midiaudio logo

Kaip instaliuoti VST instrumentus į Cubase studio 4 programą

Mystic_fantasy (IP Logged)
October 03, 2019 09:41PM

Sveiki,
prašau pagalbos dirbančių su Cubase studio 4 (4.0.1 versija). Gal žinot kaip instaliuoti VSt instrumentus į Cubase studio 4 programą. Youtube dauguma nuorodų pateikta kaip VSt instrumentus instaliuoti į Cubase studio 5 (beje, bandžiau daryti pagal instrukcijas), https://www.youtube.com/watch?v=ZFNpUpTDUBQ tai pagal šią nuorodą Cubase studio programos meniu Devices - Plug in information - VST 2 Plug in Paths reikalauja suvesti C:\Program Files\Common Files\Steinberg\VST, o Cubase studio šitos nuorodos nėra, o pateikta tik C:\Program Files\Steinberg\Cubase Studio 4\VSTPlugins.
Kaip instaliuoti VST instrumentus į Cubase studio 4 programą
pranza (IP Logged)
February 26, 2020 01:33AM

vst instaliuojasi ne „į programą“, bet patys sau, čia tik Steinberg'as viską supainiojęs ir kažkodėl kiša juos į savo programos gilumines direktorijas, kas yra nelogiška, nes vst naudot gali ir kitos programos, ir galbūt netgi seniai po to kai kai tu tą kubeisą būsi ištrynęs...:)

taigi, vst2 niekada vienos sutartinės vietos neturėjo, bet būtų gudru sau ją pasidaryt patogią ir VIENĄ, nes windows registre yra reikšmė, kuri programoms nurodo kur ieškot tų vst, ir tada tau nereikia nurodyt ranka per nustatymus. ta reikšmė randama taip: https://www.regfiles.net/registry/vst-folder-registry ir pažiūrėk kokia yra nurodyta pas tave. (jei nėra jokios, gali sukurt, bet garantuoju kad kubeisas instaliuodamasis bus jau ją sukūręs).

siūlau susikurt c:vst ir c:vst64 (arba jei patinka mazochizmas - C:Program Files (x86)Common FilesSteinbergVST ir C:Program FilesCommon FilesSteinbergVST ) ir jas nurodyt registre; ten sukopijuotum visus vst2, jei dabar išsibarstę per kelias vietas. paleidęs kubeisą nurodytum jam per nustatymus kur žiūrėt...
Sorry, only registered users may post in this forum.