Sveiki, rašau referatą apie specialybinį žargoną. Pagalvojau gal atsiras kas galėtų padėti ir įvardyti po keliatą GARSO REŽISIERIAUS/TECHNIKO vartojamų žargonų kaip: tulpės,kelnės,bulvė,pieštukai. Būtų labai šaunu jeigu trumpai keliais žodžiais parašytumėte ką, jūsų įvardintas žodis reiškią. Ačiū. |
![]() |
tulpės - RCA jungtys Have you ever heard? |
Tai bet jūs įvardinote mano pavyzdžius aš šiuos žargonus žinau. Man reikia, kad duotumėte savo pavizdį. Edited 1 time(s). Last edit at 11/11/2015 12:21PM by Dziugasjan. |
![]() |
kištukas, pirštas, piščialka, leika, subas, galas, priekis, suvedimas Kas prirašysite vertimą? Edited 1 time(s). Last edit at 11/11/2015 02:12PM by Dalius. |
![]() |
Man visada "prastrėlai" labiausiai patikdavo Have you ever heard? Edited 2 time(s). Last edit at 11/11/2015 03:10PM by ura. |
![]() |
Na dar keli... Mikras (mikrafas), kūbas (o jame draivas), direktboksas, steidžboksas ir jau pulte: apdorojime: Negi neturime normalių (Lietuvškų) terminų? Ir tokie dar kaip Dalius Edited 1 time(s). Last edit at 11/12/2015 08:45PM by Dalius. |
Na tiesa pasakius nežinau bet tiksliai žinau jog reverbas(reveris) Lietuviškai aidesys, o delay aidas |
![]() |
Ir vėl niekas nepagalvojo apie RAIDERĮ |
![]() |
kandioras Edited 1 time(s). Last edit at 11/14/2015 01:01PM by vidman. |
![]() |
Feideris Dalius |
![]() |
inputas, autputas, klinfydas, minusas, pliusas, sneikas, steidžboksas, ikseleras, kanonas.. |
![]() |
kondikas, subas, monikas, viela.. |
![]() |
Poslūškė (scenos monitorius) |
![]() |
Išnešimas |