtra jei tokie yra?
Re: Triuksmai is rozetes
linutisp (IP Logged)
June 25, 2013 10:36PM

[img]http://www.lulusoso.com/upload/20120317/36_Baby_Safety_Electric_Outlet_Plug_Cover.jpg[/img]
Re: Triuksmai is rozetes
shaulyz (IP Logged)
June 26, 2013 09:35AM

kaip juokinga! "CHA" tris kartus!
Re: Triuksmai is rozetes
boolve (IP Logged)
June 28, 2013 02:56PM

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Power_conditioner

Na o siaip gali pabandyti pirma bandyma. Gauk feritiniu ziedu, buna pakankamo skersmens kad uzvynioti storus laidus.. apie 5cm skersmmens gal didesniu rasi, zinoma jie skiriasi ir savo marke (dabar galvoju ir neatsimmenu kuo jie mmatuojasi). Zinoma kuo ju daugiau tuo geriau, t.y. kad turetum galimybe nnet kelis suvynioti ant vieno kabelio, ar atskiru kabeliu. Na bet cia bandymu metodu tik. Pirmiausiai an vieno ziedo vynioji faze ir nuli geriausiai kad tilptu abu laidai ant vieno ziedo, a ir po kokias astuonias vijas, keturias i viena puse, ir keturias persokus i priesinga siedo puse priesinga vija. Zinoma nuzievinti antra gumos sluoksni, tik atskirus faze ir nulio. Ir toliau jau eina kabeliai i tavo garso aparatu maitinima. Taip papt gali pabandyti skirtingose vietose ant signaliniu laidu pavynioti, pries stiprintuvus ar siaip magistrale ( tik galvoju ar nereiktu kad ties ta vieta nebutu sarvo ant audio kabeliu, zodziu cia reiktu truputi pazaisti). Na dar galima pasiieskoti schemikiu dalipdyti kondencatoriu pries ziedus nuo fazes i zeme ir nuo nulio i zeme, ir po ziedu panasiai ir taip pat tarp fazes ir nulio. Na bet cia tiksliai reiktu paziureti.
Ir siaip klausimas kiek sroves (arba galios) ryja visa garso aparatura is tinklo??
Na manau uzvedziau ant kelio, bent primam bandymui,. O kas liecia zeme tai cia jau reiktu isigyti paciam pora variiu ar zalvariniu strypu po metra sukalti zemen, zinoma sunkoka su istraukimu, bet...

------------------------------
Have A Nice Day
------------------------------
Re: Triuksmai is rozetes
kwlw (IP Logged)
June 28, 2013 03:49PM

Hmm, o gal uzhuot kazka vyniojus - tiesiog pameginti koki gatava [url=http://www.evita.lt/det-11962-product.html]line filter[/url]? Velgi, jei reikia daug kw pashert, tai ishties pachiam reikes vyniot, nes tokie kainuoja jau daug.

Tiesa, kaip suprantu, autorius nekazka supranta apie jam rupimu problemu prigimti. Taip, kad nelabai aishku kaip gydyti.

Sau

If you scratch surface of any skill - you will find thousands of hours developing it



Edited 1 time(s). Last edit at 06/28/2013 03:50PM by kwlw.
Re: Triuksmai is rozetes
shaulyz (IP Logged)
June 28, 2013 07:51PM

Kilovatu nedaug - 3.4 kw. su zvilgsniu i ateiti - 5 kw.
Apie triuksmu prigimti ir feritus senai viskas zinoma. Tik norisi kazkokio normalaus rack'inio filtro (kaip buvo pasakyta line filter), o ne vaikisku zaidimu su laideliais ir feritais. Kaip tik apie toki filtra ir klausiau. Filtru inete yra nemazai, bet gal geriau pasiklaust tautos, kuri su tais filtrais buvo susidurusi ir kokius gali parekomenduot uzuot ejus bandymu keliu metant pinigus.



Edited 1 time(s). Last edit at 06/28/2013 07:53PM by shaulyz.
Re: Triuksmai is rozetes
boolve (IP Logged)
July 05, 2013 04:16PM

Tai iskarto neiseina pasisakyti ko tiksliai norima? Cia atsakantys i klausima turi stebuklingu budu suprasti ko nori karalaitis? ;)

------------------------------
Have A Nice Day
------------------------------
Re: Triuksmai is rozetes
marshall (IP Logged)
July 05, 2013 04:41PM

na nebutum bulvė
Re: Triuksmai is rozetes
shaulyz (IP Logged)
July 10, 2013 12:01AM

Cituoju: "Gal kas patars koki rimta filtra jei tokie yra?"
Gal zodi "rimta" reikejo parasyt didziosiom raidem, kad suprastu ???
Re: Triuksmai is rozetes
Aurelijus (IP Logged)
July 16, 2013 02:23PM

boolve Wrote:
-------------------------------------------------------
> feritiniu ziedu
> Taip papt gali pabandyti skirtingose vietose ant
> signaliniu laidu pavynioti, pries stiprintuvus ar

Maitinimo kabeliams ŽD triukšmo feritiniai žiedai nė kiek nesumažins, o signaliniams laidams peilis - jei jie tam nepritaikyti - "užmuilins" aukštus ir joks EQ to "neatmuilins".

---
Ein bisschen funk abgeben
Sorry, only registered users may post in this forum.