midiaudio logo

Padėkit/ Klausimai dėl dainos

Aiste (IP Logged)
July 06, 2013 10:50AM

Sveiki,
Man Rugsėjo 1 reikia pasiruošti dainą, tai aš išsirinkau Passenger - Let her go ir man kilo keletą klausimų, tai kreipiuosi į jus. 1. Per Youtube esančias šios dainos pamokėles visur rodo, kad ant septintos lados turi būti uždėtas kapodasteris ( angl. capo) , ar jis būtinas ar ne ? Dainos pirmo akordo šešta styga yra dengiama nykščiu, o man neišeina taip, nes ranka per maža ar galima ką pakeisti ?
Re: Padėkit/ Klausimai dėl dainos
stratlt (IP Logged)
July 06, 2013 11:29AM

Nežinau kas yra Passenger apart to kad kartais važinėju viešuoju transportu.

1. Ar reikia capo (liet. kapodasteris) priklauso nuo tavo balso diapazono ir instrumento derinimo. Jei taip rodo - reiškia reikia išsiaiškinti koks yra instrumento derinimas, ir po to jei uždėjus capo (lietuviškai kapodasteris) gali normaliai dainą dainuoti - taip ir daryk, nes matyt taip yra originale.
2. Dėl nykščio- reikia žinoti koks ten akordas. Gali būti kad gali groti supaprastintu akordu jei nesigauna. Tokiu atveju nenaudoji šeštos stygos, o jei netinka - surandi alternatyvų akordą.

Robertas
Midiaudio Ltd.
robertas@midiaudio.com
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1453[/img]
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1964[/img]
Re: Padėkit/ Klausimai dėl dainos
Aiste (IP Logged)
July 06, 2013 04:47PM

Passenger yra atlikėjas , pasigooglinęs rasi :).1.Aš nedainuosiu man tik reikia pagroti ką nors. 2. Atrodo ten Fmaj7 ir dar vienas yra Fmaj7sus2, gal galite padėti rasti kokį panašų akordą ar kaip sakėte alternatyvų ? Čia pamokėlė, kaip groja ten su tuo nykščiu- http://www.youtube.com/watch?v=KOQaDGPj1n8 Ačiū už pagalbą !!
Sorry, only registered users may post in this forum.