midiaudio logo

NML "Deivio" gitaristas gyvai

Aurelijus (IP Logged)
October 11, 2005 10:43AM

Tikiuosi kas nors mate paskutine NML? Man didziuli ispudi paliko Deivio gitaristas labai graziai sugrojo gyvai televizijoje, panasiai galima pamatyti tik kaikuriu Lietuvisku grupiu klipuose arba irasuose. Gal sis zmogus dalyvauja ir siame formume, tik kukliai tyli? Net pats ponas virtuozas Jumbas LTV taip nepasirode :)
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
jumbo (IP Logged)
October 11, 2005 10:57AM

kvailiuk Avrelijau:) Joks ten ne "deivio gitaristas" o Lietuvos "malmsteenas" Tomas Varnagiris, Rojaus tuzu gitaristas:) fu - neishprusimas;)
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
Aurelijus (IP Logged)
October 11, 2005 11:01AM

Toks jaunas? Maniau, kad Rojaus Tuzu truputi vyresnis gitaristas. Daba viskas aisku kodel ispudi paliko, tik Algis Greitai nelabai suprato ir jo praktiskai nepagyre, net nieko nepaklause. O is bosistes pasityciojo :) O tai nori pasakyt kad ir bosiste iz Rojaus Tuzu? :)))
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
jumbo (IP Logged)
October 11, 2005 11:07AM

nu x** jis ten jaunas:] shvariai nusiskuta ir tiek;] Bosiste tai nezinau is kokio kaimo, ir jei ritmai tai tokie atvejai man nuolat uzhtvirtina mano pozicija apie merginas bosistes:] apskritai - rokeres/metalistes. Nu yra yra, bet vaikinam tai ryskiai geriau sekasi daryt.
Zinai, ash ta Varnagiri atsiuziures, tai man "shou" su Deiviu ir Varnagirio trim akordais niekuo nenustebino, tik leido suprast kad ir Varnagiris nori lengvu pinigu:)) (nesakau kad blogai, kas ju nenori?) Tik va biski shypsena kelia kai jisai visur kisha tuos savo paganinius ishkaltus ir turku marshus. Jei pameni ten kai 10 sekundziu buvo like ka jis dare.
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
Kandizijauskis (IP Logged)
October 11, 2005 12:11PM

jo, nespjaukit į lengvus pinigus. grot reikia su cicinais visokiais ir pan. :) o už užkaltus litus gali jau daryt savo meną, kurio reikia tik tau pačiam, na ir dar artimiausiai chebrai :))
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
jumbo (IP Logged)
October 11, 2005 12:22PM

tai taikytina ir tiem patiem cia kur su Kuchinsku groja:))))))))))))))))) neisizeisk Giedriau;]]]]]]]]
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
Gintas (IP Logged)
October 11, 2005 01:40PM

nu blyn dar pasmerkit Stinga, kad ne vien jazz groja...
viskas nrml. smerkti reikia tik bendra tendencija, kuria diktuoja m-1 grojarasacio sudarinetojai, iskreipta per maza rinka ir pan.

nemanau, kad Jumbo tau pakenktu kokio hito pagaminimas, galetum sau po to daug ka leisti
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
jumbo (IP Logged)
October 11, 2005 01:57PM

nea ash ir nesmerkiu, ir nenoriu priimti idejos kuria man sakai, nes tai yra indvidualu. As nuosirdziai nesiekiu biznio is muzikos, net nesvajoju apie tai neapsimetinedamas, to sekoje man nereikia uzkariauti placiosios mases. Turiu grupe ir su ja kepam savo hitus kuriuos tam tikro zmoniu rato publika dainuoja koncerto metu viduri gabalo uztilus instrumentams:)
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
Cerberis666 (IP Logged)
October 11, 2005 10:21PM

///nea ash ir nesmerkiu, ir nenoriu priimti idejos kuria man sakai, nes tai yra indvidualu. As nuosirdziai nesiekiu biznio is muzikos, net nesvajoju apie tai neapsimetinedamas, to sekoje man nereikia uzkariauti placiosios mases. Turiu grupe ir su ja kepam savo hitus kuriuos tam tikro zmoniu rato publika dainuoja koncerto metu viduri gabalo uztilus instrumentams


Jooo Surski pasakytu Mauzeris.... :D -....ko muzikantui bereik, jei per koncus xebra jo smotus dainuoja...as visai rimtai as manau, sorry susikeiksiu,kad tai kokys tai axujenas jausmas....beje jo dar neteko paciam patirti, tik teko buti tuo dainuojanciuoju :) vot tada zmogau ir dusia velniu parduot gali (f...ck persizegnojau) nors ir ne katalikas as :):):)...

Raimondas Rozenbergas
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
jumbo (IP Logged)
October 11, 2005 11:57PM

nu buvo momentas priesh 3 metus kai i telika ishlindom, tai visas undergroundas ta musu gabala zinojo ir dainavo visuose baruose ir klubuose su mumis:]] (daugiausiai pacukai, paaugliai). O ir siaip, belekokio akordu kratinio nesinori kurti, o isimenancius su paprastais tekstais priedainius.
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
Siaip ciuvas (IP Logged)
October 12, 2005 10:06PM

na va, o aš žlibinau žlibinau, kas ten toks taip gerai skamba :) Svarbiausiai galvojau kad varnagiris, bet is tiesu atrode jaunas kazkoks ir dar gitara lyg ne jo - as ji lyg su stratu matydavau...
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
ModestasR (IP Logged)
October 14, 2005 08:58PM

Na kaip aš jį matau arba su stratu baltu arba šituo Ibanez - jei neklystu RG550 EX bet galiu ir klysti:)
man labiau įspūdį paliko jo išvaizda, laikysena, matosi gitaristas patyręs. Tuo tarpu tikėjausi išgirsti įvairesnę gitaros muziką, bet kažkiek nusivyliau.
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
Liuuutas (IP Logged)
October 15, 2005 05:00PM

o tai jis ish tikruju su rg550 grojo???? ble o ash galvojau gal su kokia kitokia, bo pickguard'as pas ji shviesesnis atrode....
Re: NML "Deivio" gitaristas gyvai
Siaip ciuvas (IP Logged)
October 15, 2005 06:36PM

ModestasR Parašė:
-------------------------------------------------------
> Na kaip aš jį matau arba su stratu baltu arba
> šituo Ibanez - jei neklystu RG550 EX bet galiu ir
> klysti
> man labiau įspūdį paliko jo išvaizda, laikysena,
> matosi gitaristas patyręs. Tuo tarpu tikėjausi
> išgirsti įvairesnę gitaros muziką, bet kažkiek
> nusivyliau.

tai aš ir sakau - girdžiu kad skamba gerai, užtikrintai laikosi, ir nesuprantu kas toks :) Dabar aišku pasidarė...


Sorry, only registered users may post in this forum.